eşim ve bakici arasinda kaldim

Başka bakıcı al :) para cok Nasıl olsa . Çocuklar bakıcınız olmadan Nalan'lar mazAllah . Psıkolojlerı bozulur . Hayattan koparlar . Anne babadan önce bakıcı ŞART !

Eşiniz haklı. Çalıştırdığı bayanın eşini ayartmaya çalıştığını farkedip işten çıkarmak isteyen bi bayanı hatırlıyorum. Kadın giderken benim senden neyim eksik sen böyle yaşıyorsun ben köpek gibi çalışıyorum demişti. Mevzuu belki buraya gelmeyecek ama yine de ben olsam istemezdim gece gündüz yabancı biri evimde olsun..

geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.

evet zenginim niye kendinizi eziklediniz anlamadim
onarca aile var boyle yasayan
bazen gozumuzun onundeki yanlisi farkedemiyoruz. bdv nin en iyi tarafida bu degil mi yanlislarimizi ortaya cikarmak. ben bdv de onlarca kisiye yorum yaptim ne kimsenin anneligine nede kadinligina yorum yaptim. yazik cok yazik kinamaktan baska bisey gelmiyor elimden

Başka bakıcı al :) para cok Nasıl olsa . Çocuklar bakıcınız olmadan Nalan'lar mazAllah . Psıkolojlerı bozulur . Hayattan koparlar . Anne babadan önce bakıcı ŞART !

Neden bu kadar taktiniz maddi duruma
Zenginse zengin ikidebir vurgulama sebebiniz nedir ??
Ayrıca ister bakıcı tutar ister çocukları bırakıp tatile çıkar
Kimin sorgulamaya hakkı var

geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
eşin son derece haklı. Belli bir saatten sonra evine birakabilirsiniz. Senin düşünmen gerekeni adam düşünmüş

parası çok veya az.. onu mu sormuş?
burada bir sürü çalışan kadın var ve çoğunun bakıcısı var.. yatılı olunca mı celallendiniz böyle?

bazen gozumuzun onundeki yanlisi farkedemiyoruz. bdv nin en iyi tarafida bu degil mi yanlislarimizi ortaya cikarmak. ben bdv de onlarca kisiye yorum yaptim ne kimsenin anneligine nede kadinligina yorum yaptim. yazik cok yazik kinamaktan baska bisey gelmiyor elimden

Komplekse soktunuz herkesi :)

Ben sahsen genc ve tatli bir bakici istemezdim ama begendiyseniz esinizi ikna edebilirsiniz, siz evdeyken alt kata inmez mesela.genc dinamik biri, yasli teyzeden daha iyi oynar cocuklarla.

ben bi gariplik göremedim.eşiniz size mi güvenemiyor kıskanırsınız diye mi düşünüyor ya da kızı mı gözü tutmadı ki..küçücuk kız neticede eşiniz abartmış sanki

Kendi ailelerimizde bile gelip uzun süre kalanlar olunca , karsi taraf rahat edemiyor . Bende şahsen yatılı yardımcı , bakıcı vs. istemezdim . Eşinizin evde aile dışında birini istememesine hak verdim .

kafama takilan biseyi sordum anneligimi irdelemek kimseye dusmez
kesinlikle haklisiniz

evimiz dubleks ust kat sadece cocuklara ve bakiciya ait olacak ayrica bakicinin kendi odasinda ebeveyn banyosu lavabosu vs mevcut
bu şartlar mevcut olsa dahi bakıcının daha önce calismisligi tecrübesi önemli bence benim Bakicim 50 yaşında ama 30luk genç kızlara tas çıkartır hem emin ol uysal bi kadın daha çok seviyesini bilir görgülü kültürlü 40 50 yas arası bul derim emin ol iyi diye düşünüyorsun ama ne iyiler çıkar hem esin hakli birazda kendine guevnmeyebilir rahat edemeyebilir bunları göz önüne al

bencede takılmayın konuşanlara yani ne gerek var heemn polemik oluşturmaya burda sizi biz bihter gibi zannetsek ne evinizde gerçekte nasılsınız kimse bilemez ki herkes kendini çok farklı gösterebilir ama bazıları malesef seviyelrini ve gerçek yüzlerini direk gösteriyor

Neden bu kadar taktiniz maddi duruma
Zenginse zengin ikidebir vurgulama sebebiniz nedir ??
Ayrıca ister bakıcı tutar ister çocukları bırakıp tatile çıkar
Kimin sorgulamaya hakkı var
size katılıyorum ...bakıcı ya ne gerek var tarzı onun ablaya çok ihtiyacı var anneye değil ne biliyrouz ne şartlarda ne şekilde bırakılıyor cocuklar yaşları kaç nasıl boyle on yargılı yorumlar yapılıyor anlamiyorm

ben bi gariplik göremedim.eşiniz size mi güvenemiyor kıskanırsınız diye mi düşünüyor ya da kızı mı gözü tutmadı ki..küçücuk kız neticede eşiniz abartmış sanki
İlla kotu seyler olacak diye değil yanlış anlaşılmasın , konu sahibinin eşi rahat etmem demiş bence bu yeterli bir sebep ama cidden merak ettiğim icin soruyorum 28 yaşında ki kız mı küçücük kız ?

28 yaşında bakıcı :)

İlla kotu seyler olacak diye değil yanlış anlaşılmasın , konu sahibinin eşi rahat etmem demiş bence bu yeterli bir sebep ama cidden merak ettiğim icin soruyorum 28 yaşında ki kız mı küçücük kız ?
pardon 18 okudum ben

kesinlikle haklisiniz

bu şartlar mevcut olsa dahi bakıcının daha önce calismisligi tecrübesi önemli bence benim Bakicim 50 yaşında ama 30luk genç kızlara tas çıkartır hem emin ol uysal bi kadın daha çok seviyesini bilir görgülü kültürlü 40 50 yas arası bul derim emin ol iyi diye düşünüyorsun ama ne iyiler çıkar hem esin hakli birazda kendine guevnmeyebilir rahat edemeyebilir bunları göz önüne al

bencede takılmayın konuşanlara yani ne gerek var heemn polemik oluşturmaya burda sizi biz bihter gibi zannetsek ne evinizde gerçekte nasılsınız kimse bilemez ki herkes kendini çok farklı gösterebilir ama bazıları malesef seviyelrini ve gerçek yüzlerini direk gösteriyor

size katılıyorum ...bakıcı ya ne gerek var tarzı onun ablaya çok ihtiyacı var anneye değil ne biliyrouz ne şartlarda ne şekilde bırakılıyor cocuklar yaşları kaç nasıl boyle on yargılı yorumlar yapılıyor anlamiyorm

Bakıcı tutmak bazılarına lüx demekki. Benim de var bakicim o zaman bende çok zenginim sizde. Ama keşke oyun ablası bulabilsem çünkü tam gelişim çağında oğlum extra ilgilenilse çok memnun olurdum

Valla esin sonuna kadar hakli bencede bu durum olumsuz etkileyebilir evdeki yasaminizi

yani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni

Bakıcı tutmak bazılarına lüx demekki. Benim de var bakicim o zaman bende çok zenginim sizde. Ama keşke oyun ablası bulabilsem çünkü tam gelişim çağında oğlum extra ilgilenilse çok memnun olurdum
valla calisana lux değil sart bence :anne:eskiden aileler bakarmış kaynanalar anneler falan anneler arada nefes alırmış simdi ailesi uzak olanlar falan hastalanınca yada çok bunaldı depresyona mi girsin arada anneyi ozlemek çocuk içinde iyidir saygı sevgi artar ..simdi bu insalar 7/24 çocuklarıyla beraberde müthiş zaman mi geçiriyor yani bazı insanlari hic anlayamayacagim galiba yok ben mükemmel anneyim de sen kotusun hep bi kendini ispat etme çabası her anne çocuğu için özeldir ve gerçekten yüreğinde anne olmak önemlidir hergun döven anne olacağına tv de görüyoruz bide boyle anne olmak nasıl bisey boyle baksalar .. çalıştığım zamanlarda yaz tatiliyle kiyasladigimda cocugumla kaliteli zamanı calistigimda geçiriyorum onu anliyorum:kahve:

Bencede esiniz cok cok hakli, genc ve tanimadik bayanin yaninda insan rahat olmaz. Bencede bir teyze bulmalisiniz..

Benim patronum oğlu için yatılı bakıcı almış eve. Kız genç ve yabancı. Gayette iyi anlaşıyorlar kocası ile de bi problem yok. Birbirlerine yan gözle baktıklarını da sanmıyorum.

Ama karı koca anlaşarak yapmanız lazım bunu. Rahat etmeyecekse sorun çıkar tabiki.

Back
X