eşim ve bakici arasinda kaldim

nerden anlatmak istedigim baska tarafa cekiliyor anladim
esin hakli veya sen haklisin diyip 1 2 cumleyle izah edip gecebilirsiniz yatili yardimciya niye gerek duydugumdan kime ne allah askina

Siz neden bu kadar atarlaniyorsunuz ?
Esin hakli deyince bitiyor mu ?
Hakli oldugunu idrak edemeyip burada konu aciyorsunuz ..
Size yorum mu begendircez acaba :kahve:

Oooow sakin yapma!
Üni deyken bi kizla tanistim, olay su:
sinif arkadasi (afla geri donmus, yasi buyuk cocuklu) ona maddi destek olur diye cocuklarina bu genci bakici tutuyor;koca evde baska kiz istemedi halde hem de.(adam da bakici kiz da ortalamanin altinda tipler) evin adami zamanla kiza göz koyuyor, en son kiza ev açmıştı, kadinla evliydi, kadin aldatildigini biliyordu ama onun o kız oldugundan haberi yoktu, cocuklari falan kiza bayiliyordu. Kiz bosatma cabasindaydi.
Adam kizi dunyadan korudugunu söylüyordu(kizin aile darmaduman çünkü), kiz adama asik oldugunu söylüyordu, hatta kadinin kocasina ilgi gostermedigini o yuzden de icinin rahat oldugunu soyluyordu.

Mecburen ayni ortamda bulunduğum, sonra da hayatımdan tamamen cikardigim insanlardir:/

Ayrica bu evde yatili oyun ablasi calistiriyorum
Tatilde de yardimcimla oyun keyfisi diye paylasmak icin degilse bende bisi bilmiyorum :KK59:
Olabilir millet Te para var nereye harcıcanı bilmıyor. Anladık zenginsin konu sahibi bizde fakir

Bence de genç olması sorun ama yatılı kalmayacaksa olabilirdi. Ya da kızı tembihleyin madem ev dubleks kız kocanız geldikten sonra aşağı kata inmesin böylece istediğiniz gibi gezersiniz evde

Garip bir durum, yatili kalmasini gerektircek bir sey gormedim ben, esin cok hakli, aksama kadar dursun aksam gitsin, cocuk olunca biraz fedakarlik yapmak gerek yani, bu sekilde evde bekar bir bayan varken huzur olmaz ki.

geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
Yatılı istiyorsanız ve eşiniz rahat edemeyecekse gerçekten daha olgun bir hanım olsa daha iyi olur. Eşiniz bu şekilde kendi evinde misafir gibi olacak, gerçekten siz yokken yatıp uyuyamaz, duş alamaz, yani zorlamayın bence adamı, hiç gerek yok. Yarın öbür gün alışıp birden rahat davranmaya başlarsa da sizin içinize kurt düşebilir ne oldu da değişti diye sanki..

Bir de belki eşinizde hiç güven telkin etmedi, fazla sıcak ve samimi mi davrandı bakıcınız acaba, ondan mı rahatsız oldu eşiniz diye düşünmeden de edemedim :110:

Eşinizi haklı buldum.Ama sizi de anlıyorum.Dışarı çıktığınız zamanlarda bakıcınızdan rica edebilirsiniz siz gelene kadar çocuklarınızla kalabilir.Ekstra ücretini ödersiniz.
İyi bi bakıcıysa kaçırmayın derim ben.Ama eşinize de hak vermelisiniz bence.

Bence de genç olması sorun ama yatılı kalmayacaksa olabilirdi. Ya da kızı tembihleyin madem ev dubleks kız kocanız geldikten sonra aşağı kata inmesin böylece istediğiniz gibi gezersiniz evde
Çocukları da indirmesin. Zaten çocukların anne babasından ziyade bakıcı ablaya ihtiyaçları var..

Bunlar nası kafalar yahu.
Genç kadın bakıcı kk'nın kabusuymuş da haberimiz yokmuş.
Bu kadar güvensiz olmayın kendinize.
Adam gibi adamsa dönüp bakmaz, o da profesyonel bi kadın işini yapacak sadece.
Sırf aynı ortamda gece de olacaklar diye birbirlerini ayartabilirler mi yani ne saçma düşünce.

Bence eşin bencillik yapıyor, ikna etmeye çalış.

geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
Bence kızı gönder. Eşi açık açık demiş. Fazla zorlama derim.
Belki eşim garip bir bakışını yakaladı v yarın sıkıntı çıkacağını düşünüp sana teyze bul diyor??

ben olsam bende istemem.. ancak şu müştemilatlı evlerden olacak o zaman uyar bana:)

eşinizde haklı adam kendi evinde rahat hareket edemeyecek .. oturup kalkamayacak ..

Back
X