Lafı ağzımdan aldın..Böyle bir eşin olduğu için çok şanslısın bence.
Bencede alma yokmu yasi geckin bi teyze falan. Ben olsam istemem evde genc bi kadin valla.geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
evimiz dubleks ust kat sadece cocuklara ve bakiciya ait olacak ayrica bakicinin kendi odasinda ebeveyn banyosu lavabosu vs mevcutEviniz dubleksler vs mi
Nırmal apartman dairesinde yayıncı bakıcı zor olmaz mı
Gece nasıl duş vs alınacak yaşlı olsa da sıkıntı
Gündüz baksın gece gitsin
Gece dışarı çıkarsanız da bakar gece evine bırakır eşiniz ya da o istisnai zamanda kalır
Adam evde yabancı istemiyor ve haklı
Bende kafana yatan bölümü merak ettim işte.. Ev dublex falan mı? Köşte oturuyorsunuz da yardımcılar için olan şu ufak evlerden mi var bahçenizde? Aynı evin içinde bir yabancı ile içiçe yaşamanın neresini mantıklı buldunuz?kafama takilan biseyi sordum anneligimi irdelemek kimseye dusmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?