Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam kendine güvenmiyor uyarıyo genç olmasın diye sen ne guveninden bahsediyosun kaldı ki eve yabancı birini almayı istememekle özgüvenin ne alakası varsizinde bu olmayan ozguvenizden gina geldi. bakiciya sulanabilecek bi adamla zaten evli kalinmamali ki burda kocaya asiri guven var zaten olmasi herekende bu
inanamiyorum olayi nereye cekiyosunuz adam kendine guvenmiyomusAdam kendine güvenmiyor uyarıyo genç olmasın diye sen ne guveninden bahsediyosun kaldı ki eve yabancı birini almayı istememekle özgüvenin ne alakası var
O yüzden oyun ablası olmasın bakıcı teyze olsun diyo dimi bu ikisinin arasındaki farkı goremiyosan o senin sorunun konu sahibi umursamıyosa o da onun sorunu beni bağlamaz ama bu platform da bende istediğimi herkes gibi yazarım düşüncem bakış açım beni ozguveni eksik yapmazinanamiyorum olayi nereye cekiyosunuz adam kendine guvenmiyomus))))))konu sahibi katila katila guluyodur sanirim
tm pes siz kotu dusunerek hayati kendinize zehir etmeye devm.ben goremiyormO yüzden oyun ablası olmasın bakıcı teyze olsun diyo dimi bu ikisinin arasındaki farkı goremiyosan o senin sorunun konu sahibi umursamıyosa o da onun sorunu beni bağlamaz ama bu platform da bende istediğimi herkes gibi yazarım düşüncem bakış açım beni ozguveni eksik yapmaz
Tabiki değil adamın kendine güvenmediği her halinden belliHerkes adamı neden tebrik etmiş anlamadım.
Çok mu tebrik edilesi de ben mi goremedim ?
Tabiki değil adamın kendine güvenmediği her halinden belli
Evet olması gereken ama teyze bulalım dedigi için ben böyle düşündümAslında güven değilde , olması gerekeni söylemiş.