eşim ve bakici arasinda kaldim

Eşiniz çok ince fikirli bence kesinlikle bakıcı teyze bulmalısınız

sizinde bu olmayan ozguvenizden gina geldi. bakiciya sulanabilecek bi adamla zaten evli kalinmamali ki burda kocaya asiri guven var zaten olmasi herekende bu
Adam kendine güvenmiyor uyarıyo genç olmasın diye sen ne guveninden bahsediyosun kaldı ki eve yabancı birini almayı istememekle özgüvenin ne alakası var

Adam kendine güvenmiyor uyarıyo genç olmasın diye sen ne guveninden bahsediyosun kaldı ki eve yabancı birini almayı istememekle özgüvenin ne alakası var
inanamiyorum olayi nereye cekiyosunuz adam kendine guvenmiyomus;)))))))konu sahibi katila katila guluyodur sanirim

Vay anasini,boylesi temiz,artniyetsiz,gozu disarda olmayan,mahremine dikkat eden koca da,insana dert olabiliyormus bu dunyada...sasirdim...
Baska kotu niyetli bir insan olsa,yemin ederim havada kapardi gencecik taze kizi bilmem anlatabildim mi..
Sanslisiniz bu yuzden..esinizden once sizin bunlari dusunmeniz lazimdi.esiniz tamamiyle hakli..

inanamiyorum olayi nereye cekiyosunuz adam kendine guvenmiyomus;)))))))konu sahibi katila katila guluyodur sanirim
O yüzden oyun ablası olmasın bakıcı teyze olsun diyo dimi bu ikisinin arasındaki farkı goremiyosan o senin sorunun konu sahibi umursamıyosa o da onun sorunu beni bağlamaz ama bu platform da bende istediğimi herkes gibi yazarım düşüncem bakış açım beni ozguveni eksik yapmaz

O yüzden oyun ablası olmasın bakıcı teyze olsun diyo dimi bu ikisinin arasındaki farkı goremiyosan o senin sorunun konu sahibi umursamıyosa o da onun sorunu beni bağlamaz ama bu platform da bende istediğimi herkes gibi yazarım düşüncem bakış açım beni ozguveni eksik yapmaz
tm pes siz kotu dusunerek hayati kendinize zehir etmeye devm.ben goremiyorm

Herkes adamı neden tebrik etmiş anlamadım.
Çok mu tebrik edilesi de ben mi goremedim ?

Eşin haklı genç iyidir ama yatılı kalmasın gerekli olduğu Zaman'larda kalsın bence senin düşünmen gerekeni eşin düşünüyor ortam bozuk dikkat et bence orta noktayı illaki bulacaksınız...

Bence siz kendiniz bile rahat edemezsiniz degil ki esiniz.. ya ben kayinvalidemle bile ayni evde yasamayi sırf rahat edeyemecegim icin istemem. Kavga edeceksin seviseceksin yatacaksin uzanacaksin caninin istediğini getirip gotureceksin mutfaktan ne bileyim sakin kalmak isteyeceksin.. bi yabanci ile olamayacak seyler bunlar..
yasi kac olursa olsun. Ki ben esimi kiskanirdim ne geregi var genc kadinin evde

Bence kocaniz cok hakli sizin dusunmeniz gereken seyleri esiniz dusunmus cok sasirdim gunduz gelip gitsin yetrli ben istemezdim evde yabanci kadin gece insanin ozeli var rahatligi var her turlu olmaz ama tabi ev sizin es sizin dusunce sizin hayirlisi insallah:KK39:

Benim ablamın da var yatılı bakıcısı ama yaş olarak daha geçkinler,bi de şirketten buluyor o,buralı değiller. Dubleks onunda evi, kolaylıkları olduğu gibi zorlukları da olabilir bu durumun. 28 çok genç bir yaş, eşiniz haklı bence rahat etmemekte. Dışarı çıkacağınız,tatile gideceğiniz zaman yatılı alıp normalde sizde kalmasa eşiniz razı olur belki.

Güvenle ne alakası var sayın özgüvenli bayanlar

Erkeklerin resimlerdeki kadınlara bile kusura bakmayın ama hallendigi bi devirde yasiyorken halı hazırda olana niye bakmasın yapmayın Allah aşkına bu ozguvenle olacak iş değil maalesef ne özgüvenli insanlar aldatildi alakası yok

:oha:Konu sahibine sormuşlar çok mu zengindin diye... Oda Cvp vermiş evet çok zenginim eziklenmeyin. Demiş

Konu sahibi o kadar zenginsen, otur 2 yıl ücretsiz izin al çocuklarına kendin bak. Ayrıca başından atar gibi bakıcıyla aynı katta kalacaklar demişsin bi anne olarak hiçini özlemezsin kokularını :KK57:

Ohh doğur başkası baksın
Fakiri çöpe atar, zengini yatılı bakıcı tutar gece bile kalkmaz..
:sinirli:

Bi konu daha vardı kadin yatılı bakıcı arıyordu gece sütünü içirmek için . Uyandığın da ilgilenmesi için :/:oha: ne günlere kaldık allahım...

Cok fazla diziye bakmisin konu sahibi :)

Hayir yani yatili olmanin anlami ne? Her günmü geziyorsunuz? Gezseniz bile cocuk gelemezmi? Yoksa club'e felanmi gidiyorsunuz? Ne is yapiyorsun? Aileden holding sahibiz deme :)

Back
X