Esim ve bebekli hayat..

Allah Allah!
Kahveye giden var mı ayol?
Gencecik adam ne yapıyor öyle pis yerlerde? Eşi,minicik bebek evde o da otursun sohbet etsin he?

Asla kabul etmeyin!
O giden mi var mi?
Kahve dedikleri atiyorum ,
x ili , bilmem ne ilcesi, falanca köyü yardımlaşma dernegi yazar kapilarinda, bir cesit hemsehricilik oynarlar.
Her yaştan erkek, unvan, konum, egitim, siyasi görüş, kültür farketmeksizin o derneklerde toplasip, cay, kahve, sigara esliginde, sabahtan akşama, hatta gece yarisina kadar otururlar.
Hic boş olduklarını da görmemiştim
İstanbulda annemin oturdugu caddede benim bildigim 5 ayri yer vardı böyle,
Bir caddede 5 kahve, kocaman istanbul gerisini siz düşünün.
Erkeklerdeki bu sacma kültürü cozebilmis değilim.

İlçede mi oturuyorsunuz.genelde oradakiler pek sever kahveyi.kizim yeni doğduğunda ilcedeydik eşim kahveden çıkmazdı.cok şükür taşındık öyle kurtuldum
Yokk ilce degil ama cok yaygin burda kahve kulturu doguda bir il. Ben de ciddi ciddi tayin istemeyi dusunuyorum artik

İlçede mi oturuyorsunuz.genelde oradakiler pek sever kahveyi.kizim yeni doğduğunda ilcedeydik eşim kahveden çıkmazdı.cok şükür taşındık öyle kurtuldum
Yokk ilce degil ama cok yaygin burda kahve kulturu doguda bir il. Ben de ciddi ciddi tayin istemeyi dusunuyorum
Dediklerinizi zorla yapiyor Kirk takla aticam da benle tavla oynasin icinden gelmedigini gordugumde benim de hevesim kaciyor onla Ben de vakit gecirmek istemiyorum bu yuzden ama bebek degistirdi her seyi bu konuda gerekeni yapicam

İşte bu yüzden evlilik çocuk çok zor geliyor hepsi kadına yük ne ala adam kahvelere gitsin sen çocuk bak

İnşallah bulursunuz çaresini bebek için istediği kadar yorgun olsun az dinlenip bağ kursun çocuğuyla dilerim iyi olur

Çocuk yapmaktan korkmak değilde erkeğe de baba olduğu iyice bı belirtilmeli böyle bebek seni istiyor diye iki dakka sonra elinden geri alınmamalı birazcık ağlasın ne var bunda babada durmayads alışsın kadınlar hep tek başına yapmaya çalışıyor bunu sonra zor zamanlar geçince kaymak kısmı erkeğe kalıyor .En baştan bence babayida dahil etmeli sürece

Yasadigim sehirde cok var maalesef yani okumusu is guc sahibi olan bile var basta esim ve arkadaslari hepsi memur iclerinde kaymakami bile var siz dusunun arkadaslari kotu diyemem esim de kotu degil cafe ortamlarini hic seevmez
Yoo küçücük bir bebeği varken dışarlarda sürten adam basbaya kötüdür.
Kahve ortamı cafeden de beter onu da sevmesin.
Yaşadığı şehir böyle diye hemen uyumlanmak zorunda değil en azından bebek biraz büyüyüne kadar evinde oturabilir.

Ya bence sizi boşuna gazlıyolar şuan, adam haftada 1 çıkıyor kızlar ondada gece klubüne içmeye vs gitmiyor kahveye gidip okeye dönüyodur. Bebek 4 aylık olduğu için sizi çok iyi anlıyorum ama ileriki süreçte aslında gereksiz bi tavır olduğunu anlayacaksınız. Sizde haftada 1 bi kaç saat kendinize vakit ayıracak bir şeyler yapın hiçbir şey yoksa bile parka çıkın,avmye gidin bireysel biraz nefes alın. Eşiniz zaten bunu destekliyormuş.
Kahve konusunada ben takılmam açıkcası yeni nesil yerlerde zaten hep akranları oluyor okey+çay bu kadar yani hemde ucuz, bu erkekler bu ekonomide başka nerde takılcak bence zararsız ve iyi keşke kadın versiyonuda olsa -matine gibi değil- kadın kafeler çayı ucuza içsek oyun oynayıp sohbet etsek bence süper
Ayrıca haftada 4gün evde vs gibi takılmayın 3 evde değil dediğiniz zamanda iş yani benzer şekildeyiz iştede oynamıyosunki oda ayrı stres ve yorgunluk.
Boşuna ilişkinizi yıpratmayın buranın gazınada gelmeyin

kahve hala var mı ya ?

Valla bebegim 7 aylik olacak aksam esimin gelmesini dort gozle bekliyorum. Aksama kadar evde cocuk baksam zaten işyerinde sosyallesen esimin birde aksamlari kahveye gidip rutinine devam etmesini asla kabul etmezdim. Hem anneme hem k.valideme bebegimi birakip esimle haftasonlari birseyler yapabiliyoruz. Buna ragmen h.ici aksamlari esimim hemen eve gelmesini istiyorum. Cocuk bakmam okadar zorki sizi bu surecte yanliz birakmasi cok dusuncesizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…