- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Geliş gidiş benim yapamadigimi o yapacak galiba.Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz
Açık ve net, cesaretinizi toplayıp boşanın. Hayatınızı cehenneme çevirmek niye?
Durumun karisik degil. Ailenle yasamak boyle bir okuzle yasamaktan daha iyi degil mi? Koca ile gezilir, sohbet edilir, el ele tutusulur falan. Siz ayni evde yasayan tam anlamiyla iki dusmansiniz. Kocan seni takip edecegine bu enerjiyi vatana millete hayirli bir seyler icin harcasa.Benim durumum da aynı şekilde gözlerimi kapatıp evden çekip gidesim var cesaret edemiyorum ,ailem de yurt disinda burda kimsem yok tekim ,yalnizim .Eşim 1aydır telime program yuklemiş beni onunla takip ediyor sonra ben ogrenince sinir oldum rahatsiz olmaya başladim her konustugumu dinliyo ,beni nereye gittigimi goruyo ama benim yaptigim bi sey yoktu gine de takip devamdi, sona vermesin istedim telimi kapattim disara çiktim stresimi atmaya ,eve geldim 10kere aramiş tabi telefon kapali olunca düşünceler nerelere gidiyor .Akşam geldi bagiriyor nerdeydin diyor ,sesimi çikartamdim disardaydim dedim ,o gunden bu gune kadar konusmuyor benimle ne yapacagimi bilmiyorum kafam karisik.Size de Allah yardimci olsun ,sabır etmemiz gerekiyor belki důzelir insallah ,bir ailenin duzeni bozulmasi cok kotu bi sey .
Kaybedersem kaybederim amaaaaan dicektincokta tin sen kaybedersin dedi.
Korkuyorum cunku bosandigimizda cocuklarimi alirsa diye.Neden bu guvensizlik
Daha okula gitmiyor ikiside.biri bebek sayilir.dedikleeinizin hic biri yok ancak kavgalarimiz inatlasmamiz cogaldi.onceden alttan alirdim artik alamiyorum doldum resmen.cocuklarim sever babalarini.dovmez ama bagirir.Cocuklar kac yasinda siddet asagilama vs var mi cocuklarin babayla arasi nasil mesela baba geldi diye kapiya kosuyorlar mi ya da bir yerlerde siniyorlarmi
Amin canim insallah.dualariniza ihtiyacim var.Cok yazık.. Bu tip öküzlerin ne istedigi de belli olmuyor.. Rabbim size sabir versin.. Insallah bi dayanak bulursunuz kendinize ve gerekeni yapabilirsiniz.
Bilmiyorum.korkuyorum galiba.Neden katlaniyorsunuz bu duruma?
Allah sizinde yardimciniz olsun.gercekten cok zor.ne umutlarla yuva kuruluyor ancak bazen de istenilen mutluluga kavusamiyor insanBenim durumum da aynı şekilde gözlerimi kapatıp evden çekip gidesim var cesaret edemiyorum ,ailem de yurt disinda burda kimsem yok tekim ,yalnizim .Eşim 1aydır telime program yuklemiş beni onunla takip ediyor sonra ben ogrenince sinir oldum rahatsiz olmaya başladim her konustugumu dinliyo ,beni nereye gittigimi goruyo ama benim yaptigim bi sey yoktu gine de takip devamdi, sona vermesin istedim telimi kapattim disara çiktim stresimi atmaya ,eve geldim 10kere aramiş tabi telefon kapali olunca düşünceler nerelere gidiyor .Akşam geldi bagiriyor nerdeydin diyor ,sesimi çikartamdim disardaydim dedim ,o gunden bu gune kadar konusmuyor benimle ne yapacagimi bilmiyorum kafam karisik.Size de Allah yardimci olsun ,sabır etmemiz gerekiyor belki důzelir insallah ,bir ailenin duzeni bozulmasi cok kotu bi sey .
Bi evde dayak hakaret asagilama cocuklara kotu muamele yoksa duzeltilebilir diye dusunuyorum.Daha okula gitmiyor ikiside.biri bebek sayilir.dedikleeinizin hic biri yok ancak kavgalarimiz inatlasmamiz cogaldi.onceden alttan alirdim artik alamiyorum doldum resmen.cocuklarim sever babalarini.dovmez ama bagirir.
Evet ev hanimiyim.tabikide onunda etkisi cok.Sanırım çalışmıyorsunuz ve özgüvensizlik maddiyattan geliyor
Keske duzelse canim.kim isterki yuvasi dagilsin.Bi evde dayak hakaret asagilama cocuklara kotu muamele yoksa duzeltilebilir diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?