- Konu Sahibi Miraclessss
-
Esinde bu korkunun farkinda olmali cunku sana eyvallahi yok ya calismadigin icin bosanamayacagindan emin ya cocuklari kaybederim korkusuyla susacagindan her iki durumdada uzuleceksin belliki.bana sorarsan boyle bir adamdan ne taktir bekle ne tesekkur...yok say ve beklenti icine girme cocuklarinla mesgul ol ilgi istiyorsun fakat bunu anlayacak ve ihtiyacini giderecek kapasitede bir adam yok karsinda gidemiyorsan munakasa etmeyi birak cocuklarinla mutlu olmaya bakKorkuyorum cunku bosandigimizda cocuklarimi alirsa diye.
Bunu yapmayida denedim.ancak bi derdim kocam degilki.alt katimdada kv. Var.aksam ogunlerini ve esim izinliykenki kahvaltiyi birlikte yapiyoruz.artik ondanda nefret ettim.isi gucu araya fisfit sokmak olan bu kadin yuzunden esim benden sogudu.yalan soyleme huyuda var ustelik.laf sokardurur bide bana.hastalik bulcam bu evde.Esinde bu korkunun farkinda olmali cunku sana eyvallahi yok ya calismadigin icin bosanamayacagindan emin ya cocuklari kaybederim korkusuyla susacagindan her iki durumdada uzuleceksin belliki.bana sorarsan boyle bir adamdan ne taktir bekle ne tesekkur...yok say ve beklenti icine girme cocuklarinla mesgul ol ilgi istiyorsun fakat bunu anlayacak ve ihtiyacini giderecek kapasitede bir adam yok karsinda gidemiyorsan munakasa etmeyi birak cocuklarinla mutlu olmaya bak
Esin annesini taniyordur merak etme....yalanini dolanini bilir ama sen soylersen sorun olur...kadinda gelsin umursama sarkilar soyle sofrayi hazirlarken buyur annecim de bak yap bunlari sasirt onlari zaten amaclari seni yipratmak srnde firsat veriyosun sartlar boyleyse uyum sagla uzulup onlari mutlu edecegine neselen cocuklarin mutlu olsun boyle devam edersen cocuklarida mutsuzluguna ortak edersin degismek zorundasinBunu yapmayida denedim.ancak bi derdim kocam degilki.alt katimdada kv. Var.aksam ogunlerini ve esim izinliykenki kahvaltiyi birlikte yapiyoruz.artik ondanda nefret ettim.isi gucu araya fisfit sokmak olan bu kadin yuzunden esim benden sogudu.yalan soyleme huyuda var ustelik.laf sokardurur bide bana.hastalik bulcam bu evde.
Dedigin gibi o program ucretli bi de ,ben çocuga wi ki kiden bi şeyleri alırsam vay sen parayı wi ki kide harcıyorsun diye bağırıyor .Durumun karisik degil. Ailenle yasamak boyle bir okuzle yasamaktan daha iyi degil mi? Koca ile gezilir, sohbet edilir, el ele tutusulur falan. Siz ayni evde yasayan tam anlamiyla iki dusmansiniz. Kocan seni takip edecegine bu enerjiyi vatana millete hayirli bir seyler icin harcasa.
Aynen canimin ici agzimdan aldin lafi.onunda bildiginden eminim ancak ben soleyince toz kondurmuyor.dahasi bide kv yuzunden esimle tartisiyoruz.derdim bir iken iki oluyor.senin dedigin cok guzel bi taktikte gelgelelim bu rolu oynayacak gucum yok.artik sogudum esimden bile.icimden yuzune bile bakmak gelmiyor.arada cocuklarim olmasa suan su dk giderim okadar yani nefret ettim.kv ye aramizi bozdugun oglunla ne halt yersen ye diyesim var.esimede al anneni cal basina diyesim var.cok doluyum cok.hani anlatsam sayfalar yetmez.Esin annesini taniyordur merak etme....yalanini dolanini bilir ama sen soylersen sorun olur...kadinda gelsin umursama sarkilar soyle sofrayi hazirlarken buyur annecim de bak yap bunlari sasirt onlari zaten amaclari seni yipratmak srnde firsat veriyosun sartlar boyleyse uyum sagla uzulup onlari mutlu edecegine neselen cocuklarin mutlu olsun boyle devam edersen cocuklarida mutsuzluguna ortak edersin degismek zorundasin
Çocukların küçük asla alamaz senden . Biraz açıp kanunlari ve haklarini okusana , sen ve senin gibiler ........mahkeme küçük çocukları her zaman anneye veriyor ,kusurlu bir hal yoksa ..sanırım 11 yasa kadar. .yaş kismi yanlış da olabilir açıp bir oku lütfen ..11 yaşında, baba çok istiyorsa almak için dava açıyor ,anne iyi bakıyor ve vermek istemiyorsa da babanın davayı kaybetme durumu yüksek ,yine annede kalıyor .görüş günlerinde veriyorsun sadece babaya ..Korkuyorum cunku bosandigimizda cocuklarimi alirsa diye.
Ben ileri derece panik atak hastasiyim.bu sebepten cocuklarimin benden alinmasindan korkuyorum.Çocukların küçük asla alamaz senden . Biraz açıp kanunlari ve haklarini okusana , sen ve senin gibiler ........mahkeme küçük çocukları her zaman anneye veriyor ,kusurlu bir hal yoksa ..sanırım 11 yasa kadar. .yaş kismi yanlış da olabilir açıp bir oku lütfen ..11 yaşında, baba çok istiyorsa almak için dava açıyor ,anne iyi bakıyor ve vermek istemiyorsa da babanın davayı kaybetme durumu yüksek ,yine annede kalıyor .görüş günlerinde veriyorsun sadece babaya ..
Boyle bir hastalığa sahipsen ,2 kat daha temkinli olacaksın .ya aile terapisti ya boşanma ..önünde iki seçenek var ..ikisi de daha katlanılır bir hayat yaşamak ve mutlu olmak için ..Şuan bulunduğun yer senin için uygun değil ..Ben ileri derece panik atak hastasiyim.bu sebepten cocuklarimin benden alinmasindan korkuyorum.
Nasil yani anlamadim.temkinli olacaksin derken?Boyle bir hastalığa sahipsen ,2 kat daha temkinli olacaksın .ya aile terapisti ya boşanma ..önünde iki seçenek var ..ikisi de daha katlanılır bir hayat yaşamak ve mutlu olmak için ..Şuan bulunduğun yer senin için uygun değil ..
Kendinle alakalı her türlü önlemi alacaksın .mutsuz olduğun her yeri terkedeceksin. Kocanın yani da buna dahil ..bunu demek istiyorum . ..Nasil yani anlamadim.temkinli olacaksin derken?
Bosanmi diyosun yani.bana kalsa biseylerin garantisini bilsem simdi gitcem mahlemeye.Kendinle alakalı her türlü önlemi alacaksın .mutsuz olduğun her yeri terkedeceksin. Kocanın yani da buna dahil ..bunu demek istiyorum . ..
Tabi ki boşan ama bundan önce doktoruna git ve ruh sağlığının çocuklarını almaya engel olup olmadığı hakkında bilgi al .bu durumda sana vermeyebilirlerBosanmi diyosun yani.bana kalsa biseylerin garantisini bilsem simdi gitcem mahlemeye.
Dünya evli insanlar hatrına mi dönüyor ?Boşan yakinda evli kimse kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?