eşim ve ben

atalayyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
84
0
36
Kastamonu
merhaba kızlar cok fena moralım bozuk esım benle hıc muhabbet etmıyor aksam 4 de eve gelıyor cok yorgunum dıyor yemekten sonra tvye bakarken uyuyor 8 de kalkıyor tv ve bıraz kızımla ılgılenıyor saat 10 pc ye gecıyor bende kızla ılgılenıyorum falan işte her aksam aynı iş yerınde arkadaslarıyla cok guzel muhabbet edıyor ozellıkle bayan arkadaslarla yanı kızlar ben esımle nasıl muhabbet edebılırım ne yapmalıyım ben lıse mezunuyum esım ogretmen vecalısmıyorum ooooooooooof kızlar cok kotuyum bana bıraz akıl verın

canım bizizm evdede genel durum böyle ama benim eşimin işide bayağı yoğun ve yorucu çok üzerine gitmek istemiyorum.çocuğunla ve seninle normalde hafta sonları vs ilgileniyorsa gezdiriyorsa isteklerini elinden geldiğince yerine getiriyorsa çok takma derim. hayat ve şartlar malesef monotonlaştırıyor...

esınız nette arkadaslarıyla konusunca szde gdın durun yanında bakın ne konusuyorlar sızınde esınızle konusacak bırseylerınız olur hem bu sayede

merhaba, ben de öğretmenim, eşim ise şu anda çalışmıyor. benzer bir durum bizde de var. bütün gün işte o kadar çok konuşuyorum ki malesef insan eve gelince konuşamıyor bile. hemen yemek yiyoruz geldiğimde, akşam 8 gibi uyuyup kalıyorum. eşim de bu durumdan şikayetçi olmaya başladı.

iletişimsizliğe eğitim durumlarınız sebep değil bence evet iş hayatında ortak noktanız olmadığı için aranızda alışkanlığa dönük konuşmalar oluyordur bunu da siz yıkabilirsiniz. asla ben lise o üniversite diye düşünmeyin. eşinizden kitap tavsiyeleri isteyin. hayatım evde canım sıkılıyor okumam için ban kitaplarından önerirmisin? aklıma ilk gelen bu oldu. ardından okudukça kitapla ilgili birşeyler söyleyebilir fikrini alır konuşturabilrsiniz. arkası gelir bence
başka bilg.a oturduğunda siz de yanına gidip atıyorum haber okuyorsa haberlere bakabilir, onun uğraştığı şeyleri izleyebilirsiniz. ama asla onun ne yaptığını kontrol ediyormuş gibi bir durum oluşturmayın.
bilg.da oyun oynamaktan hoşlanıyorsa eve playstation alabilirsiniz birlikte oynamak için. ilk etapta onun sevdiği şeyleri birlikte yapmakla işe başlayın bence birlikte zaman geçirmekten sohbet etmekten karşılıklı espri yapmaktan zevk aldıkça ya da eskiden böyleyseniz hatırladıkça ( çünkü genelde bebekten sonra sevilen bir sürü şey rafa kalkıyor)mutlaka sizin de sevdiğiniz şeyleri yapmak isteyecektir. en azından umut ediyorum.

Acaba mesleğinden ötürümü böyle
Malum Öğretmenler mesleklerini birşeyler anlatarak icra ederler.
Akşama kadar anlat dur yorulması mümkündür.
Hep böylemiydi yoksa sonradan mı oldu

Son düzenleme:
tiryakiol
canım tavsıyelerın ıcın tsk uygulayacagım
stillex
eksınden boyle degıldı ozellıkle gunde 2_3 kere arardı sımdı bırsey soylıyecekse arıyor sadece
OzgeOzan09
pc sadece oyun oynuyo

bende çalışmıyorum şuan bir kızım var henüz 2,5 aylık eşimde evliliğimizin ilk yıllarında çok yoğun çalıştığı zamanlar gelir hemen yemek yer tv izlerken uyuya kalırdı çoğu zaman konuşamazdık ama ben inatla ve ısrarla
(bu arada ben evlenince istanbuldan giresuna gelin geldim)
burda kimseyi tanımadığımı canımın çok sıkıldığını ve konuşacak birilerini aradığımı söyledim olmuyo böyle bunalıyorum dedim hem
sürekli bastırdım gerek şaka yollu gerek sinirle gittim şakalar yaptım zorla konuşturdum bence işe yarıyo sonunda benden bıktı veeee artık ben konuşmasam o gelir hayırdır niye konuşmuyosun bugün diye sorar yorgunum desem bebeğimizi alır sallar uyutur oynar falan bayağ rahatım yani:16:

canım gerçekten öğretmenler bütün gün konuşarak çok enerji harcar ve eve gelince sessizce bikaç saat dinlenmek ister. ama dinlendikten sonra seninle de ilgilenmeli tabi. evde beraber yapılacak şeyler bulabilirsin. en basiti ve dinlenerek yapılacak şey film izlemek. mesela birlikte yorgunsa film izleyebilirsin. konuşmak için de ilgisini çeken bi konudan bahsedebilirsin. ama bu şekilde de sen sıkılırsın o da anlayışlı olmalı..

Back
X