Arkadaşlar şuan çok güzel bir yaşında bir çocuğum evliliğim var ama eşimle neredeyse 3 aydır sevişmiyoruz.anksiyete bozukluğu çıktı 3 hafta önce ilaç kullanmaya falan başladı.ramazan girdi falan derken yok adamda istek delircem. Çok seviyor biliyorum meleğim desteğim sensiz ölürüm der ama işte o kadar kendimi paralıyorum artık ilginç oluyor hem çok sever ilgilenir gözümün içine bakarken çok değil geçen seneye kadar süperdik neler oldu anlamıyorum artık piskoloğa gidecem
Keşke benim eşimde de hiç istek olmasa yani, ben hamilelikten dolayı hiç ama hiç istemiyorum ama adama acıyorum.
Kimi çok ister kimi istemez, acaba başka bir sebebi olabilir mi?
sorun yok merak etmeyin geçici bir durumdur
bende ankseyite hastasıyım bazı dönemler bırakın sexsi yaşamak bile zor geliyor zaten ilaçları ortalama 6 ay kullanıyor ilaçların etkisiyle olmuyordur biraz daha sabredin
eşinizin bu konuda üstüne çok gitmeyin geçmiş olsun
sorun yok merak etmeyin geçici bir durumdur
bende ankseyite hastasıyım bazı dönemler bırakın sexsi yaşamak bile zor geliyor zaten ilaçları ortalama 6 ay kullanıyor ilaçların etkisiyle olmuyordur biraz daha sabredin
eşinizin bu konuda üstüne çok gitmeyin geçmiş olsun
Konuyu açalı henüz 1 ay bile olmamış.Tedavi herhalde hala devam ediyordur.
Bu durumda bir şey olmaması normaldir.
Yalnız bir konuda uyarmak isterim.Bunu eşine bir sorun olarak yansıtırsan,ilacı bırakabilir.
Ve inan o zaman şimdikinden daha büyük bir sorununuz olur.
Sırf bu yüzden ilacı bırakan,hatta bıraktığını saklayan insanlar var.