• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ben

dmtdemetdmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
3
1
3
47
Merhaba arkadaslar.sizinde fikrinizi almak istiyorum cunku artik ben bir neden bulamiyorum bu duruma.biraz ozel bir konu haddi asmadan aciklamaya calisicam.

Esimle evleneli 2 yil oldu cincel bir sorunumuz yoktu ben dert ederdim hergun olmazki diye.bir sure sonra hamile kaldim bu sure icinde 1 yil gibi uzak durmamiz lazimdi.dogum yaptim normale dondum bebegimiz 7 aylik.
Fakat simdi esim bu konuda cok degisti 1 ay ben adim atmasam akiledip yaklasmiyor.cinsel hayatimiz gecen ay 4 du.bu ay bitmek uzere ve 4 bunlarda genelde benim yaklasimimdan.
Normalde biz cok iyi bir ciftiz asigiz sevgi saygi hersey yolunda iyi anlasiriz bir sikintimiz yok ama bu adama bu konuda ne oldu anlayamiyorum 2 gun olmasa agrilari olurdu ben istemiyorum diye kuserdi simdi bu ruha ne olduda boyle isteksiz aklina bile gelmiyo cildiricam inanin.

Uzun süre ara verdigi icin belki artik o eski istegi bitmistir..sorunlarida olabilir konustunuz mu bunlari niye boyle oldun gibilerden

erkekler sürekli cinsellik ister diye yanlış bir düşünce var bende evlenince öyle olmadığını anladım ama sizin durum biraz farklı ara vermişsiniz sonra sizi anne olarak görmeye başlamış olabilir zamanla düzelir diye düşünüyorum ama eşinle neden böyle olduğunu konuşabilirsin

Bebek uyuduğunda özel giyin eşine yaklaş bunu adet edin bir süre. Ayrıca evin içinde ikiniz varken dikkatini çekecek Kıyafetler giyin. Örneğin vücut hatların belli olsun. Emin ol eşin eskiye dönecektir:KK53: Eylül'den inciler gibi oldu:KK45:

ya benim eşimde genelde yorgun oluyor ve başı ağrıyor buna ne çözüm önerirsin :KK45::KK45:

Gebelikte Dr tarafından yasak konulmadigi surece ilişki serbest diye biliyorum. Bence bu tavrinin nedeni aradaki bi senelik boşluk. Belki de kendi kendine yetmeye alisti(anladiniz). Sadakatinden de eminsiniz sıkınti yapmayin. Belli bir süre ortami siz hazirlayin yemek hazirlayin romantik ortamlar yaratin bir sure siz yaklasin sonra eski düzene döner inş.

Sağolun kızlar .
Giyinme olayını falan yaptım ama açıkçadı hep yapan taraf ben olmayı gururuma yediremiyorm :(
Evet kendine yetme olayı vardı ama artık olmamalı diye düşünüyorum :(
Bir arkadaşında durumu aynıymış konu açmış enteresan geliyo bana 1 yıl uzaklaşıldı diye uzaklaşmak tam tersi özlemezmi insan arkadaş yaw

haliyle 2 gunde agrisi olan adam o 1 yil boyunca bos durmadi.
kolay yolu secti.
simdi de isine geliyordur ayni sekilde devam etmek.
yorulmak yok birsey yok. :)

kutsal anne sendromu diye bişey var adamlarda.....yani şimdi seni öncelikle bir anne olarak görüyor ve dokunulmaz kutsal bişeymişsin gibi geliyor ....(bu sendrom varsa) bunun farkında değil tabi bilerek yapmıyor...çocuktan sonra olabiliyrmuş çözümü ne nasıl başetmeli bilmiyorum ama bir araştır derim...

hamileliginiz boyunca hic birlikte olmadiniz mi:KK22: aslinda tehlikeli bir gebelik soz konusu degilse doktorlar yasaklamiyor:oops:

Back
X