Eşim ve boş muhabbetleri

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Hayırli bayramlar...
Doğru olmasada bugün eşimin telefonuna baktım hoşlanmadığım bi kaç arkadaşınında içind e bulunduğu bi grupları var yazismislar ama benim eşime yakistirmadigim tarza boş kadın muhabbetleri dönmüş ve eşimden midem bulandı.. ve ben sanli kendimi eksik hissettim...cok kilo aldim hiç alımlı cilveli bi kadın değilim hatta galiba dirdirciyimda..en ufak sorunda suratını aşıp söylenmeye başlıyorum..bu durumların hepsini değiştirmek istiyrm ilk hedef kilo vermek.ama diğer huylarımdan da vazgecmek istiyorum ama nasıl basarabilirim..tesekkur ederim

Bence öncelikle eşinizle sevgililik donemizde nasildiniz bi oturun onu düşünün ve p.tesi gününden itibaren dyete girin, evde bakımlı olun Salmayin kendinizi , abarti olmasa bile yüzünüzü Bira canlandırın hafif makyaj yapın saçları duzlestirin falan evet diyebilirsiniz ev isi yemek çocuk falan derken bunu sürekli yapamam diyebilirsiniz ama dedimya kendinizi salmayin , dirdir konusuna gelince valla hangi konularda dirdircisiniz onu bilemicem yorum yapmicam. . Ayrıca gün içerisinde esinizle mesajlasin eve biran önce gelmesini sağlayın falan, çocuğunuz yada cocuklariniz varsa 1 akşam ya kayinvalide ya görümce ya kardesinize veya annenize bırakın birbirinize vakit ayırın falan...

Bunları eşinizin muhabbetlerinden dolayı kendinizi eksik hissedip suçladığınız için yapmayın.
Motivasyonunuz iyi ve sağlıklı bir insan olmak olsun.
Herkes işveli cilveli olmak zorunda değil. Kendinizi bu konuda eksik hissetmeyin. Öyle biri değilseniz zaten öğrenilebilir bir şey de değil bence.
Kaba tabir ile ‘alışmadık g.tte don durmaz’ derler, aynen ondan...
siz de kendi karakterinize göre sevginizi gösterin.
Kimi daha şuh bir insan olur, kimi daha minnoş, kimi daha cüretkar olur, kimi daha utangaç...

Ama dırdır yapmayın. Kadın-erkek fark etmez çok itici.... insan evine gelip sevdiğinde huzur bulmak ister, yerli yersiz söylenmek de hiç huzur vermiyor...
bu sadece eşler için değil, Ebeveyn-çocuk ilişkisinde de böyle...

Bence öncelikle eşinizle sevgililik donemizde nasildiniz bi oturun onu düşünün ve p.tesi gününden itibaren dyete girin, evde bakımlı olun Salmayin kendinizi , abarti olmasa bile yüzünüzü Bira canlandırın hafif makyaj yapın saçları duzlestirin falan evet diyebilirsiniz ev isi yemek çocuk falan derken bunu sürekli yapamam diyebilirsiniz ama dedimya kendinizi salmayin , dirdir konusuna gelince valla hangi konularda dirdircisiniz onu bilemicem yorum yapmicam. . Ayrıca gün içerisinde esinizle mesajlasin eve biran önce gelmesini sağlayın falan, çocuğunuz yada cocuklariniz varsa 1 akşam ya kayinvalide ya görümce ya kardesinize veya annenize bırakın birbirinize vakit ayırın falan...
Sevgoliyken gayet iyiydik aslinda...evet doğru ben çok saldım...bende eve daha istekli gelmesini istiyorum yani eve gelmek için can atsın

Bunları eşinizin muhabbetlerinden dolayı kendinizi eksik hissedip suçladığınız için yapmayın.
Herkes işveli cilveli olmak zorunda değil. Kendinizi bu konuda eksik hissetmeyin. Öyle biri değilseniz zaten öğrenilebilir bir şey de değil bence.
Kimi daha şuh bir insan olur, kimi daha minnoş, kimi daha cüretkar olur, kimi daha utangaç...

Ama dırdır yapmayın. Kadın-erkek fark etmez çok itici.... insan evine gelip sevdiğinde huzur bulmak ister, yerli yersiz söylenmek de hiç huzur vermiyor...
Kendimi kötü hissettim..resmen saldım kendimi bi kendime baktım bu ben değilim...evet dirdir çok itici ve ben her seferinde bu kez yapmicam desemde en ufak puruzde söylenmeye basliyrm

Kendimi kötü hissettim..resmen saldım kendimi bi kendime baktım bu ben değilim...evet dirdir çok itici ve ben her seferinde bu kez yapmicam desemde en ufak puruzde söylenmeye basliyrm

Salmaktan kastınız ne? Duş mu almıyorsunuz? Saçınızı mı taramıyorsunuz? Dişlerinizi mi fırçalamıyorsunuz? Kişisel bakımınız mı eksik? Evde dizi şıkmış eşofman altı ve atletle mi dolaşıyorsunuz?
Ben de öyle topuklu ayakkabılar, şık elbiseler falan giymem evde kendi halindeyken...makyaj da pek yapmam.
Ama şanslıyım, kendi halinde güzel saçlarım var, dalgalı ve şekilleri güzel.Hç bir şey yapmayıp bir kıskaç toka da taksam güzel görünüyor.
Kişisel bakımıma dikkat ederim, her gün duş alırım vs
Kıyafet kışın tayt-sweatshirt, yazın pamuklu elbiseler.
İç çamaşırlarım da kendimi bildim bileli takım alırım, öyle de kullanırım. Sanırım istisnası hamileliğimde oldu :)
Hangi birini azaltarak salmış olduğunuzu düşünüyorsunuz?

Salmaktan kastınız ne? Duş mu almıyorsunuz? Saçınızı mı taramıyorsunuz? Dişlerinizi mi fırçalamıyorsunuz? Kişisel bakımınız mı eksik? Evde dizi şıkmış eşofman altı ve atletle mi dolaşıyorsunuz?
Ben de öyle topuklu ayakkabılar, şık elbiseler falan giymem evde kendi halindeyken...makyaj da pek yapmam.
Ama şanslıyım, kendi halinde güzel saçlarım var, dalgalı ve şekilleri güzel.Hç bir şey yapmayıp bir kıskaç toka da taksam güzel görünüyor.
İç çamaşırlarım da kendimi bildim bileli takım alırım, öyle de kullanırım. Sanırım istisnası hamileliğimde oldu :)
Kişisel bakımda sıkıntım yok düş alirim hergun ama saçıma şekil vermem veya özenli giyinmiyrm şöyle soylıyım sadace temizim özen sıfır

Kişisel bakımda sıkıntım yok düş alirim hergun ama saçıma şekil vermem veya özenli giyinmiyrm şöyle soylıyım sadace temizim özen sıfır

Duşla sınırlamayın, mesela kaş-bıyık için vakit ayırır mısınız? Yada kıl-tüy?
Güzel kokar mısınız?
Benim eşim parfüm sevmez. Ama gün aşırı nevresim değiştiririm, ben değiştirmezsem o değiştirir zaten. Temiz kokusu sever.
Özen dediğiniz kıyafet/makyajsa o kolay :) 10 dakika ile halledersiniz
Eğer saçınız örgüye müsaitse örgü topuzlara bakın hem bu sıcakta da rahat etmek lazım :)

Duşla sınırlamayın, mesela kaş-bıyık için vakit ayırır mısınız? Yada kıl-tüy?
Güzel kokar mısınız?
Benim eşim parfüm sevmez. Ama gün aşırı nevresim değiştiririm, ben değiştirmezsem o değiştirir zaten. Temiz kokusu sever.
Özen dediğiniz kıyafet/makyajsa o kolay :) 10 dakika ile halledersiniz
Eğer saçınız örgüye müsaitse örgü topuzlara bakın hem bu sıcakta da rahat etmek lazım :)
Kas biyikta haftada bir hallediyroum duruma göre..benim biraz daga özenli olmam giyimime hayranım evde bile bakımlı gezen kadınlara

Kas biyikta haftada bir hallediyroum duruma göre..benim biraz daga özenli olmam giyimime hayranım evde bile bakımlı gezen kadınlara

Gömlek elbiselere bakın
Eklediklerimin hepsi 50-100 arası fiyatları
7F7B9A26-7BA3-4AD2-9F89-43E714F27EDD.webp 6FAC1750-191E-4C24-BBF0-2517D6F25BD0.webp 03587981-5570-448A-AA67-99587C2666B3.webp EC2E8B19-7DFE-4DE0-8AE2-3B7800A90473.webp
Tek parça, giy oldu bitti :) ben kullanışlı buluyorum... pamuklu veya keten kullanıyorum zaten...

Merhaba ben başka bir şey soracaktım :). Takım halinde dediğiniz sütyen külot mu atlet külot mu.. ben de takım alıyorum ama alt sık değiştiğimden takım halinde kalmıyor alt çabuk eskiyır sık yıkanınca vs.
Bir de hangi marka tercih ediyorsunuz

Valla o erkek gruplarında yüzyılın dedikoduları dönüyor bence, bazen bende bakıyorum eşimin telefonuna arkadaşlarının bazı mesajlarını görünce beynini kenara bırakarak yazmış heralde diyorum. Erkekler boş muhabbet seviyor yani, ona takılmayın hiç. Ama kilo vermek istiyorsanız ilk önce sağlık sonra da aynaya bakınca kendinizi mutlu hissetmek için yapın bunu. Erkekler hep bi bahane arkasına sığınabiliyor işlerine gelmeyince, siz kendiniz için yapın yapacaklarınızı..
İlişkiniz adına birşeyler yapmak istiyorsanız dırdır olayını törpülemeye çalışın. Ben bazen çok sinirlendiğimde nefesimi tutuyorum :D sırf saydırmiyim diye. Sonra içimden 10a kadar sayıyorum, eşime de dönüp neyseeeee diyorum. Ve bi bakış atıyorum, o bakış önemli :D O bakış kuracağım 10 cümleyi döver :D

Sen simdi kendine özen göstermeye baslayinca esin de sasiracak "hanima ne oluyor" dicek. Inan bana eve isteyerek gelecek :)

Bir gün esime aksamdan söyledim "yarin isten geldiginde beni gecelikle görebilirsin" diye :) esim inanmadi. Ertesi gün isten geldi benim üstümde gecelik. Adam gözleri acildi valla :D
Arada bi böyle jest yapabilirsin

Sözlerinize aynen katılıyorum.

Çoğu zaman denk geliyorum yorumlarınıza, çok haklı buluyorum takdir ediyorum. :sampiyon:

Konu eşinizin muhabbetleri den sizin kendinizde bulduğunuz eksiklere evrilmiş. Yani özgüven sorunu yine başrolde. İnsan kilo da alır verir, dırdır da eder, susar küser gün gelir çocukça davrandığını anlar olgunlaşır ama yeterli o insan kendinin farkında olsun. Siz farkındalığı olan bir bireysiniz. Yaptıklarınızı savunup öfke üstüne öfke katmiyorsunuz. Tek sorununuz eşinizin yaptıkları için kendinizi suçlamanız. Evet kilo verin evet bakımlı olun ama bunu yanlız kendiniz için yapin

Back
X