• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve boş muhabbetleri

Merhaba ben başka bir şey soracaktım :). Takım halinde dediğiniz sütyen külot mu atlet külot mu.. ben de takım alıyorum ama alt sık değiştiğimden takım halinde kalmıyor alt çabuk eskiyır sık yıkanınca vs.
Bir de hangi marka tercih ediyorsunuz

Marks&spencer alıyorum normalde.
Hamileyken h&m.
Tek üste 2 yada 3 alt alıyorum bende :)
Takım zaten bu markalarda sen birleştirince oluyor.
En son geçen hafta h&m den bordo sütyen ile 3 tane pamuklu yine bordo alt aldım. Günlük olanlarda zaten alt çamaşırı pamuklu seçmek gerekiyor, takım olarak satılanlar daha özel olduğu için onlar dantel, süslü polyester :)

Eşiniz için olmasa bile kendiniz için kilo verebilirsiniz. İnsan aynaya bakınca kendini güzel görmek istiyor. Diyetisyene gidebilirsiniz ben yaklaşık iki aydır gidiyorum baya verdim evde de spor yapıyorum. Eşim vallahi dibimden ayrılmıyor. Öncesinde de düşkündü ama şimdi hiç ayrılmıyor. Yazın askılı elbise giyerim ev içinde ya da şortlu takımlar. Kışın tayt filan. Rimel ve ruj çok seviyorum evde de olsam mutlaka sürerim. Duş zaten bu sıcakta her gün alınıyor. Küçük şeyler bunlar ama sen kendini mutlu hissedersen o dışarıya da yansır.

Bu Kadar degisim icin ne okudunuz mesajlarda?
Mutlaka gerceklestirin, ôzenli olmak insanin kendisine herbakimdan cok Iyi Gelen bir olaydir.
Düzenli yaptiginizda zaten zaman sonra aliskanlik olur, Sabah yapilan bir ritüel haline gelir ve zirlanmazsiniz

Victoria's Secret mankeni de olsan erkeklerin kadin muhabbetleri bitmez.
Araba,futbol,kadinlar 7/24 konustuklari bunlar ciddiyim.Denk geliyorum sürekli ve sasirmiyorum.
Dolayisiyla kafaya taktiginiz o degil de kendinize kisisel yapacaginiz degisimlerin neler olmasi gerektigi olsun..
Önce kendi mutlugunuz ve özgüveniniz icin.K.K da her konuda bilgi alabileceginiz icerik var..
Bununla alakali tesvik edici yarismalar dahi yapilmis.
Cilt,sac,vücut bakimlarinizi aksatmayin
Ve tabiki rutin,monoton her gun ayni stilde dolasmayin.
Farkli camasirlarla desteklenmis elbiseler (ic camasirlar onemli :) ) giyinin.Bazen kisacik sortlar ve makyaj.
Bakim hem icerde hem disarda olmali..
Saclariniz ozellikle daginik olmasin.Surekli bakimli olamaz insan tabiki ama olabildigince alici olmak zor degil.
Sonra bakin bakalim bir sure sonra esiniz sizle ilgilenmekten degisik muhabbetlere girebiliyor mu? :) Hadi girdi diyelim:)
En azindan benim hatun da az degil diye dusunsun. :)
Sasirtmak kadar güzeli var mi? :KK66:

Son düzenleme:
Baska kimse icin degil kendiniz icin lutfen kisisel temuzliginize ve saglik acisindan kilonuza dikkat edin. En kolay sey bogazinizi tutmaniz

He simdi kocanuzda bir tom cruse degildir ama, siz kendinizden sorumlusuz.

Once kendiniz icin yapin...

Back
X