- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi elmadilimi
15 gunde bir bilemedin 1 ay bekler cam. Senede iki defa silenler bi buğunun ardindan bakiyor olmali dunyaya.
Evet, buğulu bakıyoruz. Dünyanın güzelliklerinden mahrum kalıyoruz

Trafik lambalarının kırmızı bordo, yeşili hakî görünüyor camların kirinden. Sarısını hiç söylemeyeyim

Benim kayınvalidemin yanında pasaklıyız evet canım hatun hergün ama hergün cam silerdi şimdi 2 günde bir cam siler tül yıkar diyorki çok pasaklı oldum yaşlılık gözümde götürmüyor ama ne edeyim arada banada laf sokuşturuyor avukat kocasıyla aman beeee ben kendi pis camlarımı bile silmiyom anacım cadde üzerinde oturuyorum ön camları kıskanç eşim siliyor arkalarıda ayda bir iki defa silerim aman çokda tınnnnsanki pırılpırıl camımız var diye ödül verilcek
Her gün mü

Kadın herhalde cillit bang reklamındaki gibi, aynen şöyle

Bende ayda bir defa evin tum camlarini silerim.. Cadde uzerinde oturuyoruz.. Oyle 3 ayda bi senede bi silmeye kalksam camin kirinden disari gozukmez :) cok tozlaniyo benim camlar..
Biz de cadde üzerindeyiz, hatta istanbulun işlek caddelerinden bîri. Ama öyle olunca nasılsa iki gün sonra yine çamur gibi olacak camlar deyip silmek istemîyorum ben