- 29 Ocak 2024
- 169
- 51
- 18
- Konu Sahibi melisabella
Kızlar selam biz dün eşim le avm ye gittik onun ailesinden bi kaç kişi daha vardı ablası arkadası falan öğlen çıkmıştık neyse akşam oldu konu açıldı ne yemek yiyelim falan öyle konuştuk bi mekan tamam dedik gidelimm ama eşim sürekli para muhabbeti yaptı Benim canımı asıl acıtan şey şu: bana “acıktın mı, ne istersin?” diye sormaması. Hep kendi fikirlerini dayatıyor evde yeriz vss.. zaten evden çıkmadan da dedi erken döneriz dışarda para vermeyiz yemeğe birde maç var falan dedi alaycı bi bakış attım heralde dedim dışarda da demez artık bunu… herkesin içinde bize diyorki kişi başı ne vericez o kadar para bilmem ne afedersiinizz beynimizii yedii.. neyse eve geldik gitmedik bi yere, evde tartıştım dedim sen çok mu görüyorsun karına dışarda birşey ısmarlamayı ne var bunda dedim sormadın bile aç mısın ne istersin diye dedim anca kendi fikirlerini dayatıyorsun dedim diyor ben size ayak uydurmak zorunda değilim bilmem nee falan ay kızlar bazen ses etmez karışmaz alışverişime ama genel olarak bu adam böyle… daha 25 26 yaşlarındayız bi çocuğumuz var bu adam şimdi böyleyse ilerde nolur bilmem umarım düzelir yoksa çok zor…