EŞİM VE CİMRİLİĞİ BIKTIM

melisabella

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
169
51
18
Kızlar selam biz dün eşim le avm ye gittik onun ailesinden bi kaç kişi daha vardı ablası arkadası falan öğlen çıkmıştık neyse akşam oldu konu açıldı ne yemek yiyelim falan öyle konuştuk bi mekan tamam dedik gidelimm ama eşim sürekli para muhabbeti yaptı Benim canımı asıl acıtan şey şu: bana “acıktın mı, ne istersin?” diye sormaması. Hep kendi fikirlerini dayatıyor evde yeriz vss.. zaten evden çıkmadan da dedi erken döneriz dışarda para vermeyiz yemeğe birde maç var falan dedi alaycı bi bakış attım heralde dedim dışarda da demez artık bunu… herkesin içinde bize diyorki kişi başı ne vericez o kadar para bilmem ne afedersiinizz beynimizii yedii.. neyse eve geldik gitmedik bi yere, evde tartıştım dedim sen çok mu görüyorsun karına dışarda birşey ısmarlamayı ne var bunda dedim sormadın bile aç mısın ne istersin diye dedim anca kendi fikirlerini dayatıyorsun dedim diyor ben size ayak uydurmak zorunda değilim bilmem nee falan ay kızlar bazen ses etmez karışmaz alışverişime ama genel olarak bu adam böyle… daha 25 26 yaşlarındayız bi çocuğumuz var bu adam şimdi böyleyse ilerde nolur bilmem umarım düzelir yoksa çok zor…

evlenmişsiniz
çocuk yapmışsınız
adam da yeni böyle olmamış zaten böyleymiş

yani "düzelir" mi hayır düzelmez kazık kadar adam öğlenden akşama acıkılacağını bilmiyor mu? bal gibi biliyor. ama siz kavga dövüş istediklerinizi yaparsınız o surat asar siz kızarsınız böyle böyle gider

sizinle onceden konusmasi "erken döner birsey yemeyiz" demesine tamam diyorum. sirf disari çıktınız diye 3 kisiye min 1500 ödeyecek durumu yoktur belki
ama
herkesin içinde bize diyorki kişi başı ne vericez o kadar para bilmem ne afedersiinizz beynimizii yedii..
burada cok ayip etmis hem kendisini hem sizi rezil etmis
insan gibi "geçe kalmayalim eve gidelim, cocugun uyksuu geldi eve gidelim, mac var ben ona yetisecegim biz gidelim" diyebilirdi kibarca
bosu bosuna milleti de pişman etmis kendini de sizi de rezil etmis

Çok düşüncesizlik yaptı konu yemek de değil sanki yemek mi görmedik dedim ona da sen beni düşünmedin umursamadın sormadın bile dedim konu ilgisizliği hemde .. çocuguna bakıyorum ya vicdan yoksunumusun yani alışmış evde pişirme muhabbetine diyor söyleseydin üşendiysen evde yapmaya ben yapardım diyor. lanet olsun senle dışarı çıktım dedim

ya durumu olmasa ben hiç takar mıyım böyle parası var zaten maasınıda alacak bugün ama sanırım bana yokmuş parası bizi öyle böyle rezil etmedi hemde yerin dibine girdim çıktım

bizde dışarı çıkmadan aramızda değerlendiriyoruz bütçe durumumuza göre plan yapıyoruz, çok harcandıysak yemeden döndüğümüzde oluuyor ama sizin durum berbat olmuş tabi. kalabalıkta bende bazen sınırı ihlal edip alışverişin dozunu kaçırırsam veya yemek hesabımızdan yüksek gelirse evde döndüğümüzde tartışmadan bi yol bulmaya çalışıyoruz. bazen ufak fırçalarda yediğim oluyo aşkım ne gerek vardı şunu almasaydın tarzında. kadınım tutamıyom işte

söyleseydin üşendiysen evde yapmaya ben yapardım diyor. lanet olsun senle dışarı çıktım dedim
Olayı anlamamış bile adam. Üşenmekle ne alakası var konunun.
Cimri insanla ömür geçmez ve insan kendini çok değersiz hisseder.
Tamam dışarda gerçekten aşırı pahalı her şey, insana koyuyor ama ayda yılda bi çıkmışsın eşinle onu da gözün görmeyiversin.

dürüst olayım
ben de AVMde yemek yemem kolay kolay

ben AVMlerde boğuluyorum. zincir yerleri zaten sevmiyorum. o kalabalığı filan da sevmiyorum
sevmiyorum yani işin özü sevgilimle kardeşimle filan da program yaparken biz mümkünse AVMde yemeli değil ama tercih edeceğimiz yerde yemeli yaparız, hani kendi aramızdaysak ya da bana kalırsa böyle yani.

ancak epeyce bir süre dışarıdaysak, tek benim kararıma bağlı değilse, üstelik küçük çocuk da varsa bırak eşimi (evli değilim zaten) yabancı olsa sorarım acıkanı susayanı, yapım böyle. bence normali böyledir. erkek de eşine kardeşine de sormayacaksa kime soracak bilemiyorum ki. bir de ben sevmiyorum ama genelde racon dolaşıp dolaşıp yiyip dönmek oluyor sanırım.

o yüzden yani böyle konuşabilen adamlarla nasıl evlenebiliyor çocuk yapabiliyor kadınlar ben bilemiyorum ki...üzücü açıkçası.

Ya biz topluluk olarak çıkmıştık birde öyle aşırı dışarda yiyen kişilerde değiliz mesela güzel bi gün geçirecektik ama eşimin sürekli para konusumu dayatması hoş olmadı

konuyu değiştirmeye çalıştı bence ne bileyim ya zor bi kişilik bizi el alemin önünde küçük düşürdü, şimdi düşünmüşlerdir karısına bi yemeği bile çok görüyor diye

biz zaten avm de değil mekan konuşmuştuk oraya gidecektik ama sağolsun eşim herşey onun dediği olacak kafasında oldugu için hiçbirimizi önemsemedi yani bana bile sorma gereği duymadı hep evde yeme taraftarıydı tamam ona da olabilir diyorum ama herşeyin bir söyleme usulu var para konusundan girince insan kırılıyor..

Çok haklısın kızmakta.
En hoşlanmadığım erkek tipi..
Parası da varmış üstelik
Yanınızdakilere karşı da ayıp olmuş.. sizi gazlamak istemem ama cidden benim gözümden aşırı düşer böyle erkekler

Eşimin çocukluk arkadaşı var o da böyle onlarla bir yere gitmekten hiç keyif almıyoruz
Sürekli bu ne kadar, şu ne kadar.. hiç hoş değil.
Onların yüzünden bizde rahat yiyip, içemiyoruz ve hep eşim ödüyor onlarınkini de

Kıskanç ve cimri adamdan uzak dur
Kıskançlık gene köşede dursun ama cimrilik bir adama kocaya evlada babaya olmuyor nefret ettiriyor
Sizin koca cimriliğinin yanında uslübda bilmiyor
Kafasına vura vura artık
Evet para konusu insanların içinde ilk defa böyle yaptı hiç hoş olmayan bi hareket.. ince düşünce yok düz kafa kim ne düşünürse düşünsün işte.. ahh bende tam tersiyim yani çok başka dünyaların insanıyız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…