- 5 Aralık 2024
- 655
- 475
- 23
- 26
- Konu Sahibi melisabella
-
benimki parayı boşverya tamam bizden olsun derdi, bidahada böle yapan biriyle dılşarda buluşmazdık sanırım. bizimki para laflarına mıymıya çok kızıyo haklıda bence. benide geriyo, keyif alamıyorumki sürekli söylenen bi toplulukta. olumsuz durum olursa bizim tavrımız; bu seferlik böyle oldu deyip keyfimizi kaçırmıyoruz biz.Ya biz topluluk olarak çıkmıştık birde öyle aşırı dışarda yiyen kişilerde değiliz mesela güzel bi gün geçirecektik ama eşimin sürekli para konusumu dayatması hoş olmadı
Evet benimkide öyle işte bu son yaptığını ilk kez yaptı dışarda çok kırıcıydıÇok haklısın kızmakta.
En hoşlanmadığım erkek tipi..
Parası da varmış üstelik
Yanınızdakilere karşı da ayıp olmuş.. sizi gazlamak istemem ama cidden benim gözümden aşırı düşer böyle erkekler
Eşimin çocukluk arkadaşı var o da böyle onlarla bir yere gitmekten hiç keyif almıyoruz
Sürekli bu ne kadar, şu ne kadar.. hiç hoş değil.
Onların yüzünden bizde rahat yiyip, içemiyoruz ve hep eşim ödüyor onlarınkini de
ben hep ödemesinede karşıydım ödetmezdim sanırım herseferinde bu ne ya, buluşcaz diye niye herşeyi üstlenelimki o zaman onlarla hep evlerde buluşurdum onun eşiyle hazırlardık bişeyler beraber yerdikÇok haklısın kızmakta.
En hoşlanmadığım erkek tipi..
Parası da varmış üstelik
Yanınızdakilere karşı da ayıp olmuş.. sizi gazlamak istemem ama cidden benim gözümden aşırı düşer böyle erkekler
Eşimin çocukluk arkadaşı var o da böyle onlarla bir yere gitmekten hiç keyif almıyoruz
Sürekli bu ne kadar, şu ne kadar.. hiç hoş değil.
Onların yüzünden bizde rahat yiyip, içemiyoruz ve hep eşim ödüyor onlarınkini de
Yaw o zaman bu ne acele çocuk yapmadaEvet para konusu insanların içinde ilk defa böyle yaptı hiç hoş olmayan bi hareket.. ince düşünce yok düz kafa kim ne düşünürse düşünsün işte.. ahh bende tam tersiyim yani çok başka dünyaların insanıyız ..
konuyu değiştirmeye çalıştı bence ne bileyim ya zor bi kişilik bizi el alemin önünde küçük düşürdü, şimdi düşünmüşlerdir karısına bi yemeği bile çok görüyor diye
Cidden zorunda olmadıkça asla bir yere gitmeyi düşünmüyorum artık onunlabenimki parayı boşverya tamam bizden olsun derdi, bidahada böle yapan biriyle dılşarda buluşmazdık sanırım. bizimki para laflarına mıymıya çok kızıyo haklıda bence. benide geriyo, keyif alamıyorumki sürekli söylenen bi toplulukta. olumsuz durum olursa bizim tavrımız; bu seferlik böyle oldu deyip keyfimizi kaçırmıyoruz biz.
diyorum ya bu son yaptıgını ilk kez yaptı sanırım annesinin dediklerini de dinliyor olabilir bu aralar çünkü o da çok der ne gerek var dışarda yemeğe bilmem ne geri kafalı kültürsüz bii kadın .. bilmiyorum ama hep böyle devam ederse çocuk falan düşünmem artık benimde bi hayatm varYaw o zaman bu ne acele çocuk yapmada
Tek olsan herşey çok daha kolay olacaktı
Madem ayrı dünyaların insanıydınız hiç mi düşünmedin be bacım
peki nasıl böyle evlilik sürecek be aşko? insan eşiyle biyere rahatça gidip güzel vakit geçiremedikten sonra nebilim, allah yardımcın olsun, ortak bişeyler yapılmadığında bunalırsın gibime geliyoCidden zorunda olmadıkça asla bir yere gitmeyi düşünmüyorum artık onunla
Kimin içinden gelirki böyle biriyle bişeyler yapmak? arkadaslarımla ailemle zaman geçiririm. zaten para gidecek diye işine gelir gelmezpeki nasıl böyle evlilik sürecek be aşko? insan eşiyle biyere rahatça gidip güzel vakit geçiremedikten sonra nebilim, allah yardımcın olsun, ortak bişeyler yapılmadığında bunalırsın gibime geliyo
ben hep ödemesinede karşıydım ödetmezdim sanırım herseferinde bu ne ya, buluşcaz diye niye herşeyi üstlenelimki o zaman onlarla hep evlerde buluşurdum onun eşiyle hazırlardık bişeyler beraber yerdik
çabalamayı hiç düşünmüyorum zaten bi insan eğitilmediyse bende rehabilitasyon merkezi değilim eğitemem kendime çocuguma ayırırım zamanımıEşin değişmez...
sizin fazla olması teselli diyebilirim. eşit hesabı 2 kat ödemesini istemezdim. 1-2 neyse ama alışkanlığa getirilip enayi konumuna düşmek istememZaten ya evde buluşmak istiyorlar ya da piknik diyorlar.. (bu arada durumları da var)
Ben kabul etmiyorum çünkü zaten evlerdeyiz hep, piknikte de yine biz yorulucaz gidelim bir yerlere azıcıkta biz hizmet görelim kafasındayım
Çoluk çocuk ev toplanmalarını sevmiyorum.. dışarıya ihtiyaç duyuyorum :)
Hesap olayı da
Doğru düzgün bir şey yemiyorlar.. e biz yiyince mecbur onlarınkini de ödüyoruz hesabın fazlası bizde oluyor.
Benim eşimin de bir huyu var önü boş kalmayacak
Çayın dibini görse kahveyle başka iceceklerle devam eder (bunu çoğu zaman mekâna ayıp olmasın diye yapar)
Hal böyle olunca hep eşim öder
Ama bir tek bunlarla öyleyiz artık sınırlı gorusuyoruz
kopuşunuz olcak kaçınılmaz cnm. sosyal hayatsız evlilik hiç bana göre değil, gözden çıkarmışsan ki bu yazdıkların onu gösteriyor ayrılın bari yıpranmayınçabalamayı hiç düşünmüyorum zaten bi insan eğitilmediyse bende rehabilitasyon merkezi değilim eğitemem kendime çocuguma ayırırım zamanımı
durumu olmasa eyvallah zaten istemezsinizEvet para konusu insanların içinde ilk defa böyle yaptı hiç hoş olmayan bi hareket.. ince düşünce yok düz kafa kim ne düşünürse düşünsün işte.. ahh bende tam tersiyim yani çok başka dünyaların insanıyız ..
ayrıca tahminim tek bu olay seni bu noktaya getirmemiştir, arka planda başka şeylerde vardır. ilk tartışmada bu hale geldiysen sendede sorun var bence.çabalamayı hiç düşünmüyorum zaten bi insan eğitilmediyse bende rehabilitasyon merkezi değilim eğitemem kendime çocuguma ayırırım zamanımı
"Bıktım bu cimriliğinden" diyorsundiyorum ya bu son yaptıgını ilk kez yaptı sanırım annesinin dediklerini de dinliyor olabilir bu aralar çünkü o da çok der ne gerek var dışarda yemeğe bilmem ne geri kafalı kültürsüz bii kadın .. bilmiyorum ama hep böyle devam ederse çocuk falan düşünmem artık benimde bi hayatm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?