Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babaları yeterı kadar ılgısız sevıyor ama ılgılenmıyor cunku oda gormemıs oncesı yanı baba ılıskısı kursunlar dıye her gayretı gosterıyorum ama nafıle olmuyor aksam sabahh ıste gelıncede onlar uyumus oluyor oda uzuluyor boyle olmasını hıc ıstemıyor ama bunu cocuklar buyudukce farkettık ona karsı tutumları yanı nasıl anlatayım acaba uzmandan yardım alsammı
babaları yeterı kadar ılgısız sevıyor ama ılgılenmıyor cunku oda gormemıs oncesı yanı baba ılıskısı kursunlar dıye her gayretı gosterıyorum ama nafıle olmuyor aksam sabahh ıste gelıncede onlar uyumus oluyor oda uzuluyor boyle olmasını hıc ıstemıyor ama bunu cocuklar buyudukce farkettık ona karsı tutumları yanı nasıl anlatayım acaba uzmandan yardım alsammı
benımkısı kız degıl ıkısıde erkek cocugu zaten baslıca cok zor erkek cocuk buyutmek dısıplın vermek herseyı zorevde disiplin sağlayan, otoriter olan, kızan taraf asla baba olmasın.. iyi polis-kötü polis rol paylaşımında iyi olan baba olsun.. çocuklar annelerine kızarlar ama kırılmazlar, babalarına ise kırılır ve zamanla soğurlar.. genellikle azıcık da olsa şımartan taraf baba olsun, çok kızsa bile belli etmesin çocuklara.. yemeklerini o yedirsin evde olduğu günlerde, beraber dışarı çıkıp top oynasınlar, dondurma yesinler, alışveriş yapsınlar.. hatta sanki sizden gizli, babalarıyla özel bir paylaşım gibi lanse ettirin bunları.. yani kısaca "babalarıyla aralarında özel bir bağ" olduğu hissini benimsetin.. asla babayla korkutmayın.. baba-kız ilişkisi çok özeldir, zamanla oturur yerine.. kolay gelsin![]()
bir yardım mutlaka almalı eşiniz derim tabi kabul ederse. sorunun çocuklarla iletişimi kendisi böyle bi sevgi görmemiş vs uzmana anlatılırsa o eşinize kabuğunu kırması için yardımcı olur sanıyorum. he uzmana gitmek istemez kendiniz isterseniz bişeyler yapmak. bak mesela havalar güzel alın termosunuza çayınızı sandaviç falan hazırlayıp gidin güzel bi park olur sahil olur. koşun top oynayın çocuklarınızla eşinizide buna dahil edin. hafta sonu bari 1-2 saat böyle aktiviteleriniz olsun derim ben çocklar için baba çok önemli. benim 19 aylık oğlum var. akşama kadar bisürü şaklabanlık yapıyorum ona gülüyo eğleniyoda ama babası içeri girince bi hareketler kendini yerlere atmalar durduk yere dans tüm meziyetlerini anında döküyo. yani sevgi ilgi bekliyo çocuklar babadan. nekadar yoğun olursa olsun haftada 1-2 saat ayırması mümkün bence. ama bunu zevkle değil görev gibi yaparsa çocuklarda hiç keyif almaz.