Eşim ve doğacak bebeğimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi meoww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
eşimle geçen yıl 3 aralkta evlendk ve bnm muhtemel d.tarihim 8 aralık.
yani nerdeyse senemizi hemen doldurup öyle alıcaz kucağımıza fındığımızı :49:

fakat bi sorun var,ya da şimdilik bir sorun.
eminim o dünyaya gelnce eşim de alışacak.

evlenirken 1 hafta öncesinden işimi bıraktm ve evlenir evlenmez bebiş istemeye başladım :9:
hem vajinismusumdan dolayı hem de eşim istemiyor diye 4.ayımıza dek olmadı.derken mart da gebe kaldım.

hamileliğimin ilk 3 ayı felaketti.bulantılar..halsizlik falan işte.
ben her mızmızlandıkça eşim; ''aldıralım!'' diyordu.
tabi o zaman eşimn bu laflarına pek takılmamıştım

dün annemle konuştum ve böyle böyleydi dedim.
eşimn bana düşkünlüğünü biliyor ve direk tepkisi;'' ayyyyy kızım kıskanıyoor,hele doğsun daha da kıskanıcak'' dedi :25:

bi an kendimi eşimin yerine koydum.
acaba ona haksızlık mı yaptım.
bu bebeği tek isteyen bendim.
hem maddi olarak da durumumuz vahim.
hem daha birbirimize doyamamışken hamilelik girdi araya.
baba olmaya hazır değil,bu ortada.
hevesli değil,kendi de söylüyor bunu.
ben demeden bebeğin hareketlerini bile gözlemlemez,elini karnıma koymaz falan.

gerçi hayırlısı böyleymiş,ha sahip çkmıycak değil elbet.
hatta erkek bebek olsa bi nebze daha hevesli olurdu onu biliyorum
he bi de bana ne dese beğenirsiniz,bebek doğsun ondan bişi beklemiycekmişim.
yeni doğanlara herhangi bir sevgi gösterisinde bulunamıyormuş :9:

ama bnde az değilim.hep korkuttum onu,kzım olunca şöyle yapıcam böyle yapıcam.
bnmle ilgilenmediği zamanlarda mesela hep,o bi doğsun senin suratına bakmycam gibi tepkiler verdim.

şimdi ben en iyisi biraz eşime ilgi göstermeye hız vereyim,bebekten pek bahsetmiyeyim değil mi?:44:
ama bu sefer doğunca nolcak üüfff:37::9:

Cocuk kararı tabiki ortak alınmalı, ciftlerin birlikte istemeleri önemli ama olan olmus nasip, kısmet dogunca eminim o da degisecektir. Erkeklerin babalıga adapte olması uzun sürermis, kadınlar bebegi karnında hissettigi an anne olurlarmıs zaten dogustan var oluyor bu duygular kadınlarda, madem ilgisiz bıraktıgınızı düsünüyorsunuz ilgilenin esinizle biraz, sımartın, adamın gözü korkmus, bebek simdiden pabucumu dama attı diye düsündü herhalde.. :1:

Son düzenleme:
bu ne yaaa.nerdeyse eşim mutlu olsun diye çocuktan vazmıgeçeyim diye soracaksınız..başlıkta alakasız

Aceleci davranmakla o kadar hata etmişsiniz ki. Bir süre çalışıp hem eşinle evliliğinizi bir kaç senede daha iyi anlayıp rayına oturtmanız, hem de maddi açıdan durumunuzu düzeltip hazır bir halde bebek sahibi olmanız çok daha iyi olurdu.
Bu kadar acele etmenizi anlayamadım açıkcası.
Ama olan olmuş artık. Belli ki eşiniz daha baba olmaya hazır değil. Bebek doğduktan sonra tamamen değişip daha farklı olacağını ve önceliği bebeği olacağını düşünüyorum. İnşallah da öyle olur. Allah analı babalı büyütsün.

'' - ama bu sefer doğunca nolcak üüfff:37::9: ''

Bi zahmet anne baba olacaksınız.

Bu arada doğacak çocuğunuzdan bahsediyorsunuz ,mevzunuz eve koltuk aldım sığmadı falan değil!

Son düzenleme:
kadınlar bebek konusunda ne kadar bencil oluyorlar adamlar istemiyor kadınlar hamile kalıp zoraki baba yapıyorlar adamları...sonra işler ters gidince de çocuğuma sahip çıkmadı sadece benım çocuğum mu

e adam istemeden yapınca spermini çalmış oluyorsun bi nevi tabi bunlar bana göre olan şeyler...

Doğumunuza çok az bir zaman kalmış..
Geçen yıl bu zamanlar bende hamileliğimin son zamanlarını yaşıyordum ama o kadar heyecanlıydım ki..
Bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyordum..
Eşim de benden farklı değildi..

Oysa siz öyle şeyler yazmışsınız ki..
Eşiniz çocuğu istemiyor..
Siz sanki bebek sahibi olmayı oyun gibi görüyorsunuz..

"şimdi ben en iyisi biraz eşime ilgi göstermeye hız vereyim,bebekten pek bahsetmiyeyim değil mi?:44:
ama bu sefer doğunca nolcak üüfff:37::9:"

Hele bu son yazdığınız çok tuhaf geldi bana..Kullandığınız smiley'lerde öyle..

bu başlık altında nasıl bir konu açılmış olabilir diye merak edip okudum..
bi dertte göremedim açıkçası.. Allah başka dert vermesin.

Evet eşinize haksızlık etmişiniz...

İşin acı kısmı sizi kıskandığı için bebekle ilgilenmediğini düşünmeniz :30::30:

Son düzenleme:
bence çok fazla bebek doğsun senin yüzüne bakmayacam falan demişsiniz bu söylemi bir daha kullanmayın unutmayın ki erkeklerde koca birer bebektir

eşiniz yeni doğan çocukla ilişki kuramayabilir mesela bende yeni doğunca bişi anlamıyorum ama emin olun ki hareketler yapmaya başlayınca sizden daha çok sevecek ama siz çocuğa ilgi gösteripte eşinizi ihmal ederseniz bu çocuğunuza babasını düşman etmesine sebep olur kesinlikle ve kesinlikle ikisi arasında denge kurmaya bakın

erkekleri de bebekleri de fazla şımartmaya gelmez ikisi arasında denge kuracam diye de kendinizi ihmal etmeyin çünkü sizde yeni gelen bireyle ne olduğunuzu anlayamayabilir bu sefer lohusalık deppresyonuna girerseniz allah korusun evliliğinizi dağıtma noktasına bile gelebilirsiniz...

rabbim hayırlı kolay doğum versin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

İçerik tamam da konu başlığı ne alaka ?

a-ooww ne bu yahu ?

Ömer çelakıl'ı çağıralım da konu başlığındaki şifreyi çözsün bir.

Son düzenleme:
bilemiyorum hastalık ve yaş problemi yoksa

evlendikten hemen sonra çocuğa pek sıcak bakmıyorum hele tek taraflı ise bu istek daha kötü oluyor

şuan yapacak birşey yok eşinizi çocukla tehtid etmek yerine daha güzel şeylerden bahsedebilirsiniz mesela

bu ne yaaa.nerdeyse eşim mutlu olsun diye çocuktan vazmıgeçeyim diye soracaksınız..başlıkta alakasız

öyle saçma şey mi olur :53: ne diyosunuz siz?
herkesin eşi bir olucak değil,bnm eşim çok hassas biri.o yüzden onu düşündüğüm için bu başlığı açtm.
başlığım da gayet güzel neyini beğenmedin :9:

kadınlar bebek konusunda ne kadar bencil oluyorlar adamlar istemiyor kadınlar hamile kalıp zoraki baba yapıyorlar adamları...sonra işler ters gidince de çocuğuma sahip çıkmadı sadece benım çocuğum mu

e adam istemeden yapınca spermini çalmış oluyorsun bi nevi tabi bunlar bana göre olan şeyler...

ay var mı böyle bişi :53:
yuvayı kuran dişi kuştur..
erkeğine bakan,onu babalığa bile hazırlayan kadındır.
iş erkeklere kalsak herbirimiz ne durumda oluruz düşünmek bile istemiyorum doğrusu :50:

Kadinlar annelik fitrati uzere dogarlar.. bu bir nevi anne olarak dogarlar gibi bisey..

Ama erkekler babaligi cocugun dogumuyla beraber ogrenirler..

Yani yavrunuzu kucaginiza bir alin, hersey duzene girer diye dusunuyorum AMA erken olmus su bu bu isleri unutun cunku bebeginiz dogacak artik nerdeyse. Bir de esinize ilginizi daha cok arttirin bence.. MAddi boyutundan dolayi psikolojik olarak daralmis olbilir.. Esinizi rahatlatin bence..

Heleki kiz cocuk bereketiyle gelir.. cok seker olurlar.. tam bir aile olacaksiniz.. bu tarz seylerle hazirlayin onu ayrica dedigim gibi esinize olan ilginizden kesinlikle taviz vermeyin ve cocugunuzla kiskandirmayin derim..

ortada çok çok büyük bir sorun olmadığı için biraz esprili bir başlk yazdım,sadece bu :42:

ben başlığı beğendim görür görmezle bebekle ilgili olduğunu anladım çünkü benim kızlarım bu sesi biraz yüksek sesle çıkarınca çok gülerlerdi bebekken :1::1::1:

Back
X