- 1 Haziran 2013
- 779
- 154
- 53
- Konu Sahibi vanityfairr
Esin,eltin,bar,kopmak ve sensiz aklim mantigim almiyor Yok Yok epey zorluyorum ama olmuyor !!!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin,eltin,bar,kopmak ve sensiz aklim mantigim almiyor Yok Yok epey zorluyorum ama olmuyor !!!!!!
Üvey kardeşinin karısınla konusma diyoloğu yanlış bide senin gelemeceğini demiş... Götürmek mi istemiyor? Ne olursa olsun bu tarz konuşma yanlış nereye çekersen oraya gider bu konusma..
Bar mar ne ya evli barklı insana yakışırmı hemde eşsiz... Çok tuhaf kızmakda haklısın
Eşiniz kaç yaşında? Gençlik dönemi nasıl geçmiş? Eğlencede hevesi kalmış olabilir.
Gizli bir yazışma değil herşeyden önce. Ve bence en önemlisi "Gider miyiz?" sorusuna "Gideriz hep birlikte." demiş. Yani "karım gelemez, biz ikimiz gidelim." durumu yok. Ki bar da bir akrabaya ait diyorsunuz, sapıtılacak yer değil yani. Ha yine de gereksiz derecede sulu bir muhabbet, ben de kızardım.
Kıskanmak değil de ben bu tarz laubalilikten hoşlanmam
Eşiniz fazlasıyla cıvımış
Fotoğraf altında muhabbet edilmesi de tuhaf
Eşim ve eltim sosyal bir sitede yazışmışlar daha doğrusu bir fotoğrafın altında yorumlar şeklinde ...Konu bara gitmek ..yenge yani elti soruyor beraber gidecekmiyiz bir bar ismi ...(başka şehirde ) eşimin cevabı :Gideriz hep birlikte.. Karım yanımda olamayacak.. Ama yinede kopar mıyııııııııııııııııııııııııııııııııııız Koparız......Karım dediği de ben ...
Çok bozuldum bu aşırı samimiyete ..Eşim ise beni kıskançlıkla suçluyor ve bu yazışmayı cok normal buluyor .Güzellikle anlattım ,kızarak anlattım yok ben de vazgeçtim tamam nasıl biliyorsan öyle yap diye..
Haksız mıyım ?Ben mi abartıyorum ?
Empati kurdum.Kendi eltimle nişanlım bu şekilde yazışıcak- abartısız ümüğünü sıkarım. O kadar sinirlenirim ki şuurum sinirden zedelenir, elimden kaza çıkabilir.Abartmıyosun bence. Eşin de eltin olucak kadın da artık biraz yerini ve haddini bilmeli. Net.
ıyyyy aynı benım eltim :) oda cok laf atar kocama ama kocam asla cevap vermez. eşinde bitiyor. gerçekten mesafesiz ilişkile hiçmi hiç hoşuma gitmez akraba olsa![]()
karısı yanında yok iken kopanların, biryerleri kopsuunn...........