- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
-
Merhaba arkadaslar..
Kiz kardesim ben ve nisanlim (resmiyette esim) oturuyorduk.
Ben x bransini bitirmisim, esim de oyle kiz kardesim ise y bransinda okuyor.
Bana alanimla alakali bir soru soruyor kardesim. Cevapliyorum fakat cevabimi yanlis anlayan kardesim hayir oyle degil diyor.
Esim de kiz kardesim gibi anliyor ve sakayla " heyyyt be kim x'ci kim y'ci" diyerek baldizina destek cikiyor.
Gulumsuyorum ama ben seni kardesinle kiyasliyor muyum diyorum esime, saka yaptigini soyluyor ve konu kapaniyor.
Basit bir sakaydi belki ama kirildim.
Daha sonra da konuyu acmadim tartisma ortami yaratmadim
ama kardesimle beni kiyasliyor gibi duruyor.
Acaba kiyaslanarak buyumus biri mi? Yoksa neden bu bana gereksiz gelen espriyi yapsin ki?
Abartiyor muyum?
Ben bi sorun göremedim ortada.
Eşin şaka yapmış sana ,üzerinde durmaya bile gerek yok kanımca
bızde 2 kız kardesız. Benımde Eşim Hep baldızını tutar benım yanımdayken :) Kaleyı Icten fehtetmesı lazım Bence bunda Kafaya takılacak bısı yok mutlu olöan gerekıyor
Kardesıne Aılene kendısnı sevdırsın guvendırsınkı Aılenın gonlu rahat olsun :)
Erkekler kadınların arasına girmemeli,
Şakada olsa, yoksa işleri bitmiş demektir
Merhaba arkadaslar..
Kiz kardesim ben ve nisanlim (resmiyette esim) oturuyorduk.
Ben x bransini bitirmisim, esim de oyle kiz kardesim ise y bransinda okuyor.
Bana alanimla alakali bir soru soruyor kardesim. Cevapliyorum fakat cevabimi yanlis anlayan kardesim hayir oyle degil diyor.
Esim de kiz kardesim gibi anliyor ve sakayla " heyyyt be kim x'ci kim y'ci" diyerek baldizina destek cikiyor.
Gulumsuyorum ama ben seni kardesinle kiyasliyor muyum diyorum esime, saka yaptigini soyluyor ve konu kapaniyor.
Basit bir sakaydi belki ama kirildim.
Daha sonra da konuyu acmadim tartisma ortami yaratmadim
ama kardesimle beni kiyasliyor gibi duruyor.
Acaba kiyaslanarak buyumus biri mi? Yoksa neden bu bana gereksiz gelen espriyi yapsin ki?
Abartiyor muyum?
Her zaman mı kıyaslıyor, yoksa sadece bu konuda mı öyle oldu?
Taktikte olabilir, dogru! Ama dogru olmayan iki kadının arasına girmezsi. kiminle nasıl girdiği cok önemli, erkek kardeşi olsa eyvallah! Şakasında bir şey yok, o zamanla seni tanımaya başladığında, kim olursa olsun ne aranıza girecek, nede kıyaslar.:) seviyorlar cok sukur, bir sikintimiz yok. Evet mutluluk verici
fakat yine de icimden bir ses boyle de olmamaliydi diyordu :)
Anladigim kadariyla bu bir taktik diyorsunuz tesekkur ederim :)
masum bi şakacık yapmış eşin canım hiiiiiiiiç takma üzerinde düşünme bile bi dahada yapcağını sanmam zaten pat vermişsin ağzına lafı :76:
Taktikte olabilir, dogru! Ama dogru olmayan iki kadının arasına girmezsi. kiminle nasıl girdiği cok önemli, erkek kardeşi olsa eyvallah! Şakasında bir şey yok, o zamanla seni tanımaya başladığında, kim olursa olsun ne aranıza girecek, nede kıyaslar.
Aynen öyle arkadaşım! Kadın ruhunu ne yazikki biraz geç çözüyorlar:) Yoksa topa tutulurlar diyorsunuz :) Karisilmamasi gereken yerleri bilmiyorlar galiba :)
Tesekkur ederim.
Benim eşim asla bir aptalık yapıp beni küçük düşürmedi hiç bir zaman, adam demekki işi çözmüş3 seneye yakindir tanisiyoruz.
Kardeslerimle de iyidir arasi.
Alanim onun da alani elbette fikrini soylesin ama bu tarz olmayabilirdi dediye dusundum. :)
ben alınacak bir durum göremedim ama söyleyiş tarzı nasıldı bilemem,
eğer bu tarz konuşmaları sizi gerçekten rahatsız ediyorsa söyleyin,
konuyu onunla paylaşmadan anlayamazsınız düşüncelerini.
Oncelikle tesekkurler.
Hatorladigim kadariyla bu bir ilk ki zaten cok sik bir araya gelemiyoruz.
Ama anladigim kadariyla bir kiyaslama huyu mevcut.
Bir kere annesiyle kiyaslar gibi olmustu, o gunden beridir boyle bir seyden hoslanmiyorum.
Ama yine de icimden bir ses tarzinin hos olmadigini soyluyor.
Bana açıkçası siz kıyaslanarak büyümüşsünüz gibi geldi bu kadar basit bir şakadan bile fazlasıyla rahatsız olduğunuza göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?