Cok tskr ederim yorumlariniz icin.Kafan karışmasın.
Belki sen olayların içinde olduğun için durup düşünme fırsatın olmadı ya da içinde bulunduğun durumu anlamadın.
Ama dışarıdan bakınca böyle gözüküyor inan. Bunca şey söylendi, çizgini bozmadın kimseye sinirlenmedin kendini açıklamaya çalıştın. İyi birine benziyorsun.
Açıkça söyleyeyim bende herkes gibi düşünüyorum, kocan iyi niyetli değil. Evlenmek isteyen, bir yola girmek isteyen her türlü giriyor. Sizinki evlilikten çok ortaklığa benziyor. Bunu hesaptaki paranın yarısını çekmesinden, sadcee kendisi istediği zaman senden ayırdığı parasından sana hediye almasından, nikah kıymamasından belli. Adam belki ayrılırız düşüncesiyle kendisini koruyor ve bence seni tam olarak sevmemiş. Yoksa neden el ele verip mücadele etmek varken tek başına etsin? Tam olarak seven bir insanın yapacağı hareketler dğeil bunlar. Ya ayrılırsak diye başladığınız ilişki nasıl sağlam olacak sence?
Uzun uzun yazdım, inanıp inanmamak sana kalmış ama sana tavsiyem her ihtimale karşı sende paranı biriktirmeye başla. En azından güvencen olsun, sende onun gibi yap. Seni ezmesine izin verme, kendisini 4x4'lük sanıyor eşin. O kendisini geliştirsin.
Ama esim kesinlikle kendini 4 4 luk sanmiyor.
Finansal konu da sadece boyle....
Dunyaya cok farkli bakiyor. Is Hayatina cok farkli bakiyor.
Yani ben ve benim cevrem, onun cevreside ( anne baba ) acisindan bakmiyor.
Esim benimde iyi guzel yerlere gelmemi istiyor ve optionlari soyluyor.
Hatta bana diyor, gel isi bosver 3 - 5 sene sonra hayatimizi yasiyalim. Gelirlerim var Turkiye den istanbuldan ( onun dedigi sempten ) ev alalim gelirimizle dunyayi gezeriz kafasinda. Ama bos oturmayi hic sevmez...