<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1045533" data-quote="suy1" data-source="post: 68951467"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=68951467"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-68951467">suy1 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Haha cok tuaf. Esim 20 bin euro kazaniyor diyelim<br />
<br />
20 bin aktarsin . Ben 3bin euro aktarayim. Eslik bu mu. Iyimis
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Sizin bakis aciniz cok garip<br />
Kendinizi ne kadar asagiladiginizin farkinda mısınız?<br />
Madem adam 20 bin kazaniyor siz de ona yetişemediginiz icin neden tum paranizi ortaya koyuyorsunuz?<br />
Mesela siz 2900 euroyu ortak hesaba atiyorsunuz ya, kiyafeti neyle alıyorsunuz? Kuaföre gitmiyor musunuz? Cilt bakimi sizin hakkiniz değil mi? Çantasi ayakkabisi hobileri vs derken insan kendine de bütçe ayırmalı bunu ne sekilde yaptiginizi cidden merak ettim.<br />
Eş olmak adı üstünde eşit derecede sorumluluk alarak hayati paylaşmak demektir. Bu da ben 3 koydum sen de 3 koy değildir. <br />
Ben evli değilim ama diyelim ki evlendim ve eşim 20 bin kazaniyor. O 20 bini koyar ben de 5 kazaniyorum onu koyarim ortak hesap eder 25 bin. Kira/kredi/kredi kartı/fatura/mutfak gibi giderler 10 bin desek kaldi 15. Birikime de diyelim de 8 attik kaldi 7, onu da ikiye boleriz kisi başı 3500 harcligimiz olur.<br />
Bakin size basit matematik hesabi yaptım. Eş olmak budur, senin benim yoktur. Benim neyim varsa eşimin, eşimin neyi varsa benimdir, ortak karar alınır. Ev mi araba mi ne alinacaksa da ortak karar alınır, senin benim olmaz, ailelere ya da ev disindaki 3.kisilere sorulmaz.<br />
Sizin evlilige bakis acinizda sorun var ki zaten evli değilsiniz; esim dediginiz adam da sizi maddi manevi sömürüyor.</div>