- Emoji Skoru
- 55.942
- Puanlar
- 798
Konu sahibi cin olmadan adam çarpmaya çalışıyormuş meğer :)))O kadar sayfa okurken tek dediğim, ikisi de çakal, sadece adam daha akıllı.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi cin olmadan adam çarpmaya çalışıyormuş meğer :)))O kadar sayfa okurken tek dediğim, ikisi de çakal, sadece adam daha akıllı.![]()
ben yarı yarıya çarpıldım vallaKonu sahibi cin olmadan adam çarpmaya çalışıyormuş meğer :)))
Kucuk kizim terzi kendi söküğünü dikemezzzzz diye etrafta zıplıyor ( konudan bagimsizKonu sahibi cin olmadan adam çarpmaya çalışıyormuş meğer :)))
Ya son görülme dkları beni benden aldı gitti.@suy1 @Melz23 @lxuxtti
En heyecanlı yerinde gittiniz.
Daha karpuz kesecektik![]()
@ bimposeti @ patlak pipeto @ çıtcitlibody mi demek istedin @Began@suy1 @Melz23 @lxuxtti
En heyecanlı yerinde gittiniz.
Daha karpuz kesecektik![]()
Onlar da olur ama gelsin.@ bimposeti @ patlak pipeto @ çıtcitlibody mi demek istedin @Began![]()
Bu da bir başarı sonuçtaO geçmişe gidiyordu, bu geleceğe gitmiş.
en sevdiğim üyeler bunlarrr@ bimposeti @ patlak pipeto @ çıtcitlibody mi demek istedin @Began![]()
Umarim yoktur gerçekte...en sevdiğim üyeler bunlarrr![]()
Geri gelsin , dürüst olsun, yetiştirelim burda, tavsiyelerimizle yol alsın diyoruz ama tabi o da haklı, niye güvensin ki bize? Ya dolandırıcıysak?Burada bile s... sıvadıysa gold digger işini nasıl becerecek bu.![]()
Arkadaş zengin, 3 ayrı cihazdan giriyor. Anlayamazsınız...Ya son görülme dkları beni benden aldı gitti.![]()
Bir takozla idare eden ben.Arkadaş zengin, 3 ayrı cihazdan giriyor. Anlayamazsınız...
Lüx değil luxelüx hediyeler alıyormuş
Bı de bize paragöz , uyanık filan dedi bissunicoleBir takozla idare eden ben.![]()
2.el bilgisayar ve Huawei tilfon.Bir takozla idare eden ben.![]()
Kendi adıma konuşmak gerekirse keşke öyle olsaydım da böyle sürünmeseydim valla.Bı de bize paragöz , uyanık filan dedi bissunicole![]()
İşte bunlar hep resmi nikahın getirdiği fakirlikler.2.el bilgisayar ve Huawei tilfon.![]()