- 22 Ağustos 2013
- 3.024
- 9
- 108
- Konu Sahibi kumperisi90
Kızlar merhaba,
Canım çok sıkkın ve ne yapacağımı ne karar vereceğimi bilmiyorum..
Öncelıkle şurdan başlayayaım . Konunun görümcemle ilgili olduğu zaten belli..Görümcemle aramız pek yoktur bazen onların oturdugu yere gıderız o sekılde görüşürüz yani eşim kalk bu haftasonuda ablama gıdelım demez..
Bir akrabamızın kızının kınasına gittik . ben annem ve arkadaşımla birlikte salona girdim.görümcemde orda akrabalarımızla oturuyormuş.biz onları ılk basta farketmedık.daha sonra amcasının kızını gördum bana masayı o gösterdı kına yakılacagı sırada. bende bırazdan gelıyorum dedım. Annemı görmüş görümcem ve ne selam ne sabah. bende öylemı annemı görmezden geleni bende görmem dedım ve yanına gıtmedım öylece çıktım kınadan.
ertesi gün düğüne gittik. ablasının olduğu masaya yanaştı ablasıyla görüştü bende tam görüşecektım ki, baktım arkasını dönmüş resmen benımle görüşmek ıstemıyor.benımde pek umrumda olmadı açıkçası....
Düğünden tam cıkıyoruz esım bana dedıkı ablamla görüştünmü?
ablan bana sırtını döndüğü için görüşemedım dedım..
Eve geldık ve kıyamet koptu.
vay efendım derdımız neymiş bizim..
benım kımseyle bı derdım yok dedım ve olanı anlattım.
sesler bıraz yükselınce üstüme yürüdü ve çenemı sıkarak ablam benım için annem babamdan daha önemlı hiçbiriniz umrumda olmaz hepınızı s.. ederım dedı bana
daha ne hakaretler neler neler ...
sonra saatlerce özür diledi ve çok sinirlendiğini ondan böyle yaptığını söyledi.. ben hiç oralı olmadım..
ben sabah işe gelırken kendıme ufak bı valiz hazırldım kapıdan cıkarken annemde kalmak için bana eğer o valızle annene gidersen yarın boşanma davası açarım dedı..
bende halıyle valızı bıraktım..
Eşim sinirlenir ilk defada sinirlenmediii.. ama bu kadarına hiç şahit olmadım
4 aylık evlıyız tanışma söz nişan derken 2 seneye yakındır beraberız.
şimdi bana akşam evıne gel diyor..
Annemede anlatsammı anlatmasammı bilemedım...
Herkese teşekkürler şimdiden..
Canım çok sıkkın ve ne yapacağımı ne karar vereceğimi bilmiyorum..
Öncelıkle şurdan başlayayaım . Konunun görümcemle ilgili olduğu zaten belli..Görümcemle aramız pek yoktur bazen onların oturdugu yere gıderız o sekılde görüşürüz yani eşim kalk bu haftasonuda ablama gıdelım demez..
Bir akrabamızın kızının kınasına gittik . ben annem ve arkadaşımla birlikte salona girdim.görümcemde orda akrabalarımızla oturuyormuş.biz onları ılk basta farketmedık.daha sonra amcasının kızını gördum bana masayı o gösterdı kına yakılacagı sırada. bende bırazdan gelıyorum dedım. Annemı görmüş görümcem ve ne selam ne sabah. bende öylemı annemı görmezden geleni bende görmem dedım ve yanına gıtmedım öylece çıktım kınadan.
ertesi gün düğüne gittik. ablasının olduğu masaya yanaştı ablasıyla görüştü bende tam görüşecektım ki, baktım arkasını dönmüş resmen benımle görüşmek ıstemıyor.benımde pek umrumda olmadı açıkçası....
Düğünden tam cıkıyoruz esım bana dedıkı ablamla görüştünmü?
ablan bana sırtını döndüğü için görüşemedım dedım..
Eve geldık ve kıyamet koptu.
vay efendım derdımız neymiş bizim..
benım kımseyle bı derdım yok dedım ve olanı anlattım.
sesler bıraz yükselınce üstüme yürüdü ve çenemı sıkarak ablam benım için annem babamdan daha önemlı hiçbiriniz umrumda olmaz hepınızı s.. ederım dedı bana

daha ne hakaretler neler neler ...
sonra saatlerce özür diledi ve çok sinirlendiğini ondan böyle yaptığını söyledi.. ben hiç oralı olmadım..
ben sabah işe gelırken kendıme ufak bı valiz hazırldım kapıdan cıkarken annemde kalmak için bana eğer o valızle annene gidersen yarın boşanma davası açarım dedı..
bende halıyle valızı bıraktım..
Eşim sinirlenir ilk defada sinirlenmediii.. ama bu kadarına hiç şahit olmadım
4 aylık evlıyız tanışma söz nişan derken 2 seneye yakındır beraberız.
şimdi bana akşam evıne gel diyor..
Annemede anlatsammı anlatmasammı bilemedım...
Herkese teşekkürler şimdiden..