inan bana o kadar sinirlendim ve incindim ki ne yapacağımı bilemedim.. benım kendı rahatsızlığımdan dolayı hamıle kalmam bıraz sıkıntılı tedavı olmam gerekıyor . olurmu omazmı bilemıyorum.. daha 4 ayda bana çocuk vermedın dedı bana .. sanki benım keyfı ısteğimmiş gibi .. çok dokundu bana ben zaten sürekli bunu düşünüp kendımı yıyorum ...
Eşiniz kavgada çenenizi sıkıyor, biraz daha karşı gelseniz dövecek kadar gözü dönmüş, 4 ayda bana çocuk vermedin diyor ve siz hazırladığınız valizi kenara koyup işe gidiyor, akşamda o istedi diye eve dönüyorsunuz.
Valiz hazırlayan bir kadın o valizi alır çeker gider ama öyle bir çeker gider ki arkadaşlarında dediği gibi her dakika valiz alıp çıkma alışkanlığı yapmadan, arkasına bile bakmadan çekip gider kadın.
Kadın gidince adam isterse vallahi, billahi, tillahi desin, karısına saygı duyuyorsa vazgeçemeyecek kadar seviyorsa yeminin sözlerin bir önemi kalmaz.
Adam yemin edince boşamasından korkmuşsunuz, çocuk veremedin deyip aşağılayan, ablası için üstünüze yürüyen, hakaretler eden bir adamın yarın başka birşeyi sebep gösterip sizden boşanmayacağının garantisi var mı? Yok, hiçbir evliliğin garantisi yoktur, incinip, üzülüp, gururunuzu kıran sözleri yutmak mı lazım?
Amannn böyle adam çekilmez boşanın demiyorum ama sessiz kalıp eşinizin istediği kalıba girmekte fayda etmez evliliğinize, evlilik karakterden, gururdan ödün vermek değildir.
-------------
Kizlarrr oncelikle herkese tesekkur ediyorum..
Evet aksam eve geldigimde guzel bi masa hazirlamisti,
yemek yedik caydi suydu buydu derken mevzu acildi.
Valizi birakmasaydim ne yapacaktin gercekten dedim ona . seni asla gondermicektim dedi bana .
Ozur diledi tekrar .
Hal ve hareketlerinden cok pisman olduğunu anlayabiliyodum birdaha kolay kolay boyle bisey yapamayacagindan eminim .
pekte uzun konusamadim rahatsizdim cok.
Bu yazınızı şimdi gördüm, o zaman bize mutluluklar dilemek kalıyor