Esim ve hakaret

Sağolun kızlar fikirleriniz icin. Benimde içimden parçalamak geliyor ama hep bi mahalle baskısı iste. Rezil olmayım düşüncesi. Kendimi iyice sindirdim.
Adama bu yaptıkları normal geliyor. Annesine babasına falanda ayni. Tabi onlara hakaret edemiyor ama çok fevri davranıyor, kırıyor.
Öyle ha deyince de yarılamıyorsun iste ne biliyim korkuyorum dediğim gibi. 12 yıllık bi birliktelik kolay bitirilmiyor. Ya da kendimi kandırıyorum ben bilemiyorum. Ama çok yoruldum artık bıktım.
Blöf yap demiş arkadaş onu da yaptım. Ağlıyor sızlıyor görseniz acırsınız. Ama en fazla bir ay sonra odun ayni odun
Bir gün durduk yere mal herif ağır gerizekali bir işi hallademedin deyin bak bakalim nasıl olacak

Avm de bana embesil diyecek kocayı paramparça ederim. Terbiyesiz

digee yorumlarınızda ayrılamamak vs diye yazmışsınız kendinizce haklısınız.
ozaman avm gibi toplu yerlere birlikte gitmeyin dışarıdan gören insanlara kötü örnek olabilir eşinizin edep ahlak engelli oldugunu düşüne bilirler.

Cevabını bildiğiniz birşeyi yinede soruyorsunuz .

Ohalde cevaplayayım .

Boşan o embes**lden...

merhaba bayanlar. Artık o kadar tükendim ki nerden başlasam ne yazsam bilmiyorum. Kısacasi eşim bana sürekli hakaret ediyor. Evde dışarda her yerde. Evde yine kızıp soylenip söylenip geciyordum ama artık dışarda insanların içinde yapınca hazmedemiyorum. Avm de insalara duyurmak icin bağıra bağıra embesil diye sesleniyor arkamdan. Gerizekalı,beyinsiz,salak vs daha niceleri. Artık içim almıyor aklıma geldikçe ellerim felan uyuşuyor. Bi fikir verin konuştum gram düzelme YOk. Gün geçtikçe uzaklaşıyorum

hiç düzelmez bu. ölene kadar hemde. biliyorum

Çocuklarınız bu kavganın, saygısızlığın, hakaretlerin içinde büyüyünce daha mı iyi olacak sanıyorsunuz? Çocuklarınızın gözünde de saygınlığınız kalmayacaktır. Kendi özsaygınız zaten bitmiş...

Kaç çocuğunuz var bilmiyorum fakat eşiniz bir günde bu hale gelmiş de olamaz. Çocuklarım küçük, 12 yıllık evliyim, ailesine de herkese karşı aynı diyorsunuz eşiniz için... Böyle bir evliliğe çocuk yapıp bir de çocuk için katlanıyorum deyince inandırıcılık tamamen kayboluyor gözümde.

Olsa olsa sadist ve mazoşist iki insanın birlikte yaşaması olur bu, evlilik değil.

Kısacası ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksiniz...

Y....k herif s....r git hayatımdan deyip kapının önüne koyun.Acayip sinir oldum adama kendini ne sanıyor embesilmiş y...k herif:KK62:

burada en büyük hata o adamı hala kocanız olarak hayatınız da tutmanız.

Çocuk için boşanmıyorum olayini da anlamıyorum. Anne babası boşanmış bir insanım, çokta normal bir çocuk oldum. Büyüdüm de evlendim bile. Tek boşanan çocuklu kadın siz olmayacaksınız. Bu ayıp değil. Kaldı ki bunca hakareti mı duysun çocuklar? Annesine avm'de embesil diye bağırarak seslenen adam? Sizce de garip değil mi?

Soğumaya başlamak değil , nefret ediyor olmanız lazımdı. Bilemedim...

Her türlü hakareti eden adama hala eşim demek neden?

Boşanma bir zaman sonra alışırsın. Hatta kendinin bile öyle olduğunu kabul edeceğine eminim. O zaman rahatsız da olmazsın hem kafan rahat olur..
Çocuk da vardır. O çocuk ileride sana öyle hitap ederse şaşırma..

Back
X