Benimde aklima o geliyorr maalesefkonusma siradan olsa yine neyse derdin de cinsel icerikli olmasi gayet cirkin, sanalda da olsa fikren aldatilmissin, sifreyi alsan ne degisecek ki? adam hala bayanla konusuyor oldugundan vermemis olabilir mi? caninizi skmak istemiyorum ama benim aklima bu geldi yani ( basima geldiginden biliyorum)
Benimde aklima o geliyorr maalesef
Ben yazismalari okuduktan sonra ikimizin resmini koydu ve kıza mesaj atti evli oldugunu soyledi ama şifreyi vermemesi beni şüphelendiriyorfacebookunda evli olduguna dair bir iz var mi esinizin?
Ben yazismalari okuduktan sonra ikimizin resmini koydu ve kıza mesaj atti evli oldugunu soyledi ama şifreyi vermemesi beni şüphelendiriyor
Aynen öyle . Dedim ya kendini baska biri gibi tanitmisdaha önce bekar gibi takiliyordu yani, hala kizi bilgilendiriyor arkadas ya !!!
Aynen öyle . Dedim ya kendini baska biri gibi tanitmis
Face sifresini istememin sebebi yapmadigina emin olmak ama vermeyerek iyice kendinden sogutuyor.. ben yapsam kapinin onune koyar her erkek gibi! Biz kadinlar biraz daha sakin kalabiliyoruz sanırımFace sifresini ne yaoacaksiniz ki?
Seks sohbetlerini mi okuyacaksiniz?bu aldatmaktan baska 1 sey degil.aynisini siz yapsaniz nasil karsilar?
Face sifresini istememin sebebi yapmadigina emin olmak ama vermeyerek iyice kendinden sogutuyor.. ben yapsam kapinin onune koyar her erkek gibi! Biz kadinlar biraz daha sakin kalabiliyoruz sanırım
Ne alakası var tavız vermemekle ki bu adam aldatmıs tabıkı delı dıvane olacak Karnında cocugunu tasıyosun. Ne desen ne soylesen mustehak onaBenim ailem ve onun ailesi baska sehirde biz baska sehirdeyiz ve aradaki mesafe cok fazla ayni sehirde olsak giderdim zaten.. inan bu dediklerinin hepsini dedim ve o kendinden emin asla taviz vermeyen kendini ezdirmeyen adam karsimda bi cocuk gibi oldu cokk cook yalvardi onu ilk kez boyle gordum
Tabiki öyle olacak, suçlu çünkü. Hamile olmanız ona bunu yapma hakkı vermez, ama bir arkadas daha yazmış belki de öncesi de var , fake hesaplardan yazışıyor belki, çocuk doğduktan sonra sakin kafayla iyice gözlemleyin, olmadı ayrılın, bir kere yapan yine yapıyor çünkü , malesef kanı bozuk bazılarınınBenim ailem ve onun ailesi baska sehirde biz baska sehirdeyiz ve aradaki mesafe cok fazla ayni sehirde olsak giderdim zaten.. inan bu dediklerinin hepsini dedim ve o kendinden emin asla taviz vermeyen kendini ezdirmeyen adam karsimda bi cocuk gibi oldu cokk cook yalvardi onu ilk kez boyle gordum
Ah erkekler kadınlara eksik etek derler ama kendileri akilsizin önde gideni. Hamile kalan biz vücudu bozulan bütün hamilelik eziyetini çeken doğum acısına katlanan ve binbir eziyetle o çocuğu büyüten yine biz ama bunalıma giren onlar. Canım muhtemelen eşin boşlukta senin değişen fiziğin anne olacak olman onu senden uzaklaştırdı. Genellikle tam olgunlaşmamış ve kişiliği oturmamış erkeklerde görülür. Ben de ilk çocuğuma hamileyken eşimden hiç beklemediğim şeyler görmüştüm. Tabi cinsel içerikli veya aldatmayla ilgili değildi ama yine de beni alt üst etmişti. Sonra bebek doğunca ben eski fiziğime eski psikolojime enerjime dönünce herşey düzeldi. Yani erkekler baba oldüklarini bebeği kucağına alınca anlıyor. Ben çok kafama takmıştım lohusalikta ve sonrasında daha çok çıktı ortaya o kötü psikoloji. Sana tavsiyem bebeğine odaklan eşini aşırı derecede takip etme ama ipin ucunu bırakma tabi. Doğum yapıp herşey eski haline döndüğünde o babaligini anladiginda bakarsın duruma inşallah düzelir. Tabi yaptığı çok çirkin takibi bırakma ama kendini de yıpratma baktın adam düzelmiyor öyle sapık ruhlu bir adamla duracağına bitirirsin herşeyi kaldiramiyorsan. Ama bosayamam diyorsan da hiç araştırma duyma görme.Merhaba bayanlar iki gündür bdv sayfasındaki bi çok konuyu okudum ve buraya ilk kez yazıyorum.
6 aylık hamileyim ve hamileligimin basindan beri cinsel istegim hep cok fazlaydi ilk 4-5 ay hic sıkıntı yasamadan iliskimizi yasadik doktorda yasaklamamisti zaten..taa ki benim karnım belli olana kadar son bir aydır eşim ben yaklasmadan yaklasmiyor istedigim gibi olmuyor diyor falan filannn.. bu arada esimin benden cok uzaklastigini fark ettim sürekli ya bilgisayarda ya telefonda aksamlari da tv izleyip uyuyorduk ama ben hep suphelendim bu durumdan öyle ki tuvalete bile tlfnla girmeye başlamisti bi gun bana yorgunsun git uyu dedi hayir dedim (gun icerisinde saat3-4 civarı) biraz sonra yine dedi uyu diye bnde tmm deyip tv karsisinda uzandim esim yine diger odaya gitti beni de bisey durttu sanki bi kac dk sonra pesinden gittim gitmez olaydım bilgisayardan biseyler izleyip kendini tatmin ediyordu.. aksama kadar hicbisey demedim aksam geldi ozur diledi ertesi gun isteyken aradi ozur diledi neyse uzatmadim.. iki gün sonra hayatımın şokunu yasadim esim sosyal medyadan bi kizla konusmus kendini tamamen baska biri gibi tanitmis cinsel icerikli konusmuslar kız da guzel bi kız degildi kıskandigim icin demiyorum gercekten guzel bi kiz degil esimin etkilenecegi bi kız degil yani. Bu ne dedim esime önce niye tlfnumu karistiriyosn diye tepki gosterdi bakti ben alttan almiyorm hemen sarilmaya basladi özurler diledi yalvardi agladi yeminler etti çocuğumun yuzunu gormek nasip olmasinlar falanlar filanlar... ama ben unutamiyorum okuduklarimi face sifresinide vermiyor ama kendide girmiyor cunku telefonunu kırdı bilgisayardanda is yerinde girme ihtimali yok evde zaten ben yanindayim.. ama sifreyi israrla vermiyor nasıl alabilirim ??? (Uzun oldu hakkınızı helal edin )
Anladim canim suan hamilesiniz kendini uzme bebegine odaklan o yokmus gibi davran.O bana karsi gayet iyi ben mesafeliyim. Cocugunu sevme bahanesiyle karnimi oksuyo bana yaklasiyor
Biz kadinlar biraz daha sakin kalabiliyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?