Eşim ve hamilelik...

konusma siradan olsa yine neyse derdin de cinsel icerikli olmasi gayet cirkin, sanalda da olsa fikren aldatilmissin, sifreyi alsan ne degisecek ki? adam hala bayanla konusuyor oldugundan vermemis olabilir mi? caninizi skmak istemiyorum ama benim aklima bu geldi yani ( basima geldiginden biliyorum)

Benim icin boşanma sebebi. Cunku asla unutmam ve düşün düşün hasta ederim kendimi. Kız cagirsa gitmeyecek miydi sanki? Gitmeyecek olsa izledikleriyle yetinirdi.

Benimde aklima o geliyorr maalesef

Face sifresini ne yaoacaksiniz ki?
Seks sohbetlerini mi okuyacaksiniz?bu aldatmaktan baska 1 sey degil.aynisini siz yapsaniz nasil karsilar?

Face sifresini ne yaoacaksiniz ki?
Seks sohbetlerini mi okuyacaksiniz?bu aldatmaktan baska 1 sey degil.aynisini siz yapsaniz nasil karsilar?
Face sifresini istememin sebebi yapmadigina emin olmak ama vermeyerek iyice kendinden sogutuyor.. ben yapsam kapinin onune koyar her erkek gibi! Biz kadinlar biraz daha sakin kalabiliyoruz sanırım

Bu kızlar da kapıda mı beklıyor arkadaş. ne kolay ulasıyorlar erkekler bu kızlara aynı sekılde bu kızlar erkeklere.

Ilk 4 5 ay sorunsuz devam etmis ama 1 ay iliski olmayinca hemen hatun pesine dusmus? Uzmek istemiyorum ama 1 ayda insanin yapisi bu derece degismez onceside vardir ve sifreyi vermedigine gore birden fazladir. Yapmaniz gereken sifreyi istemek degil ona sifrenin bile oneminin kalmadığını belli etmek. Bosanmak gundeminizde yok belli ama gerekirse bosanabileceginizin de sinyalini vermelisiniz. Ve asla iciniz sogumayacak hep bir güvensizlik ve acaba olacak kafanizda malesef bu insanin icine girdimi duzelmiyor.

Face sifresini istememin sebebi yapmadigina emin olmak ama vermeyerek iyice kendinden sogutuyor.. ben yapsam kapinin onune koyar her erkek gibi! Biz kadinlar biraz daha sakin kalabiliyoruz sanırım

Siz sakin kalabilmissiniz.herkes bu durumu kabul etmez.kimine gore yazismak aldatmaktir kimine gore degil
Bana gore ha ayni yatakta sevismis ha yazarak seks sohbetleri etmis ayni sey
Zaten okumussunuz iste yine ayni seyler yaziyordur
En fazla girip siler.fake hesabi vardır vs vs.
Sakin kalip affettiniz madem kurcalamayin uzulen siz olursunuz.kendinizi daha fazla uzmeyin madem hamilesinizde

Ne alakası var tavız vermemekle ki bu adam aldatmıs tabıkı delı dıvane olacak Karnında cocugunu tasıyosun. Ne desen ne soylesen mustehak ona

Tabiki öyle olacak, suçlu çünkü. Hamile olmanız ona bunu yapma hakkı vermez, ama bir arkadas daha yazmış belki de öncesi de var , fake hesaplardan yazışıyor belki, çocuk doğduktan sonra sakin kafayla iyice gözlemleyin, olmadı ayrılın, bir kere yapan yine yapıyor çünkü , malesef kanı bozuk bazılarının

Ah erkekler kadınlara eksik etek derler ama kendileri akilsizin önde gideni. Hamile kalan biz vücudu bozulan bütün hamilelik eziyetini çeken doğum acısına katlanan ve binbir eziyetle o çocuğu büyüten yine biz ama bunalıma giren onlar. Canım muhtemelen eşin boşlukta senin değişen fiziğin anne olacak olman onu senden uzaklaştırdı. Genellikle tam olgunlaşmamış ve kişiliği oturmamış erkeklerde görülür. Ben de ilk çocuğuma hamileyken eşimden hiç beklemediğim şeyler görmüştüm. Tabi cinsel içerikli veya aldatmayla ilgili değildi ama yine de beni alt üst etmişti. Sonra bebek doğunca ben eski fiziğime eski psikolojime enerjime dönünce herşey düzeldi. Yani erkekler baba oldüklarini bebeği kucağına alınca anlıyor. Ben çok kafama takmıştım lohusalikta ve sonrasında daha çok çıktı ortaya o kötü psikoloji. Sana tavsiyem bebeğine odaklan eşini aşırı derecede takip etme ama ipin ucunu bırakma tabi. Doğum yapıp herşey eski haline döndüğünde o babaligini anladiginda bakarsın duruma inşallah düzelir. Tabi yaptığı çok çirkin takibi bırakma ama kendini de yıpratma baktın adam düzelmiyor öyle sapık ruhlu bir adamla duracağına bitirirsin herşeyi kaldiramiyorsan. Ama bosayamam diyorsan da hiç araştırma duyma görme.

Ooof cok sinir bozucu. Bu kadar mi onemli ya bu cinsellik. Arkadas az sabret iste, karin omur boyu hamile kalmicak. 9 ay sık disini.
İgrendirdiler artik.

Kardeşim yapma, ihanete uğramışsın!
Bu erkekler 9 ay bekleyecek kadar eşlerine değer vermiyorlar ise ben sevgilerine saygılarına inanmıyorum. Yazıklar olsun verdiğin emeklere senin! Hiç kusura bakma, hayvanlığın lüzumu yok. Kocan tam bir öküz. Okurken karnıma ağrılar girdi ya!! İstediğim gibi olmuyor ne demek? Ne halt sanıyormuş kendini ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…