Elimden geleni yaptm ama unutamiyorumKendini tatmin etmesne bir sey demezdim.Amaa Baska kizlarla konusmasi cok cirkin haddini bildirmelisin.
Peki suan durumunuz nasil esinizleElimden geleni yaptm ama unutamiyorum
O bana karsi gayet iyi ben mesafeliyim. Cocugunu sevme bahanesiyle karnimi oksuyo bana yaklasiyorPeki suan durumunuz nasil esinizle
Zaten tatmin etme konusunu uzatmadim fazla ama ikinci olay cok yıprattı beni bi türlü unutamıyorum tehdit ettim benimde oglunun da yuzunu göremeyeceksin seni babana söyliycem dedim (babasini cok sever ve ona karsi hata yapmaktan cok korkar ) sözler verdi yeminler etti ama icim sogumuyorHamileyken erkekler cinsellik yaşamaktan korkarlar kendini tatmin etmek istemesini anlayışla karşılayabilirsiniz ama başka bir kızla bu tarz konuşmalar yapması çok çirkin.. Ve bu konuda yapmanız gereken gözünü korkutup tek bir hatasını yakaladığınızda kendini kapının önünde bulacağını söyleyin.. Yani kaybetme korkunuzun olmadığını ve onsuz da yapabileceğinizi bilmesi ve ona göre hareketlerine dikkat etmesini sağlayın.. O sizi kaybetmekten korksun.. Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Soğumaz elbet.. Kolay değil.. Biraz gözlemleyin.. Zamanla soğur inşallah.. Daha çok yeni.. Belki de gerçekten pişmandır. Ve bunu ancak zamanla anlarsınız..Zaten tatmin etme konusunu uzatmadim fazla ama ikinci olay cok yıprattı beni bi türlü unutamıyorum tehdit ettim benimde oglunun da yuzunu göremeyeceksin seni babana söyliycem dedim (babasini cok sever ve ona karsi hata yapmaktan cok korkar ) sözler verdi yeminler etti ama icim sogumuyor
Ben cirkinligine ya da guzelligine takmadim zaten ama eşimin etkilenmis olmasi tuhaf geliyor bana.. ben biraz kilo aldigimda bile hemen ikaz eder zayıf ve bakımlı olmami ister hep ama konustugu kisi tam tersi ben ona şaşırdım..Tuhafsınız yada bana öyle geldi. Kız güzel veya çirkin olsun ne fark eder? Eşinizin yaptığı en büyük çirkinlik zaten.
Benim ailem ve onun ailesi baska sehirde biz baska sehirdeyiz ve aradaki mesafe cok fazla ayni sehirde olsak giderdim zaten.. inan bu dediklerinin hepsini dedim ve o kendinden emin asla taviz vermeyen kendini ezdirmeyen adam karsimda bi cocuk gibi oldu cokk cook yalvardi onu ilk kez boyle gordumya yaziklar olsun boyle adamlara.ona de ki aynisini ben yapsam napican soyle napican.boyle sakin kalirmisin beni kendi yerine koy ve bu halimle bana yasattiklarinin hesabini nasil verceksin Allaha diye sor.cocuk dogurmassin olmaz dogurursun yok beyefendiler sabredemez bir uc ay beklemez serefsizligin alasini yapacaklar.
vallahi ben olsam yuzunu gormek istemez aileme giderdim kavga ettik der olayi anlatmaz ama o adami yanima yaklastirmazdim.deyil karnimi ellemek elimi tutamazdi.kaldi ki sifreyi bile vermiyor mus karar senin.icinin sogumamasi cok normal hatta fazla sakinsin yeri gogu oynatip kaybetme korkusu vermen gerekiyor kocana.
babasina soylicem diye tehdit etmen gerksiz olmus senin icin korkmali bu adam.
Allah sabir versin bebegini dusun ve sakin kal sadece bebegin icin ama okocana da yazuklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?