• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve hareketleri

Hevesini alsın, yeni bir şey aldığımda ben de aynısını yaparım. Ayrıca bütün gün evdeyse ne var oynasın bütün gün diz dize oturup mıç mıç da geçmez vakit🤣 mesela eşim bilgisayarda bir şey yaparken ben de tvde film açarım kendime, yanına tatlısını götürürüm falan mutlu olur. benim için de huzurlu bir ortam oluyor hem dizimin dibinde hem de kendi dünyasında.. 😂 Sorumluluklarını ihmal etmediği sürece sorun yok bence.

Keşke benim eşimde oturup benimle birlikte bilgisayarla ilgilense.
Oyun falan oynasak
Hiç hiç teknolojiyle alakası yok 😔 whatsapptan mesaj silmeyi bile yeni öğrendi..
Bide evde baska türlü vakit gecmiyor ki. Zaten isimde bilgisayar internetle. ee napalim evliyiz diye 7 24 burun burunami oturalim 😁 çocukta yokmuş, sizde oturun yanına ya da sizde kendi hobilerinizle ilgilenin
Ama çocuk olduktan sonra aynen devam ederse sıkıntı.
Canım senin ağzın ne söylüyor bunlar harika özellikler 😂 Özellikle mesaj silmeyi bilmemek 🤣🤣

Yenidir diye muhtemelen öyledir eşimde 3 ay önce aldı ilk ay hiç başından kalkmadı yemeği yiyip bilgisayara koşuyordu ama hiç rahatsız olmadım sonuçta oynadığı oyunu kişileri biliyordum yani telefona gömülüp durmasındansa bilgisayar daha iyi bence sizde çok kafaya takmayın napsın o da öyle rahatlıyor sonuçta bazen yapacak işim kalmayınca bende yanına geçer oturup onu seyrederim nasıl oynuyor diye hiçte rahatsız olmaz eşim öğretmeye çalışıyor bide🤦🏻‍♀️ 🤗❤️

Canım senin ağzın ne söylüyor bunlar harika özellikler 😂 Özellikle mesaj silmeyi bilmemek 🤣🤣
Çok ciddiyim sıfır şaka 😂
Teknolojiyle hiç bir alakası yok, telefonunu temizleyim diye bana verir bi bakarim aylar öncesinin konuşmaları duruyor. Yeni yeni öğrendi onun hevesiyle siliyor konuşmaları ama silinmiş mesajları geri getirebileceğimi söylemedim silsin bakalım 😂

Valla kızmamak lazım anne gibi olmamak lazım diyola... :)
Biraz beraber bişeyler yapalım mı diyebilirsiniz...

ya erkekler böyle evlendik bu işte bitti kafa rahat kadın cepte mantığı var sanırım... eşimde aynı da, ah diyorum ya kafaları ne rahat... eşim yan baksa 10 defa sorguluyorum aramız iyi mi diye kendi kendime, ben adama hep yan bakıyorum tık yok :)))

Bugün ilk gündü hevesini aldın bundan sonra. Saati belli olsun ben de planımı ona göre yapayım diyebilirsin
Kesinlikle birincisi oldu devamını getirmesine izin verme yoksa çok kötü bir gelecek bekliyor sizi
Tecrübe ettim çevremde de çok var
Kabuğuna çekilip küsme bak ne yaptı işine geldi o da oynamaya devam etti
Kusmeyeceksin ikide bir de söylemeyecek sın al karşına bilgisayarla ilgili kararımızı alalım senin saatlerin belli olsun ben de beklentiye girmeyeyim o saatler dışında beraber biseyler planlayalım hem o saatleri ben de kendime ayırırım de bence
Aldığınız karadaki saatlere uymazsa o an sinirle değil sonrasında toplantı yapar gibi bir daha konuş
Hadi Allah kolaylık versin

Ben uyarmanızdan yanayım. Bağımlılık yapabilir. Korkutmak istemem herkeste farklı ilerleyebilir ama kuzenimin eşi oynuyordu böyle kuzenime normal geliyordu çok sıkıntı yapmadı. Şimdi pc başından kalmıyor adam

Yenidir diye muhtemelen öyledir eşimde 3 ay önce aldı ilk ay hiç başından kalkmadı yemeği yiyip bilgisayara koşuyordu ama hiç rahatsız olmadım sonuçta oynadığı oyunu kişileri biliyordum yani telefona gömülüp durmasındansa bilgisayar daha iyi bence sizde çok kafaya takmayın napsın o da öyle rahatlıyor sonuçta bazen yapacak işim kalmayınca bende yanına geçer oturup onu seyrederim nasıl oynuyor diye hiçte rahatsız olmaz eşim öğretmeye çalışıyor bide🤦🏻‍♀️ 🤗❤️
Anladım bekleyeyim biraz da . Bu arada hamilesiniz galiba ben de onun da stresi var 4 aydır sonuç alamadım onu da sıkıntı yapıyorum evde oda bilgisayara dalınca kötü hissediyorum

Kızlar mrb 10 aylık evliyim . Uzun bi sevgililik döneminden sonra evlendik ve genelde ilgilidir eşim . Geçen gün bilgisayar aldı telefon ve tv ile uğraşırken çok odaklanır beni duymaz ama oynama dediğim zaman da oynamaz . Bilgisayarı almadan önce söyledim saatlerce oturma başında her gün söyletme bunu diye çünkü uyarmazsam akşama kadar oturur. Ve öyle de oldu bugün denemek için hiç bi şey söylemedim hiç kalkmadı başından 3 kez bi soru sordum duymadı bile ben de sinirlendim diğer odaya geçtim bi kaç saat sonra yanıma geldi trip mi bu küs müyüz diye ben de bi şey demedim uyuyorum dedim. Sonra anladı soğuk olduğumu diye salona geçtim ki halen oynuyor ben de hiç konuşmadım sizce ne yapmalıyım bu konuda her gün yeter oynadın demek istemiyorum çocuk gibi
Malesef bazı erkekler böyle. Cidden çocuk gibiler. Yemek ve tuvalet ihtiyacı olmasa orada meyve verecekler. Çok boş geliyor bana tüm gününü böyle heba eden insanlar.

Anladım bekleyeyim biraz da . Bu arada hamilesiniz galiba ben de onun da stresi var 4 aydır sonuç alamadım onu da sıkıntı yapıyorum evde oda bilgisayara dalınca kötü hissediyorum
Çocuk olunca hiç kalkmaz başından. Tuvalete gidecek vakit bulamazsınız. Bu işi çözmeden çocuk işini düşünün derim. Böyle adamla tek başına bakarsınız. Bir akrabam kardeşime, sen çocuğa iyi bakıyorsun, benim çocuğum olsa oyun oynamaktan bakamam demişti. Hala da oyunları ile aşk Yaşar o akraba. Eminim baba olsa bakamaz.

Çocuk olunca hiç kalkmaz başından. Tuvalete gidecek vakit bulamazsınız. Bu işi çözmeden çocuk işini düşünün derim. Böyle adamla tek başına bakarsınız. Bir akrabam kardeşime, sen çocuğa iyi bakıyorsun, benim çocuğum olsa oyun oynamaktan bakamam demişti. Hala da oyunları ile aşk Yaşar o akraba. Eminim baba olsa bakamaz.
Öyle mi diyosunuz ne bileyim olmadığı için insan çok farklı düşünüyo

Birlikte oynayın, bence çok zevkli, ordan da sevişmeye koyulursunuz hiç yoktan ekşın çıkar:KK53::KK8::rolleyes:

Öyle mi diyosunuz ne bileyim olmadığı için insan çok farklı düşünüyo
Bu forumda o kadar çok okudum ki eşim oyundan telefondan çocuğa bakmıyor diye isyan eden konuları. İnsanlar her işi kendim yapıyorum diye isyan ediyordu. Tuvalete giderken bile çocuğu kocasın emanet edemeyen vardı burda. Adam hemen tuvaletin kapısına geliyormuş ağlıyor diye.

4 ay çok erken stres yapmak için ben 6. Ayda kaldım 🤷🏻‍♀️

Back
X