- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
- #21
Mantıklı aslında bunu söyleyebilirimsanki bilmiyormus gibi yoklayin beraber izleyelim mi degisiklik olsun gibisinden tepkisini olcun bakalim ne diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıklı aslında bunu söyleyebilirimsanki bilmiyormus gibi yoklayin beraber izleyelim mi degisiklik olsun gibisinden tepkisini olcun bakalim ne diyecek
Canlı izle falan yazmış sanırım bi site var arkadaşlık sitesi sanırım oraya girmiş sadece porno izlemek değik boyut bunları düşündüğüm de kuruntu mu yapıyorum sizce o sitelerde ne yaptı nasıl giriş yaptı bilmiyorumYahu dizilerde filmlerde hiç sevişme sahnesine, çiftlerin aşklarına bakarken vay be ne filmdi ama şöyle tutkulu bir gecede çocuklarsız biz yaşasak demiyor musunuz? Öyle bi şey işte kocanızın yaptığı.
Yahu zaten yatak odasında çocuklardan sınırlı saat diliminde sınırlı süre ve pozisyonda bir cinsel hayat yaşanıyor. Belki heyecan arıyor bazen de kendilerini havaya sokmak için izliyorlar bazen de tamamen eğlence kimi zamanda kendi ellerinle süreci yönetme isteğinden vs sonuç olarak bana sorarsanız konu üzerine tartışmanız size hiçbir şey kazandırmaz. Belki heyecanlı bir girişiminiz bu duruma gerek bırakmaz. Hani çocuğumuzun yapmasını istemediğimiz bir hareketi varsa dikkatini başka bir şeyle dağıtırız ya onun gibi düşünün. Gece dikkatini dağıtın bu kadar rahatsızsanız. Ama bu durum erkekler için kadınların dedikodu yaparki heyecanı ve isteği gibi, alışveriş yaparken ki hazzı gibi değerlendirebiliriz.
Arkadaşlık sitelerine üye olduysa yine takmayım mı kafama yani gerçekten merak ediyorum ben mi abartıyorumbence çokta kafaya takacak bir durum yok
ama seni bilemem
E bi deneyin siz de üye olmayı. Arkadaşlık gibi şeyler yaptıysa kızın ama porno izledi diye de insanın üstüne gidilmez yani.Arkadaşlık sitelerine üye olduysa yine takmayım mı kafama yani gerçekten merak ediyorum ben mi abartıyorum
Konular sürekli evrim geçiriyor. Konu açılırken “porno film izlemiş” yorumlardan sonra “arkadaşlık sitesine girmiş” oluveriyor bir anda. Kendini haklı çıkarma çabası diye düşünüyorum. Arkadaşlık sitesine üye olmak konu açarken atlanacak bir detay değil çünkü.E bi deneyin siz de üye olmayı. Arkadaşlık gibi şeyler yaptıysa kızın ama porno izledi diye de insanın üstüne gidilmez yani.
Hayır eskilere doğru baktıkça gördüm o atkadaşlık sitelerine girdiğini şaşkınlıkla nasıl yazdığımı bilmiyorum zaten arama geçmişini didik didik ettimKonular sürekli evrim geçiriyor. Konu açılırken “porno film izlemiş” yorumlardan sonra “arkadaşlık sitesine girmiş” oluveriyor bir anda. Kendini haklı çıkarma çabası diye düşünüyorum. Arkadaşlık sitesine üye olmak konu açarken atlanacak bir detay değil çünkü.
Hayır eskilere doğru baktıkça gördüm o atkadaşlık sitelerine girdiğini şaşkınlıkla nasıl yazdığımı bilmiyorum zaten arama geçmişini didikdidik ettimKonular sürekli evrim geçiriyor. Konu açılırken “porno film izlemiş” yorumlardan sonra “arkadaşlık sitesine girmiş” oluveriyor bir anda. Kendini haklı çıkarma çabası diye düşünüyorum. Arkadaşlık sitesine üye olmak konu açarken atlanacak bir detay değil çünkü.
Konuyu porno için açtığınıza göre arkadaşlık sitesi pek mühim değilmiş demek ki.Hayır eskilere doğru baktıkça gördüm o atkadaşlık sitelerine girdiğini şaşkınlıkla nasıl yazdığımı bilmiyorum zaten arama geçmişini didikdidik ettim
Güzel bir dille bu durumdan rahatsız olduğunuzu, bir sorun olup olmadığını sorun. Ve sonra, siz de aynı şeyi yapsanız, o sahneleri izleseniz neler hissedeceğini sorun. Ben yakaladıktan sonra sormuş, hatta oturup izlemiştim. Bunu da söylemiştim. Gerçi şuan uzun zamandır iletişimimiz yok eşimle ama bana iyi gelmişti böyle yapmak. Madem o çıplak kadınları izlemekten zevk alıyor, ben de izleyeyim demiştim. Beterin beteri var. Şaka şaka... Ben ahlaksızım diye siz de öyle yapın demiyorum. Ama bir yerde gururu kırılıyor insanın.Bilmiyorum çok sık bakmamış ama ya alışkanlık haline getirirse bu durumu ben görmezden geldikçe
Sizi arzulasa sen uyu ben gelirim demezdi.Ben yanında olmasam evet izledi diyebilirim ama beni uyutupta bunlara bakması beni incitti hadi uyuyalım den yatmıyomusun dediğimde sen uyu bn oturuyorum gelirim birazdan deyipte beni uyuttuktan sonra izlemesinin mantıklı bi açıklamasını göreniyorum haa bu arada bi de siteye girmiş canikom diye baktm üyelik istiyo eğer öyle bi durum varsa işin boyutu değişecek çünkü
Yoooo öyle demiyoruz. Kadın için de erkek için de aynı şeyler geçerlidir diyoruz.Herkes sıkıntı yok diyor da ben öyle düşünmüyorum. Gençsem, aktif bir cinsel yaşantım varsa, eşimle karşılıklı isteklerimizi yerine getiriyorsak ben dururken gidip de başka kadınları izlemesi, başkası ne düşünürse düşünsün ama benim için ayrılık sebebidir. Nitekim aldatma fiziken olmaz, zihnen de bir kaçamak türüdür porno, öyle olmasa zaten gelip de yanınızda izlerdi gizleme ihtiyacı duymazdı bu bile basit bir neden.
anlayamıyorum, erkektir izler diyip geçiyorlar fakat ne demek yani bu? Cinsellik, tatmin duygusu vs erkeklere mi özel? Değil tabii ki. Biz de her türlü göz zevki doyurucu etkinliği yapabiliriz, türlü türlü yakışıklıları çıplak izleyip vay be diyebiliriz. Ama çoğumuz yapmıyor, neden?çünkü kadın olarak bir kişiye adayabiliyoruz kendimizi. Bu çok büyük bir fedakarlık. Ama erkek yapınca olsun yaa aldatmamış etmemiş eski alışkanlık, izler diyoruz.
e kadınlar da gençken porno izliyebiliyor,kadın izleyince eski alışkanlıktır yaa denmiyor,niyeyse tüm alışkanlıklar erkeğe mahsus. ama evlilikte izlenmesi benim açımdan bambaşka mevzu. Evleniyorsan, eşine de aşıksan yetinmeyi bileceksin.
Bence görmezden gel.Bilmiyorum çok sık bakmamış ama ya alışkanlık haline getirirse bu durumu ben görmezden geldikçe
Pornodaki seyleri yapmani istiyorum dese daha kotu olmayacak mi?Kendinizi yiyip bitireceğinize, eşinize yatakta ne yapmak (ya da yapmanızı) istediğini sorsanız daha iyi olmaz mı? Cinsel hayatınız durağanlık dönemine girmiş olabilir, karşılıklı konuşmanız ve kendinizi kaptırdıysanız "annelik" kimliğinden çıkmanız gerekiyordur belki de.