- 25 Ocak 2022
- 500
- 1.174
- 63
- 35
- Konu Sahibi Kardelen Karpuzkabugu
Bu hayata bir kere geliyoruz bunu başkasına adamak yada başkasının mahfetmesine göz yummak çok üzücü değil mi?Merhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
Hiç kendinize acımıyor musunuz? Çok üzüldüm sizin adınıza kesinlikle boşanın kesinlikle.. Herşey cinsellik değil bunu normalleştirmeyin lütfen. 8 aylık hamileyim ve 8 aydır eşimle birlikte olmuyoruz.
Hamilelik durumu olabilir Allah korusun ciddi bir hastalık olabilir her cinsellik olmadığında böyle hayvanlaşacak mı eşiniz?
Lütfen yazık etmeyin kendinize. Annem çok üzülür demişsiniz anneniz şuan yaşadıklarınızı bilse daha çok üzülmez mi?
cinsellik olsaydı bile bu hakaretlere gözyumabilecek miydiniz?