Benimle aynı fikirde yorum yaptınız demedim ki? Bana gayet kibar geldi, ee ne demişler “üslup herşeydir.” En azından alttan alttan laf sokarak yazmamışsınız. O anlamda demedim işte, daha kendimi açıklamak zorundayım bilemiyorum, burada herkes kendi istediği yorumu yapabiliyor diye biliyorum. Yorumum bu, konu sahibinin diğer yorumlarını da okumamıştım.
Ha az önce okudum, acıların kadını bergen gibi takılmanın mantığı yok, her fırsatta işimden aldı, 2 üniversite mezunuyum diyor 2 üniversite mezunu yüksek öğrenim görmeye hak kazanmış bir insan kendini bu kadar ezdirmemeli. İlk yapılana hata, ikincisine kaza, üçüncüsüne tercih denir. Konuda herkes boşan dediği halde ama yapamam, zor bir hayat beni bekliyor diyip durması mantıklı değil. Konu sahibi bile isteye bu hayatı tercih ediyorsa kimse kusura bakmasın yani. Tutup elinden biz mi boşandıracağız ya da kocasını adam edeceğiz? Yorumum konu sahibinin bütün yorumlarına göre tekrar şekilleniyor; konu sahibi boşanmayacağın gün gibi ortada (ki çocuğa verilen ödev gibi kocasının verdiği işleri düşünmesinden belli), adamın suyuna gitmekten başka çaren yok.