- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısın konu sahibi zaten sürekli gezip dolaşıp sosyal bi hayatım olsun demiyo.eşim yanımda olsun evde oturup yemek yiyelim film izleyelim sohbet muhabbet edelim dizinde yatıyım romantık ortam olsun bunlar güzel şeyler. One ya sürekli dışarda koşuşturma bi hayat böyle aile hayatımı olur sürekli dışarda vakit geçirilirmi sıkar insanı çocuk olunca ne olacak yine böyle devammı edecek. Bence erkeğin kendine çeki düzen vermesi gerekir evli bi erkek sonuçta. Sürekli dışarda vakıt çeçirilmemeli .Erkekle kadın doğası niye bu kadar zıt olmak zorunda kiben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. İstediğin kadar aktivite yap, gez dolaş yine de eşinin ilgisini bekleyeceksin. Eşin gibi olamayacaksın. O yüzden erkeklerin de bu konuda eğitilmesi gerek ya hakkaten kadınlar ne ister bilsinler. :) yoksa ben bu aktivite düşkünü kocanın birine haddini fena bildireceğim
Yok neden alınayım est. Evet çok zor gerçekten bu kadarıyla beraber olmak. Ben onu gördüğüm ilk anda aşık olup bu adamla evlenmek istiyorum diye ortalıklarda dolandığımdan açıkcası böyle şeyler yaşayacağımı asla düşünemedim. Şimdi bir de bebek sorunumuz var, bir senedir istiyoruz olmuyor. Çevre baskısı filanda eklenince katmerleniyor. Bir de o bu kadar yalnız bırakınca ben iyice bunaldım. Artık dualarınızı bekliyorum, çok büyük problem değil çok şükür. İşte ama bilirsiniz, sinekte mide bulandırırmış
Eşinin keyifli bir hayatı var gibi gözüküyor. Ama eşimin böyle bir spor hobisi olsa ben de öğrenir oynamaya çalışırım, paylaşmaya çalışırım. Tabi sen bunu yapmak zorunda değilsin ama gerçekten eşimle bir şeyler yapmak için bi çabam var. Yürüyüş olsun spor olsun. Bisiklet alalım bisiklet sürelim diyorum. Ki sürmeyi bilmiyorum, alalım öğret sürelim göllerde falan diyorum. Eşim tenis oynasa ben de öğrenir ve onunla oynamak isterim. Eşim spor salonuna gitse ben de spor salonuna giderim. Bu onun başını tutmak değil onunla zaman geçirmek olur benim gözümde.
Valizini al ben gidiyorum de bak bakalim degisimi... erkekler bazen bencil olabiliyor... esinin degerini kaybettikten sonra anliyor...
Evet haklısın konu sahibi zaten sürekli gezip dolaşıp sosyal bi hayatım olsun demiyo.eşim yanımda olsun evde oturup yemek yiyelim film izleyelim sohbet muhabbet edelim dizinde yatıyım romantık ortam olsun bunlar güzel şeyler. One ya sürekli dışarda koşuşturma bi hayat böyle aile hayatımı olur sürekli dışarda vakit geçirilirmi sıkar insanı çocuk olunca ne olacak yine böyle devammı edecek. Bence erkeğin kendine çeki düzen vermesi gerekir evli bi erkek sonuçta. Sürekli dışarda vakıt çeçirilmemeli .
valizimi alip gitsem geri donmeyi gururuma yediremem. o bana fazla da bayrmda anneme gitggmde iki hafta kalmayi dusunuyrm bakalim nolucak
Benim icin cok sorun degil demissin bazi yerlerde bence cok buyuk bir sorun.. cogunlukta sende cik git spor yap vs demis cok komik buldum bu cozum degilki yani sende eve girme demisler ben olsaydim tepkim cok sert olurdu niye evlenmiski surekli disarda olacaksa.. acik konusayim gucenme bence sensiz vakit gecirmeyi seviyor yoksa insan istese bir seyleri hayatinda iptal eder sonucta hasa ayet degil bunlar.. Allah yardimcin olsun
Suan trip moduna gecti. aksam biraz soylendim de:) hem suclu hemde ben soylenince hemen surat asip trip atar. anasi kilikli. bugun kvalide gunu. gitmiycem bende.Biraz uzak kalsin senden. Kesin tavrini koy.
valla severek ederek evlendik iki sene flort bi sene nisanli kaldik. o donemide uzakta yasadik cunku biz tanistik o is degistirdi ve benim sehrimden ankaraya ailesinin yanina gecti. iliski basinda olunca bende bir sey diyemedim. yani anlayamadim pek. uzaktan uzaktan ayda iki uc goruserek gecince zaten hasretle kavustuk. Haklisin ortak zevklerimiz yok. Arada disari cikariz filmde izleriz ama bunlarda yetmiyor bir zaman sonra. bebek ikimizde istiyoruz artik. o cok cocuk sever yegenleri var tektek ilgilenir bir cocugu cok rahat birakip gidebilirsiniz ona yani ilgisiz bir baba olmaz diye dusunuyorum bebegi yaptiktan sonra da bu kadar abartmaz herhalde diye dusunuyorum ama siz boyle yazinca bi durdum. aynen boyle devam ederse ben depresif olurum hakkaten.Onun da mı gözü kördü acaba? O neden evlenmek istedi sizinle?
Şimdi ona desek ki sporundan aktivitelerinden kıs, haksızlık etmiş oluruz. Size desek onunla daha çok vakit geçirebilmek için istemediğiniz uğraşlara girin (onun aktivitelerine katılın gibi), size de haksızlık. Baştan karşılıklı olarak düşünülmesi gereken şeylerdi bence. Maalesef benim gördüğüm, çok uyumlu bir çift olmadığınız. Aşık olmak sevmek çok güzel ama evlenmek için aşk nasıl şartsa mantık da şarttır bana göre. Onun daha çok dışarıda olması da sizin daha evcimen olmanız da sorun değil aslında. İkisine de yanlış denemez, tercihtir sonuçta. Burada sorun olan sizin bu konulardaki uyumsuzluğunuz.
Bir de bebek için uğraşıyoruz diyorsunuz. Sizce eşiniz nasıl bir baba olacak? Ona vakit ayıracağını düşünüyor musunuz, yoksa nasılsa annesi var o halleder mantığıyla hayatından feragat etmeyecek mi? Hadi siz aşıktınız göremediniz ama eğer babası ilgisiz bir evlat dünyaya getirirseniz bu ona çok büyük bir haksızlık olmuş olmaz mı? Bebek istemedeki sebepleriniz neler bir de? Çocuk olunca nasıl olsa kısması gerekecek gibi bir mantıkla yaklaşmıyorsunuz değil mi? O neden istiyor? Bunların cevapları çok önemli.
Suan trip moduna gecti. aksam biraz soylendim de:) hem suclu hemde ben soylenince hemen surat asip trip atar. anasi kilikli. bugun kvalide gunu. gitmiycem bende.
valla severek ederek evlendik iki sene flort bi sene nisanli kaldik. o donemide uzakta yasadik cunku biz tanistik o is degistirdi ve benim sehrimden ankaraya ailesinin yanina gecti. iliski basinda olunca bende bir sey diyemedim. yani anlayamadim pek. uzaktan uzaktan ayda iki uc goruserek gecince zaten hasretle kavustuk. Haklisin ortak zevklerimiz yok. Arada disari cikariz filmde izleriz ama bunlarda yetmiyor bir zaman sonra. bebek ikimizde istiyoruz artik. o cok cocuk sever yegenleri var tektek ilgilenir bir cocugu cok rahat birakip gidebilirsiniz ona yani ilgisiz bir baba olmaz diye dusunuyorum bebegi yaptiktan sonra da bu kadar abartmaz herhalde diye dusunuyorum ama siz boyle yazinca bi durdum. aynen boyle devam ederse ben depresif olurum hakkaten.