• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve hayatı

Gitmeyin "bıgün kendime zaman ayırmak istiyorum" deyin. Eşiniz çok bencil birisi çok belli. Onun sporu, onun derneği, onun ailesi. E siz nesiniz ?! Gitmeyin bencillik yapın siz de.

aynen gitmiycem. bide anasinin suratini cekeriz ama napayim. surekli oglunu idare et anasinin gonlunu hos tut. bende yorulmusum onu farkediyorum dolup tastim

aynen gitmiycem. bide anasinin suratini cekeriz ama napayim. surekli oglunu idare et anasinin gonlunu hos tut. bende yorulmusum onu farkediyorum dolup tastim

Kendinize ayırın bugünü. Kuaföre gidin alışveriş yapın düşünmeyin bunları. Sürekli onlara endeksli yaşayamazsınız.

İşte bu düşünceniz yanlış. Evlenmişssiniz adam gram taviz vermemiş çocuk olduğunda da size güvenecek bence. Çünkü eşiniz bencil birisi ve değişmez kolay kolay.

yani bebegi ben istedgm icin degil o sevdigi icin ilgilenir diye dusunuyorum. disardan bakan biri de hep imrenir ne iyi kocan var her seye izin veriyo gezmene tozmana annene gitmene filan der. herkes onu bu kadar iyi gorunce bende pskolojik olarak kendimi sucluyorum abartiyrm diye

heh sonunda beni anlayan birileri xikti^^
Konuyu ilk okuduğumda anlamıştım hislerini canım inşallah istediğin gibi bi aile olursunuz. Bende yorumların ağırlıklı olarak sende onunla spor yap takıl demelerine şaşmış durumdayım.devamlı dışarda vakıt geçiren bi çıft nasıl normal aile hayatı olur ya . Ee çocuk olunca devamlı dışarda spormu yapılacak::)))::)))

valla severek ederek evlendik iki sene flort bi sene nisanli kaldik. o donemide uzakta yasadik cunku biz tanistik o is degistirdi ve benim sehrimden ankaraya ailesinin yanina gecti. iliski basinda olunca bende bir sey diyemedim. yani anlayamadim pek. uzaktan uzaktan ayda iki uc goruserek gecince zaten hasretle kavustuk. Haklisin ortak zevklerimiz yok. Arada disari cikariz filmde izleriz ama bunlarda yetmiyor bir zaman sonra. bebek ikimizde istiyoruz artik. o cok cocuk sever yegenleri var tektek ilgilenir bir cocugu cok rahat birakip gidebilirsiniz ona yani ilgisiz bir baba olmaz diye dusunuyorum bebegi yaptiktan sonra da bu kadar abartmaz herhalde diye dusunuyorum ama siz boyle yazinca bi durdum. aynen boyle devam ederse ben depresif olurum hakkaten.

Canım iyi de iyi bir baba olmak, sorumluluk almakla bebek sevmek aynı şey değil ki. Çoğu insan bebek sever, onlarla oynar.Zaten bebek sevilmez mi? Dünyanın en sevimli varlıkları.:KK46: Ama bu onu iyi sorumluluk sahibi bir baba yapar mı? Bezini değiştirir, mamasını yedirir mi? Hastalanınca doktora götürür mü koşa koşa? Bunlar önemli. Sen bence bebek yapmadan önce evliliğini yola koymaya bak.:)

Konuyu ilk okuduğumda anlamıştım hislerini canım inşallah istediğin gibi bi aile olursunuz. Bende yorumların ağırlıklı olarak sende onunla spor yap takıl demelerine şaşmış durumdayım.devamlı dışarda vakıt geçiren bi çıft nasıl normal aile hayatı olur ya . Ee çocuk olunca devamlı dışarda spormu yapılacak::)))::)))

Evde yapılacak sporları tercih ederim ben :KK45:

Canım iyi de iyi bir baba olmak, sorumluluk almakla bebek sevmek aynı şey değil ki. Çoğu insan bebek sever, onlarla oynar.Zaten bebek sevilmez mi? Dünyanın en sevimli varlıkları.:KK46: Ama bu onu iyi sorumluluk sahibi bir baba yapar mı? Bezini değiştirir, mamasını yedirir mi? Hastalanınca doktora götürür mü koşa koşa? Bunlar önemli. Sen bence bebek yapmadan önce evliliğini yola koymaya bak.:)

Aynen. Konu sahibi bebekle boğuşurken baba gene taviz vermezse bu dernek spordan daha zor olur.

Nekadar süredir evlisiniz bilmiorum
Evlendikten sonra böyle olduğunuda sanmıyorum
Baştan konuşacaktın imzayı atmadan bu geçmiş

Kapıyı kitle ve açma sorarsa bu da benim hobim dersin

Gözü korkmazsa aklı başına gelmez

valla severek ederek evlendik iki sene flort bi sene nisanli kaldik. o donemide uzakta yasadik cunku biz tanistik o is degistirdi ve benim sehrimden ankaraya ailesinin yanina gecti. iliski basinda olunca bende bir sey diyemedim. yani anlayamadim pek. uzaktan uzaktan ayda iki uc goruserek gecince zaten hasretle kavustuk. Haklisin ortak zevklerimiz yok. Arada disari cikariz filmde izleriz ama bunlarda yetmiyor bir zaman sonra. bebek ikimizde istiyoruz artik. o cok cocuk sever yegenleri var tektek ilgilenir bir cocugu cok rahat birakip gidebilirsiniz ona yani ilgisiz bir baba olmaz diye dusunuyorum bebegi yaptiktan sonra da bu kadar abartmaz herhalde diye dusunuyorum ama siz boyle yazinca bi durdum. aynen boyle devam ederse ben depresif olurum hakkaten.

Benim herhangi bir şey yazmama gerek kalmamış milenaJesenska'ya katılıyorum :KK52:

sonunda beni anlayan biri cikti. Aynen ben ne kadar disariya cikip aktif olabilirim ev hanimiyken. yine kendimce yapiyorum birseyler. Ama zaten skntm onun eve ilgisini vermeyip hepsini dernegine macina is seyahatlerine ayirmasi. Birde haber verme olayimiz yok. mesela is icin iki gunlugune yarin kayseriye gitcrktir benim bu aksam haberim olur. Zor adam ya

Yok yok kardesim sen elini masaya vurmalisin ben herzaman kadinlarin yerine gore masali olmasindan yanayim:KK45:Sende al karsina kesin kesin konus omur boyle birini beklemekle gecmez isini anlaeiz sporusa 1 saat yapsin derneginde basinda olmayi versin cokmu onemli

Şöyle adamlara tekmeyi basacaksin. Tek kişilik dunyalarinda ne b.k yerse yesinler..
Niye ona ayak uydurmanizi istemis arkadaşlar anlayamadim? Sanki sumuklu bocegiz. Yapisacaz ne oluuuuurr beni de oynat der gibi..

bence dirdir yapmayin
sizde kendinize zaman gecirecek aktivileteler bulun
illa spor olmasi gerekmiyor
esinizin bu özel hayatina mudahale etmeyin
yoksa mutsuz olur
evliliginizi etkiler

sanki evliliğimde yaşadıklarımı anlatmışsın, eşim de aşırı faal bir insandı. spor yapar, hobileri var, kurslara gider, iş için sürekli seyehat ederdi, yetmezmiş gibi hobilerini işe çevirdi, kendi kurs vermeye başladı. ben kızımla bir başıma evdeyim, herkesin dediği gibi kurslara gittim, spor yaptım, hobiler edindim, yok olmadı. bu sefer de iş hayatıma döndüm, çalışmaya başladım. ama eşin varken eşsiz yaşamak olmuyor.
sonunda nemi oldu, yakışıklı sabık kocam bu gittiği kurslardan bir kursiyerle yeni hayatına yol aldı, size naçizane önerim, evli adam evli gibi yaşasın. işler bireysele döndü mü evlilik falan kalmıyor.

Esinin spora gittigi salona yazil. O isteyken sen evdeki islerini hallet. O çıkınca sporda bulusun. Arada tenise beraber gidin. Ama her seye de dahil olma bence. Mesela sen de kendine bir eglence bul. Yemek yapmayi seviyorsan dunya mutfagi kurslarina katil. Ikiniz de kendi hoslandiginiz seylerle zaman gecirmis olursunuz. Esinde bir hata yok sen evde beklediğin icin gozune batiyor ama sen de onunla spora gider, diger zamanlarda da kendine hoslandigin seyleri yaparak vakit ayirirsan hayat daha guzel olur :)

Esinin spora gittigi salona yazil. O isteyken sen evdeki islerini hallet. O çıkınca sporda bulusun. Arada tenise beraber gidin. Ama her seye de dahil olma bence. Mesela sen de kendine bir eglence bul. Yemek yapmayi seviyorsan dunya mutfagi kurslarina katil. Ikiniz de kendi hoslandiginiz seylerle zaman gecirmis olursunuz. Esinde bir hata yok sen evde beklediğin icin gozune batiyor ama sen de onunla spora gider, diger zamanlarda da kendine hoslandigin seyleri yaparak vakit ayirirsan hayat daha guzel olur :)

Ben ev hanımıyım. Evimin işi, kendi işim ve hobilerim var. Çevremde çok olmasa da var. yani ben bir şekilde kendimi oyalıyorum. Sorun tek benim oyalanamamam değil, onun sporu derneği çok abartıp eve bana gereken ilgiyi zamanı verememesi. Gösterememesi. Ben yapmasın demiyorum ki. Her şeyin bir ölçüsü var. Sizin eşiniz haftanın her günü bir bahaneyle eve geç gelip erkenden uyuyakalsa siz napardınız? Gecenin onunda kendinizi spor salonlarına mı vurursunuz? Öyle olmuyor işte.

sanki evliliğimde yaşadıklarımı anlatmışsın, eşim de aşırı faal bir insandı. spor yapar, hobileri var, kurslara gider, iş için sürekli seyehat ederdi, yetmezmiş gibi hobilerini işe çevirdi, kendi kurs vermeye başladı. ben kızımla bir başıma evdeyim, herkesin dediği gibi kurslara gittim, spor yaptım, hobiler edindim, yok olmadı. bu sefer de iş hayatıma döndüm, çalışmaya başladım. ama eşin varken eşsiz yaşamak olmuyor.
sonunda nemi oldu, yakışıklı sabık kocam bu gittiği kurslardan bir kursiyerle yeni hayatına yol aldı, size naçizane önerim, evli adam evli gibi yaşasın. işler bireysele döndü mü evlilik falan kalmıyor.

Yaa çok üzüldüm sizin adınıza. evet gerçekten eşim varken eşsiz oluyorum, bu kadar kendine vakit ayırıyo oluşu problem oluyor işte. Bakalım inş sorunumuz çözüür. tşk ederim

bence dirdir yapmayin
sizde kendinize zaman gecirecek aktivileteler bulun
illa spor olmasi gerekmiyor
esinizin bu özel hayatina mudahale etmeyin
yoksa mutsuz olur
evliliginizi etkiler

Ben yapmasın demiyorum zaten, dozunu ayarlayamıyor. Haftasonları bile sürekli kendi işi için dışarıda. Bunu sevgiliniz yapsa bile problem olur

Şöyle adamlara tekmeyi basacaksin. Tek kişilik dunyalarinda ne b.k yerse yesinler..
Niye ona ayak uydurmanizi istemis arkadaşlar anlayamadim? Sanki sumuklu bocegiz. Yapisacaz ne oluuuuurr beni de oynat der gibi..

Yani bende anlayamadım herkes beni suçladı. Ordan sanırım ben evde oturuyorum ve hiç bir şey yapmıyorum eşimde çok faal anlayışsız eşi var gibi gözüktü. Halbuki her kadın eşi onla ilgilensin, evle ilgilensin ister. Sürekli dışarıya çıkan bir eşten kimse mutlu olmaz.

Yok yok kardesim sen elini masaya vurmalisin ben herzaman kadinlarin yerine gore masali olmasindan yanayim:KK45:Sende al karsina kesin kesin konus omur boyle birini beklemekle gecmez isini anlaeiz sporusa 1 saat yapsin derneginde basinda olmayi versin cokmu onemli

Bende diyorum çok mu önemli. Önemli demekki. Rayına oturturuz umarım ki

Back
X