- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
Bencedee.. Ama resmen artık onun bir hayatı var. Hommate gibiyiz. Akşamdan akşama görüşüyoruz. O da yorgunluktan sızıp kalıyor. Şuanda karşımda aynen sızdı :/ :)
çok sıkıcı ya benim eşim de böyleydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencedee.. Ama resmen artık onun bir hayatı var. Hommate gibiyiz. Akşamdan akşama görüşüyoruz. O da yorgunluktan sızıp kalıyor. Şuanda karşımda aynen sızdı :/ :)
Onunla gidin tenise kenarda izleyin..
Sen de kendine bir hobi seç . Hem onu hem de evi ihmal et . En sonunda neden böyle ilgisizsin dediğinde yalnız kalmaktan bıktım bu yola başvurdum de. Buarada hobinizi faaliyete sokarken onun evde olduğu zamanları seçin bırakın biraz da kendisi yalnız kalsın hatasını anlar o zamanMerhaba arkadaşlar,
Canımı sıkan ve bir türlü nasıl bir tavır içerisinde olmam gerektiğini kestiremediğim bir konu hakkında size danışmak, fikirlerinizi almak istiyorum.
İki senelik evliyim, eşimle aramız iyidir, sever sayarız birbirimizi.Fakat sorun şu ki, kendi hayatına çok düşkün. Spor yapıyor haftanın üç-dört günü. Bu yüzden işten sonra yaptığı için eve geç gelir, haftasonları muhakak iki saatini yine spora ayırıyor, tenis grubu var büyük bir grup olduğundan illa ki partner buluyor. Aynı zamanda bir derneğin başkanı, dernek toplantıları oluyor, orada çok aktif. Sonuç olarak, ben yalnızım. Çoğu akşam geç geliyor ve ben artık bu durumla baş edemiyorum. Bulunduğum şehre evlenerek geldiğimden çok fazla çevre oluşturamadım zaten olsa da sürekli ne yapabilirim.Bir erkekle bir bayan bir olmuyor farkındasınız.
Çoğu zaman "eve vakit ayırmıyorsun" diye sızlanıyorum. Ama pek umrunda olduğu söylenemez. Ben illa ki yapmasın evde benimle dursun demiyorum aksine gidip eğlensin ama o kadar abarttı ki. Evi beni ihmal ettiğinin farkına varamıyor, ben sitem edince haklısın diyor, sonra bir bakıyorum yine biriyle sözleşmiş maça gidicek.
Belki böyle okuyunca sıkıntı değil gibi gelebilir, bu sürekli olan bir durum, hayatımız böyle geçiyor. Sonuç olarak ben onun yokluğunu çok hisseder oldum. Söylendiğimde dırdırcı bir tipe dönüşüyorum, sussam gönül razı değil..
Aldatma vs, yok, belki bu ihtimal gelenler olabilir. Ama öyle bir durum yok, eminim.
Sizce ben ne yapmalıyım? Kendi haline mi bırakmalıyım? Yoksa söylenmeye devam mı :)
Neden bu aktiviteleri beraber yapacagi, calisan, o evi ihmal ettigi icin evde cani sikilmayacak biriyle evlenmeyi tercih etmemis? Bi de baska sehirden seni getirip eve birakmis. Kendi calisiyo spor yapiyo. Sen neden onunla spor salonuna gitmiyisun ya da tenis derslerine baslamiyorsun? Biraz ilerle partner olursunuz iste. Yani kusura bakma da burdan adam sana hizmetcilik yaptiriyo gibi duruyo. Is biraz sende bitiyo aslinda. Biraz daha aktif olmasi gereken sensin.
Is biraz sende bitiyo aslinda. Biraz daha aktif olmasi gereken sensin.
Sen de kendine bir hobi seç . Hem onu hem de evi ihmal et . En sonunda neden böyle ilgisizsin dediğinde yalnız kalmaktan bıktım bu yola başvurdum de. Buarada hobinizi faaliyete sokarken onun evde olduğu zamanları seçin bırakın biraz da kendisi yalnız kalsın hatasını anlar o zaman![]()
Dans cim ben buraya pek katilmiyorum aslinda, ama onceki cumlelere kalibimi basarim. Simdi adam cidden esiyle vakit gecirmek isteseydi, bir seylerden kisar mutlaka esiyle vakit gecirirdi diye dusunuyorum.
Simdi bu adam sosyallesmeye cok duskun, sanirim konus sahibesi o kadar degil. Evlilik orta nokatada bulusmaktir, sizi evde birakip sadece kendine ait bir hayat yasamasini ben pek sizin acinizdan katlanilabilir bulmadim, ben olsam yalniz hissederdim. Bence direk soylemeyin, ama yavastan adami eve alistirin mesela. Mutlaka beraber oldugunuz bir gun olsun, mesela pazar beraber tembellik yapin. Cuma aksami romantik yemege gidin. Cumartesi arkadaslarinizla bulusun.......yani ortak bir alan, ortak bir hayat yaratin derim.
Bu adam sosyalligi sevdigine gore ortak arkadas edinmelisiniz. Esinizin en sevdigi arkadasi kimdir mesela? Onun da esiyle siz tanisin, beraber yemege gidin, evde okey oynayin.......anlatabildim mi, adamin hayatinin ucundan tutun, siz de yavasca kendinizi dahil edin derim.
Ille de onun kadar cok aktivite yapin demiyorum, adamin hayati bence yorucu. Siz keyifli taraflarina, gezmesine dahil olun :)
Dans okullarını dene yani çekici kosyümlerle evden uzaklaş kısaca kıskandır biraz hem de formunu korursun :)ya benim aslında dillendirmesemde bir hobim var :) elemeği ürünlerimi online satıyorum, hayli de yoğun oluyorum çoğu zaman. Ama o bundan daha mutlu çünkü ona sarmıyorum işte ne güzel :) Daha çok destek oluyor yapayım edeyim diye. Ben çoğu haftasonu bekar kız arkadaşlarımla kahvaltı keyifleri yaparım. Bunu mesela bir çok evli erkek dert eder ama benim ki çok mutlu oluyor çünkü hemen bir maç ayarlar. Aman hayatına zeval gelmesin.
eşinizin yaşantısına hayran kaldım aslında
sürekli aktif olmak, sosyal projelere imza atmak, spora çokça zaman ayırabilmek hep istediklerim arasında
tüm bu etkinliklere siz de dahil olursanız müthiş olurdu
bence deneyin..
hatta listeye siz de yenilerini ekleyin
eşimin halı saha maçlarına da giderim ben mesela, çok eğleniriz![]()
Bende aslında sosyal bir insan-dım. Ama dediğim gibi yabancı bir şehirde o kadarda fazla bir şey yaptığım yok, adaptasyon olamadım, pek çevre oluşturamadım. Çalışmayınca zaten evdeyim, komşu yok bişe yok. Ama haklısın, ben bazı tenis arkadaşlarının eşleriyle tanışcaktık o kısmı hızlandırayım bari.
Cuma akşamı yemek yeriz mesela o cumartesi pazar full maç yapar, eee cuma romantik yemek yedi ödül :) Allahım yaaa.. napcam bunla bilmem
Dans okullarını dene yani çekici kosyümlerle evden uzaklaş kısaca kıskandır biraz hem de formunu korursun :)
Ya bu kadar olur. Benim ki de böyle. Kıskançlık yok hatta ben gezsem daha çok sevinir. Benim gezdiğim sürede de dışarda olacak ya aklınca :)Uyuz bir şey daha söyleyeyim mi? Benim eşim kıskançlık duygusunu aldırmış. Asla kıskanmaz![]()
Alinmazsaniz bir sey soylemek isterim, ben bu kadar sosyallige duskun biriyle olmak istemezdim sanirim. Yani ortak vakit gecirmeniz icin sizin caba gistermeniz gerekiyor mesela, sizin ucundan tutmaniz gerekiyor. Ben cabasiz iliskilerden hoslanirim, yanlis anlamayin, yani iki insanin uyustugu, birbirini zorlamdan, ayak uydurmak icin caba harcamadan , kolayca giden iliskiler. Ben sizin kisiliklerinizi cok benzer bulmadim, evlenmeden once bu konuda siz ne dusunuyordunuz?
Ote yandan caba gosterirseniz, bence ortada kotu bir durum yok![]()
Ya bu kadar olur. Benim ki de böyle. Kıskançlık yok hatta ben gezsem daha çok sevinir. Benim gezdiğim sürede de dışarda olacak ya aklınca :)
yine de sabırlıymışsınız.ben tripten tribe girerdim.benimle ilgilenmiyosun diye tartışma çıkarır uyutmazdım.evli değilim ama sevgilimde işe yarıyo.yorgun argın bi de benim tribimi çekip uykusuz kalınca daha dikkatli davranıyo sanki bana karşı.