Merhaba arkadaşlar,
Canımı sıkan ve bir türlü nasıl bir tavır içerisinde olmam gerektiğini kestiremediğim bir konu hakkında size danışmak, fikirlerinizi almak istiyorum.
İki senelik evliyim, eşimle aramız iyidir, sever sayarız birbirimizi.Fakat sorun şu ki, kendi hayatına çok düşkün. Spor yapıyor haftanın üç-dört günü. Bu yüzden işten sonra yaptığı için eve geç gelir, haftasonları muhakak iki saatini yine spora ayırıyor, tenis grubu var büyük bir grup olduğundan illa ki partner buluyor. Aynı zamanda bir derneğin başkanı, dernek toplantıları oluyor, orada çok aktif. Sonuç olarak, ben yalnızım. Çoğu akşam geç geliyor ve ben artık bu durumla baş edemiyorum. Bulunduğum şehre evlenerek geldiğimden çok fazla çevre oluşturamadım zaten olsa da sürekli ne yapabilirim.Bir erkekle bir bayan bir olmuyor farkındasınız.
Çoğu zaman "eve vakit ayırmıyorsun" diye sızlanıyorum. Ama pek umrunda olduğu söylenemez. Ben illa ki yapmasın evde benimle dursun demiyorum aksine gidip eğlensin ama o kadar abarttı ki. Evi beni ihmal ettiğinin farkına varamıyor, ben sitem edince haklısın diyor, sonra bir bakıyorum yine biriyle sözleşmiş maça gidicek.
Belki böyle okuyunca sıkıntı değil gibi gelebilir, bu sürekli olan bir durum, hayatımız böyle geçiyor. Sonuç olarak ben onun yokluğunu çok hisseder oldum. Söylendiğimde dırdırcı bir tipe dönüşüyorum, sussam gönül razı değil..
Aldatma vs, yok, belki bu ihtimal gelenler olabilir. Ama öyle bir durum yok, eminim.
Sizce ben ne yapmalıyım? Kendi haline mi bırakmalıyım? Yoksa söylenmeye devam mı :)