- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten gün boyu hep ayaktayım abur cubur gece yemeleri bu hale geldimZamanla eriyecektir göbeğiniz. Bebek tasimissiniz kolay mı? Emziriyorum diye tatlıya hamur işine yonelmeyin, biraz hareketli olun yeter.
Canım hamile kalınca 58 dimi doğumdan çıkınca 65 Şuan 67 ideal kilom 52 diyete başladım spor da yapacağım inşallah bu sefer kararlıyımBir kadının ya da adamın evlendijten ya da dogurduktan sonra kendini salması gözüme hep cok cirkin ve nedense pis gözüküyor. Cok da korkuyorum bu durumdan. Daha simdiden hamilelik catlakları kiloları için arastırmalara basladm. Böyle korkuyorum ya insallah allah da beni korkumla sınamaz.
Buarada sevgili naz, spor ile birlikte diyet yaparsan daha çok çabuk etki görürsün üstelik sarkmalarn da az olur. Bir uzmandan yardım al, devlet hastanelerinde falan diyetisyenler var seni doğru beslenmen için yönlendirirler.
Şimdi 44 bedenimValla ben şuan hamileyim doğum sorası böyle bişeyle karşılaşırsam kocamı hiç iplemem.sıkıyosa o doğursun ve fit kalsın , beğenmiyosada aha kapı orda şekerim..tabiki eşin için hiç bişey yapma sadece kendin için biraz fazla hareket edip yemeğinden kısabilirsin ama olmuyorsada olmuyodur ne yani manken miyiz podyumamı çıkcaz
Ben de doğumdan çıkınca göbeğim düzdü sonra aldım abur cubur gece yemeleriBende 2.5 ay once dogum yaptim
kaldi benimde ayva gobek
Ayaktaiken iyi sayilir da oturunca felaket....
dumduz du benim gobegim ya![]()
İcımdeki ses konustu resmenŞimdi 44 bedeniminsanın kıyafet alası gelmiyor
![]()
Fitness a gitcem benBen de doğumdan çıkınca göbeğim düzdü sonra aldım abur cubur gece yemeleri![]()
Canım hamile kalınca 58 dimi doğumdan çıkınca 65 Şuan 67 ideal kilom 52 diyete başladım spor da yapacağım inşallah bu sefer kararlıyım![]()
Konuya farklı bir Başlık bulamadım 8 ay önce doğum yaptım hiç kilom yoktu emzirme süreci 10 kilo aldım karpuz gibi göbeğim var son günlerde eşim göbeğimle hep dalga geçmeye başladıçok üzüldüm diyete başladım hedefim 38 beden olmak
![]()
Bende kg yok gobrk var gobek
Kg vermeden nasil duzlestiricem![]()
Ah bacim ah o dert hepimizdw var ben cocuk dogurmadan gobegi saldim bi de cocuk olursa vay halime evleneli 1 sene oldu 38 bedenden 44 bedene yukseldim adam sok oldu tabi esim beni oy gobeklim sen mi geldin diye seviyo ölürmusun öldürrmüsün bende pskoloji yerlerde![]()
Dalga derken şaka gibi göbeklim diyorEger emziriyorsan diyetini diyetisyen eşliğinde yap ki halsiz düşme. Bu arada ben de ayni durumdayim bebegin 6. Ayini doldurmasini bekliyorum. Sonra ver elini diyetisyen ver elini yürüyüş :) kanguruya koyacağım bebegimi yürüyüş yapacağım. Varsa böyle bir imkanın degerlendir muhakkak.
Ama eşim benimle dalga gecemez, 9 ay bir canli tasidim deforme olmam çok normal.