Eşim ve iğrenç göbeğim:(

emzirirken kilo veriliyor zaten zorlama kendini derim tek yapman gereken ıvır zıvırı kesip düzenli beslenmen.63 kiloyla hamile kaldım 94 le doğuma girdim hiç abur cubur yemedim tatlı yerinede meyve felan 5 ayda 53 kiloya düştüm ekmek hiç yok ama ağzımda boş durmazdı ceviz birkaç meyve bazen salatalık öyle domatesi elma gibi yerdim.hiç ama hiç hazır birşey yemedim ve bol boool su her odada bir şişem vardı.hem sütümde çok doyurucu oluyordu bebeğim 2kilo 250 gramdı çok çabuk toparladı dosuncuk oldu.üzme canını olur zamanla insan diyetteyim deyince daha çok yiyor sanki

Ayy ne güzel kaç kilosun nasıl verdin ben 67 kiloyum :KK43:
52 kiloyum canım istersen zor değil aslında biraz egzersiz biraz diyet özellikle abur cuburdan kaçmak ama en çok oğluşumla ev işinin peşinde koşmak zayıflattı beni bebiş ayaklansın sende hızlanırsın kilo vermede ama işte off yoruldum şekerim düştü diyip mutfağa dalmamak gerek

52 kiloyum canım istersen zor değil aslında biraz egzersiz biraz diyet özellikle abur cuburdan kaçmak ama en çok oğluşumla ev işinin peşinde koşmak zayıflattı beni bebiş ayaklansın sende hızlanırsın kilo vermede ama işte off yoruldum şekerim düştü diyip mutfağa dalmamak gerek
Zaten gün boyu ayaktayım hep iş bebek abur cubur bi de gece yemeleri beni bu hale getirdi diyet yaptın mı

Tatlı şeyler çok yedim kek çikolata dört gündür diyetteyim abur cubur kestim gece de yemiyorum

O itilmiş atletli adam kendi göbeğine baksın
Bi de doğum yapsa yerinden kalkamazdı
Terbiyesiz

Zaten gün boyu ayaktayım hep iş bebek abur cubur bi de gece yemeleri beni bu hale getirdi diyet yaptın mı
öyle aman aman diyet yapmadım ama gece yemek falan hiç olmadı bende o beni daha kötü yapıyo zaten bazen gaflete düşüp yiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum daral geliyo resmen abur cubur yerine meyve ye kuru yemiş ye tok tutacak şeyler ye en basit salatalık bana acayip tokluk hissi veriyo yoğurt mesela karın yağlarını eritiyo ben böyle şeyler yaptım bide kendini şartlandırma da önemli ben hep zayıf kadınlara baktım mesela bende tekrar böyle olucam diye şartlandırdım kendimi bende 63 kiloydum

Ayy üç ay sonra belki ben de 52 olurum keşke :)
olursun kilon öyle göz korkutacak kadar yok normal doğummuş senin kiişin daha kolay olur ben bi dönem egzersiz yapamadım dikişlerim acıdı hep sen yaparsın da

Çocuk çok mu uslu Naz571 Naz571
Diyetsiz bile veriliyo bıcır bıcır bebeklerin peşinde aslında
Gazı, sancısı, uykusuzluğu beni pert etmişti
Şimdi biraz büyüdü ama bu seferde dans edeceksin, hoplatacaksın, top oynacaksın gibi istekleri var
Gelde kilo verme

Şimdi biraz büyüdü ama bu seferde dans edeceksin, hoplatacaksın, top oynacaksın gibi istekleri var
Gelde kilo verme
dimi özellikle ayaları yere basınca koş allah koş onu kıracak bunu aman düşecek kafasını çarpacak bi dönem yalama olmuştum resmen ayaklarımın zonkladığını bilirim

dimi özellikle ayaları yere basınca koş allah koş onu kıracak bunu aman düşecek kafasını çarpacak bi dönem yalama olmuştum resmen ayaklarımın zonkladığını bilirim
Geçen hafta izinliydim kıyafet giydirmesi bile ayrı bi spor :KK70: benim için
Şimdi işe geldim, tatilde gibiyim. Çay ve kk modunda
İşler birikmiş gerçi, fazla öttüm yine diğer konularda Müne beni banlayınca da birikmiş işlerime bakarım diyorum :KK53:

Gelde kilo verme
Canım çok yaramaz hep uykusuzum gündüz hep iş benim sorunum çok yemek yiyorum ekmek çok tüketiyorum abur cubur kola kek çikolata gece uyanıp yemek yemek :(

Geçen hafta izinliydim kıyafet giydirmesi bile ayrı bi spor :KK70: benim için
Şimdi işe geldim, tatilde gibiyim. Çay ve kk modunda
İşler birikmiş gerçi, fazla öttüm yine diğer konularda Müne beni banlayınca da birikmiş işlerime bakarım diyorum :KK53:
Ne güzel ya peşinde koşturmak çok güzel :)

Gelde kilo verme
Aslında temel sorunum canım sıkıldıkça atıştırdım

olursun kilon öyle göz korkutacak kadar yok normal doğummuş senin kiişin daha kolay olur ben bi dönem egzersiz yapamadım dikişlerim acıdı hep sen yaparsın da
Inşallah canım zayıflamayı çok istiyorum ya acayip çok yiyordum canım sıkıldıkça hep yemek:( artık öyle olmayacak

Back
X