- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
Diyetteyim asla bu kez çok kararlıyım inşallah hedefim çırpı gibi olmakona bi dur demelisin işte ha diyemiyosan da başka alternatif gıdalara yönel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetteyim asla bu kez çok kararlıyım inşallah hedefim çırpı gibi olmakona bi dur demelisin işte ha diyemiyosan da başka alternatif gıdalara yönel
hadi bakalım durmak yok yola devamDiyetteyim asla bu kez çok kararlıyım inşallah hedefim çırpı gibi olmak
Canım senin çok erken ama sütünü etkiler diyet yapmanBende dogum yapali 42 gun oldu 15 kilo fazlam var egzersize baaladim bakalim verebilecek miyim
Aynaya bakmak istemiyorum cok canim sikiliyor birlikte dogum yaptigimiz baska bir arkadaaimin hic fazlasi kalmadiCanım senin çok erken ama sütünü etkiler diyet yapman
O bende de var ama nasıl alıştırırsan öyle gidiyoAslında temel sorunum canım sıkıldıkça atıştırdım
Sende koşturNe güzel ya peşinde koşturmak çok güzel :)
Canım hiçbir kıyafet yakışmıyorLohusa olduğun için biraz hassassın sanırım yoksa kilo dediğin nedir verirsin gider bunun için kendini üzmeye değer mi Allah sana ve bebişine sağlık versin![]()
Elif konu açmalısın, bura başkasının konusu ve kaynar gidermerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
![]()
![]()
![]()
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
Inşallah ben diyetteyim iki üç ay hedefim 52 kilo olmak :) canım sen hangi yöntemleri deniyorsunbende göbeğimi eritmek için uğraşıyorum inşallah başarırız
Inşallah ben diyetteyim iki üç ay hedefim 52 kilo olmak :) canım sen hangi yöntemleri deniyorsun
bol bol zıplıyorum plates yapıyorum spor ağırlıklı vermeye çalışıyorum bebişlerimden fırsat buldukça yapıyorum 18 aylık ve 3 yaşında oğullarım 8 yaşındada bir prensesim var artık kendimi toparlamaya karar verdim ama benim yolum baya bir uzun 84 kiloydum bir ay önce şimdi 75 incecik olana kadar devamInşallah ben diyetteyim iki üç ay hedefim 52 kilo olmak :) canım sen hangi yöntemleri deniyorsun