Esim ve internet

Hey Allahım yaaa. Tabiki de mavi çıkar. O sitenin genel adresi. Cidden bi doktora gidin. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben de, ana sayfada mavi çıkıyor saniyorum sabahtan. .

Damla inanmıyorum sana..

Hala bir adım bile ilerlememişsin. Bırak artık şu adama zindan hayatı yaşatmayı, her işini kurcalamayı..

Seni neden bırakıp gitmiyor bu adam onu anlamıyorum ben.
Katılıyorum size
@damla_83 aklını başına al hala aynı yerde dönüp duruyorsun
Adam yakında bırakır gider seni böyle takıntıya devam edersen

Konu sahibinin evliliginde yasadigi suphecilik icin kendisinde suc aramak istemem dort duvar arasinda neler yasandi daha once neler oldu da bayan bu kadar takintili ve supheci onu da sorgulamak lazim. Esi tarafindan gizli sakli isler daha once yakaladiysa guvensizlik olabilir. Tabi ruhsal bir guvensizlikte olabilir. Babasindan gelen yasadigi ailede bi tarz durumlar oldugu icinde esine guvenemeyebilir. Kendini tam anlatamadigina inaniyor ve takinti yaptigini dusunebiliriz. Ya gercekten esi bu gibi isler pesinde ise. Kadinlar hisseder haninlar bu da bir gercek malesef

Konu sahibinin evliliginde yasadigi suphecilik icin kendisinde suc aramak istemem dort duvar arasinda neler yasandi daha once neler oldu da bayan bu kadar takintili ve supheci onu da sorgulamak lazim. Esi tarafindan gizli sakli isler daha once yakaladiysa guvensizlik olabilir. Tabi ruhsal bir guvensizlikte olabilir. Babasindan gelen yasadigi ailede bi tarz durumlar oldugu icinde esine guvenemeyebilir. Kendini tam anlatamadigina inaniyor ve takinti yaptigini dusunebiliriz. Ya gercekten esi bu gibi isler pesinde ise. Kadinlar hisseder haninlar bu da bir gercek malesef

Konu sahibesi, bu psikoloji ile daha nereye kadar başa çıkabilir. Ruhsal olarak kendine zarar veriyor farkında diil. Ya eşini karşısına alıcak, dicek böyleyken böyle hissettirdiklerini bir güzel anlatıcak ya da Psikiyatriye gidicek başka yolu yok bunun. Bu şekilde evliliğine ve en önemlisi kendine zarar veriyor. Her gün insan böyle düşünse kanser olur !

Hey Allahım yaaa. Tabiki de mavi çıkar. O sitenin genel adresi. Cidden bi doktora gidin. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben de, ana sayfada mavi çıkıyor saniyorum sabahtan. .
Nasıl genel adresi anlayamadım biraz daha acık olur musun

Nasıl genel adresi anlayamadım biraz daha acık olur musun
Yani google a sanal sohbet yaz ve alt alta siralanan sayfalara bak, eger morsa girilmistir. Yok eger maviyse girilmemistir. Ama ustte adres yerine ne yazarsan yaz, kadınlar kulubu de dahil ister girmis ol istersen girmemis ol orada adres mavi cikar. Yani senin attigin fotoda ciktigi gibi. Hem internetten anlamiyosunuz hem de kafayi yiyecegim diyosunuz. Valla saka gibi!

Bendende bu cikti @Bilgece dedigin gibi reklamdir o

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-14-22-13-01.webp
    Screenshot_2016-04-14-22-13-01.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 35
Back
X