Sendede mavi renk mi cıktısanal so
yazınca bende de ilk sanal sohbet çıktı ama hiç sanal sohbet aratmadım. O harf kombinasyonunda en çok o aratılıyordur, ilk sıraya o gelir.
Ne kadar pimpiriklisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendede mavi renk mi cıktısanal so
yazınca bende de ilk sanal sohbet çıktı ama hiç sanal sohbet aratmadım. O harf kombinasyonunda en çok o aratılıyordur, ilk sıraya o gelir.
Ne kadar pimpiriklisin.
Arkadaşım ilk defa mı nette bir şey arıyorsun? Girilmeyen site mavi girilen site mor görünür.Sendede mavi renk mi cıktı
Arkadaşım ilk defa mı nette bir şey arıyorsun? Girilmeyen site mavi girilen site mor görünür.
O yandexte oyle beiz chrome kullaniyoru orda girdigin sitelerde mavi sonra bilmesem ne olur bilmemek degil ogrenmemek ayıpArkadaşım ilk defa mı nette bir şey arıyorsun? Girilmeyen site mavi girilen site mor görünür.
Katılıyorum sizeDamla inanmıyorum sana..
Hala bir adım bile ilerlememişsin. Bırak artık şu adama zindan hayatı yaşatmayı, her işini kurcalamayı..
Seni neden bırakıp gitmiyor bu adam onu anlamıyorum ben.
Konu sahibinin evliliginde yasadigi suphecilik icin kendisinde suc aramak istemem dort duvar arasinda neler yasandi daha once neler oldu da bayan bu kadar takintili ve supheci onu da sorgulamak lazim. Esi tarafindan gizli sakli isler daha once yakaladiysa guvensizlik olabilir. Tabi ruhsal bir guvensizlikte olabilir. Babasindan gelen yasadigi ailede bi tarz durumlar oldugu icinde esine guvenemeyebilir. Kendini tam anlatamadigina inaniyor ve takinti yaptigini dusunebiliriz. Ya gercekten esi bu gibi isler pesinde ise. Kadinlar hisseder haninlar bu da bir gercek malesef
Arkadaşım ilk defa mı nette bir şey arıyorsun? Girilmeyen site mavi girilen site mor görünür.
Sac mamıMuhabbet bir bana mı çok çaresizce geldi mavi mi mor mu sende de mavi mi diyerek ?
Nasıl genel adresi anlayamadım biraz daha acık olur musunHey Allahım yaaa. Tabiki de mavi çıkar. O sitenin genel adresi. Cidden bi doktora gidin. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben de, ana sayfada mavi çıkıyor saniyorum sabahtan. .
Sac mamı
Yani google a sanal sohbet yaz ve alt alta siralanan sayfalara bak, eger morsa girilmistir. Yok eger maviyse girilmemistir. Ama ustte adres yerine ne yazarsan yaz, kadınlar kulubu de dahil ister girmis ol istersen girmemis ol orada adres mavi cikar. Yani senin attigin fotoda ciktigi gibi. Hem internetten anlamiyosunuz hem de kafayi yiyecegim diyosunuz. Valla saka gibi!Nasıl genel adresi anlayamadım biraz daha acık olur musun
Niye dalga geciyorsun komik bir konu mu