Esim ve internet

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Esimin internetinde gezerken bir site aramak icin harf girdim, xxxx sohbet gibi siteler mavi renkte yani daha once girilmis mi oluyor?sitenin altinda parantez icinde mavi renkte ayni site yaziyor.kendi inyernetimden de baktim benimde oyle baska internettende baktim ordada oyle neden oluyor anlamadim bilgisi olan var mi benne yapicam

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiliğinden çıkıyorsa girilmiştir. Benim kullandığım bilgisayar özellikleri öyleydi en azından. Şimdi bilgisayarınızda farklı bir tarama peogramı yüklüdür adamın günahını almayalım boşuna

Kendiliğinden çıkıyorsa girilmiştir. Benim kullandığım bilgisayar özellikleri öyleydi en azından. Şimdi bilgisayarınızda farklı bir tarama peogramı yüklüdür adamın günahını almayalım boşuna
Benim ve arkadasimin telefonundada cikiyor neden oluyor ya

Yüklü olan tarayıcınızla alakalıdır belki. Yandex, google hangisini kullanıyorsunuz
Bende o siteler çıkmadı bu arada. Google kullanıyorum

Damla inanmıyorum sana..

Hala bir adım bile ilerlememişsin. Bırak artık şu adama zindan hayatı yaşatmayı, her işini kurcalamayı..

Seni neden bırakıp gitmiyor bu adam onu anlamıyorum ben.
Niye bu sekilde cevap veriyorsun benim onume geldi neden cikiyor merak ettim

Niye bu sekilde cevap veriyorsun benim onume geldi neden cikiyor merak ettim
Senin iyiliğin için..

Sen sıkılmadın mı kendinden? Böyle evlilik olmaz. Adamın mesajlarını okuyorsun, casus yazılım kuruyorsun. Hastalık olmuş sen de bu.

Git tedavi ol. Olmuyorsa da bekar ol. Daha Mutlu olursun emin ol

Senin iyiliğin için..

Sen sıkılmadın mı kendinden? Böyle evlilik olmaz. Adamın mesajlarını okuyorsun, casus yazılım kuruyorsun. Hastalık olmuş sen de bu.
hic bilgisi olan yok mu niye cevap yazan yok
Git tedavi ol. Olmuyorsa da bekar ol. Daha Mutlu olursun emin ol

Hic bilgisi olan yok mu niye cevap yazan yok

Eşin o sitelere girmiş daha önce. Girmese çıkmaz onlar.

Önceki konularına baktım da, hepsi eşinin sana olan ilgisizliği ve kötü evliliğinizle ilgili. Muhtemelen seni aldatıyor. Biraz daha uğraşırsan yakalayacaksın.

Ben onceden girildiyse oyle cikiyor diye biliyorum.mesela birderdim var yazacam B ye basinca altta hemen tamami cikiyor.

kocan bu işlerin mübtelasıysa merak etmeyin kokusu mutlaka meydana çıkarda asıl önemi olan ondan sonra ki tutumunuz !

Yahu fikri olmadan ne çok insan gelmiş saçma sapan yorumlar yazmış. Hep kulaktan dolma bilgiler bunlar. Daha önce girilmiş siteden değil bu. Google'ın bir özelliği. Arayacağınız sitenin ilk harfini girince internette en çok aranan sayfayı bulur. At yazınca genelde Atatürk bulur. O yüzden kafana takma bu kadar. Herkesin dediğine de aldırma.

Back
X