Eşim ve iş arkadaslari

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
ben calisan bir bayanim kizlar ama buna ragmen empati kuramiyorum.
Esim ozel bir sirkette calisiyor ve is ortami sadece kizlardan olusuyor diyebilirim 3 erkek gerisi kiz. Buraya kadar bir sorun yok.

İs ortami anladigim kadariyla son derece laçka her oglen birlikte yemeye gidiyorlar bu konuda hic taviz verilmiyor bazen benimde o muhitte isim oluyor hadi yemek yiyelim diyorum fakat hep bir sekilde atlatiliyorum. Arkadaslarindan biri de gecen gun sosyal medyada esimin fotosunu paylasmis geyik yapiyorlar sozde bu arada biz hic tanismiyoruz. Esimle yaptiklari cook cok gevsek bir konusma ornegi vereyim mesela annem bizde kaldi 15 gun esiminde kolu mu cizilmis bisey olmus bu da onu gormus iyi kudurmussunuz kaynanan sgidince demis ya aklima geldikce cildiriyorum. Esime delice sinirliyim nasil bu tavizi veriyor bu konuyu konusmaya kalktigimda hemen ofke patlamasi yasiyor inanin cikip gidesim var

Esim ozel bir sirkette calisiyor ve is ortami sadece kizlardan olusuyor diyebilirim 3 erkek gerisi kiz. Buraya kadar bir sorun yok.

İs ortami anladigim kadariyla son derece laçka her oglen birlikte yemeye gidiyorlar bu konuda hic taviz verilmiyor bazen benimde o muhitte isim oluyor hadi yemek yiyelim diyorum fakat hep bir sekilde atlatiliyorum. Arkadaslarindan biri de gecen gun sosyal medyada esimin fotosunu paylasmis geyik yapiyorlar sozde bu arada biz hic tanismiyoruz. Esimle yaptiklari cook cok gevsek bir konusma ornegi vereyim mesela annem bizde kaldi 15 gun esiminde kolu mu cizilmis bisey olmus bu da onu gormus iyi kudurmussunuz kaynanan sgidince demis ya aklima geldikce cildiriyorum. Esime delice sinirliyim nasil bu tavizi veriyor bu konuyu konusmaya kalktigimda hemen ofke patlamasi yasiyor inanin cikip gidesim var

ohaaaaa
bugün kaç tane konuya oha yazdım bilmiyorum
afedersin böyle dediğim için ama eşin buna izin veriyor farkında mısın?

Bazi insanlar cok mesafesiz. Bu tur muhabbetlere engel olmanin bir yolu var mi bilmiyorum.

Senin adamda iş yok, seni sohbetlere meze etmiş. Kaldı ki oradakilerin neleri neleri konuşuluyor kim bilir, seviyesizlik buralara kadar geldi yani.

Benim eşimin işyerinde de benzer bir ortam var. Ama eşim hiç muhatap olmuyor. Evli erkek olan iş arkadaşını da uyarmış hatta eşin bu şekilde olsa hoşuna gider mi diye o da aynı şey mi demiş :işsiz: Yani bazı şeyler kendi elinde. O ortamı seviyor ki onlar gibi oluyor.

maalesef bazı insanlar laçkalıkta sınır tanımıyor. bazıları da buna göz yumuyor işte. mesela ben kurumda 25 erkekle 2 bayan şeklinde çalışıyorum. bazen günaydın bile demiyoruz. ha bu sayı bazen artıyor bazen azalıyor.
sonracıma bir arkadaşım eski kurumunu anlattı. oo ne geyikler yapardık günümüz ne güzel geçerdi falan filandan sonra konu örnek vermeye geldi. bir erkek çalışanın hanımı doğum yapmış. neyse doğum yaptığı günü ordaki bir bayan işaretlemiş takvimden .sonra 40 çıktığı günü de işaretlemiş.

adam işe gelince demiş ki kadın yüzün gülüyor 40 çıktı tabi halvet tamamdır. bu bunu anlatırken kahkahalar havada uçuyor. içimden oha dedim. aynı cinsiyetler için bile uç konuşmala iken farklı cinsiyetler için iğrenç yani!
burda sadece eşin kendini dışarı çıkarabilir gerisini maalesef yola getiremez

Son düzenleme:
Onlar seviyesizde olabilir arkadaslar boyle insanlar her yerde var onemli olan esimin tutumu mesafesizligi beni sinirlendiren konu o

Eşiniz hayatından çok memnun.
Laçkalık, gevşeklik, haddini bilmezlik had safhada.
Normalde kadın arkadaşa bir şey demem olabilir ama bu artık seviyesizlik.
Belli ki bazı seviyeler çoktan aşılmış.
Ne kadar sinirlensen haklısın.

O kadının bu derece geyik çevirmesi kızılacak bir durum evet ama öğlen hep beraber yemek yemek benim eski iş yerimde de olurdu siz hiç gel yemek yiyelim demek yerine onların olduğu yere benim de işim var oralarda yemeğe ben de katılayım demeyi denediniz mi? Ne olursa olsun o kızla olan samimiyetini azaltsın bence bu konuda taviz vermeyin.

Back
X