- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
Kac adim atti kac kalori yakti kac saat uyudu gibi saglik bilgilerini depoluyor ortalama veriyor falan. Esim yürümeyi seviyor oradan da takip ediyor.Neden kullanıyor eşiniz bunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac adim atti kac kalori yakti kac saat uyudu gibi saglik bilgilerini depoluyor ortalama veriyor falan. Esim yürümeyi seviyor oradan da takip ediyor.Neden kullanıyor eşiniz bunu
Bırak gitsin nasılsa sana geri getirecekMerhaba arkadaşlar, eşim 1 ay önce yurt dışında bir firma ile anlaşma yapacağını ve 3 gün iş seyahatinde bulunacağını söyledi. Buraya kadar tamam. Gidiş tarihi ve gideceği yer bugün belli oldu bende film koptu. Nedeni de ukrayna ya lviv şehrine gidecekmiş. Şimdiye kadar defalarca sordum nereye gideceğini ağzının ucuyla geveledi hiç düzgün cevap vermedi. Birde zaten kendisi her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde ki bir kaç sefer tartıştık bu konuda,.., (tatil yerlerinde)
Gideceği yeri öğrenince tepki verdim gidemezsin dedim, iş için olduğuna inanmıyorum iç güdülerim o yönde..
Şimdi ben ne yapayım bırakayım gitsin hiç sesimi çıkarmayayum mı yoksa... Ne yapayım şaştım kaldım ya☹
neyi geri getircek?Bırak gitsin nasılsa sana geri getirecek
Yorumunuzu çok beğendim yargılamadan anlamaya çalışmak ve beni düşündürmek üzere.. Onun için teşekkür ederim. Eşimin bir huyu var bir şeyi ne kadar dşretirsem tam zıttı ı yapar. Bende bu iş gezisini abarttım ve üstüne gittim, sanıyorum ki oda bana inat düzgün bir açıklama yapmıyor. Gideceği güne kadar konuyu kapattım. Aldatmasından değil kıskançlıktan böyle oldum. Okuyanlar bilir tatilde hissettiğim duygular hortladı bende..Eşinizin söylemleri dolayısıyla kıskanmakta haklısınız ama acaba bunu iş gezisine gitmek üzereyken sürekli belli etmeseniz mi? Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma misali. Tam tersi ters köşe yapıp git bi gör bakalım beğenirsen hep beraber de gideriz deseniz? Aldatacaksa zaten aldatır evet, bu yüzden de sızlanmalarınıza değmeyecek bir adamdır kendinizi yıpratmaya değmez. Güveniyorsanız eşinizin yanında durun. Belki adam sert tepkinizden dolayı iş gezisi dedi, belki şirketin hediye ettiği bir turdu. Aldatmasından mı korkuyorsunuz yoksa kıskançlığın verdiği huzursuzluk mu bu?
Ya aslında güvensizlik yaşamadı sadece o bölgenin bayanların karşı bir hayranlık duyuyor. Bunu ezelinden beri biliyorum.. Sadece bunun kıskançlığı varYa aslında ne kadar kötü bir durum yani siz gitmesinden huzursuzsunuz zaten eğer o böyle bir niyetle gidiyorsa bunun aklından geçmesi bile aldatmadır. Yani engel olsanız yads gitmese bile bu değişmez kötü birşey yapmak aklındaysa.
Güvensizlik mi yaşattı size daha önce öyleyse o zamn giderken içinizi rahat ettirmek zorunda yada sizde gidin bir şekilde
Lvive 2 sene önce gittim, uçak erkek doluydu. Şehir merkezinde de sap erkekler 3 erli beşerli grup grup gezip kızlara laf atıyorlardı.Merhaba arkadaşlar, eşim 1 ay önce yurt dışında bir firma ile anlaşma yapacağını ve 3 gün iş seyahatinde bulunacağını söyledi. Buraya kadar tamam. Gidiş tarihi ve gideceği yer bugün belli oldu bende film koptu. Nedeni de ukrayna ya lviv şehrine gidecekmiş. Şimdiye kadar defalarca sordum nereye gideceğini ağzının ucuyla geveledi hiç düzgün cevap vermedi. Birde zaten kendisi her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde ki bir kaç sefer tartıştık bu konuda,.., (tatil yerlerinde)
Gideceği yeri öğrenince tepki verdim gidemezsin dedim, iş için olduğuna inanmıyorum iç güdülerim o yönde..
Şimdi ben ne yapayım bırakayım gitsin hiç sesimi çıkarmayayum mı yoksa... Ne yapayım şaştım kaldım ya☹
Yazdıklarını bende duymuştum. Sizde bizzat yaşadığınız göre doğruluğu onaylandı ama ben şimdi bunları eşime söylesem bir arkadaşında dediği gibi olmasa da aklına sokmak gibi olucak.. Ne diyim bekleyip göreceğim artık o güne kadar sessizliğimi koruyorum..Lvive 2 sene önce gittim, uçak erkek doluydu. Şehir merkezinde de sap erkekler 3 erli beşerli grup grup gezip kızlara laf atıyorlardı.
Ev kiralamıştık merkezde de evin sahibi çok şanslısın genelde türk erkekleri buraya eşleriyle gelmezler demişti. Seni korkutmak istemem ama kızları gerçekten güzel. Ama bu havalarda hepsi kapanıyor malum soğuk :) eşim havalar soğuyunca lvivin tadı olmuyor diye bana takılıyordu :)
Merkezde white rabbit diye striptiz barı var, girmedik ama süper bir kız kapıda karşılıyor insanları.
Orada yaşayan azeriden duyduğum üzere türk erkekleri başka amaçla geliyor ve bu yüzden buranın kızları türk erkeklerinden nefret ediyor, hiç biri yüz vermiyor demişti.
Seni götürmeyecekse sessiz kalıp olanı biteni izlemek en mantıklısıYazdıklarını bende duymuştum. Sizde bizzat yaşadığınız göre doğruluğu onaylandı ama ben şimdi bunları eşime söylesem bir arkadaşında dediği gibi olmasa da aklına sokmak gibi olucak.. Ne diyim bekleyip göreceğim artık o güne kadar sessizliğimi koruyorum..
Yorumunuzu çok beğendim yargılamadan anlamaya çalışmak ve beni düşündürmek üzere.. Onun için teşekkür ederim. Eşimin bir huyu var bir şeyi ne kadar dşretirsem tam zıttı ı yapar. Bende bu iş gezisini abarttım ve üstüne gittim, sanıyorum ki oda bana inat düzgün bir açıklama yapmıyor. Gideceği güne kadar konuyu kapattım. Aldatmasından değil kıskançlıktan böyle oldum. Okuyanlar bilir tatilde hissettiğim duygular hortladı bende..
En son yaptığı açıklama iş gezisinden sonra maddi durumumuzu toparlayın a ilk iş hep beraber gitmek olucak dedi..
Canim uzgunum ama eşin dürüst değil. Evet polonya vize istiyor evet polonya ya direkt ucus pahali ama ukrayna veya rusya uzerinden gidince de vize gostermek zorunda. O yuzden o polonya hikaye. Is de hikaye. Bildigin gezmeye gidiyor. Not: polonyaya ukrayna uzerinden gittik ordan biliyorum. Vizesiz almiyorlarEşimle konuştum içimdekileri dışa vurdum iş için gittiğini böyle bir şeyi nasıl düşünürsün dedi. Yapmak istesem Burda da yaparım dedi evet yapar ruhum duymaz ama bir arkadaşın dediği gibi oraya gitmesi ayrı bir şey.. Neyse aslında polonya ya gidiceklemiş polonyoya direk gitmek hem çok pahalı hemde vize istiyorlarmış diye bunlarda Rusya ordan trenle polonya yapıcaklarmış. Gideceğiniz firmayı söyle diyorum kaçak kaçak cvp veriyor net bir şey söylemiyor biraz üstüne gidince tartışma çıkartıyor....
Yalanlarını çıkartma sına çıkaracağım ama peki ya sonra ne olacak nasıl devam edeceğim.. Değerimi ya buna bu yalanlara... Cidden çok üzgünümCanim uzgunum ama eşin dürüst değil. Evet polonya vize istiyor evet polonya ya direkt ucus pahali ama ukrayna veya rusya uzerinden gidince de vize gostermek zorunda. O yuzden o polonya hikaye. Is de hikaye. Bildigin gezmeye gidiyor. Not: polonyaya ukrayna uzerinden gittik ordan biliyorum. Vizesiz almiyorlar