Afedersiniz ama konu sahibi arkadaşımızın eşi o videoyu izleyipte dans isteğinde bulunmuş değil.Yada arkadaşımız eşine izletmiş değil.Kou sahibi arkadaş dans etmeyi bilmediğini yazdığında bir bayan arkadaşımız bu videoyu örnek almasını önermişti.Tüm yorumları okumadan yazmışsınız sanırım.
ay o senin gözlerindeki bakış açının güzelliği datlum..kızlar forumda kocişini bi kaşık suda boğmak isteyenlere rast geldim,dansı hak etmediklerini düşünüyolar.siz bu açıdan bakmayın olaya.ben dans ediyorum cilveleniyorum die yada dört dörtlük görünen evliliklerin bile içlerinde problemleri vardır..benmde ciddi problemlerim olmuştu zamanında ama hiç konuyu gece 12den sonrasına taşırmadım diyebilirim.. bunuda kendi ihtiyacım görüyorsam erkek farkında olmaksizin bağlanıyo benden demesikonu sahabı meraklardayız ne alemdesinnnnnn
yuhhh diyorum yani eşin bu klibi izledikten sonra mı dedi sana dans et diye.bence bu klip fazla erotik. bi de onları izleyip dans et diyo sana.kusura bakma ama benim eşim böyle bi klip izlicek bi de bana belki de çok tahrik olup hadi danset dicek.avucunu yalar.valla ben çok sinirlendim.ben konuyu ilk okuduğumda öylesine dediğini sandım.ama bu klipten sonraysa iş değişir bence. sen dansetsen bile ordaki kadınlarla kıyaslıcak seni.hoş kadınların da bişey yaptığı yok ya basit şeyler.valla ben dansetmeyi bırak çok kızardım sinir olurdum.başkalrını izleyip benden isticek bi de dans etmemi.zaten içimden geleceğini de sanmam.
Klibi şimdi gördüm ve eşine sinir oldum.
Ben senin yerinde olsam bir süre eşim için k...mı kaldırmazdım....
bilip bilmeden yazmadım ben o kibi izledikten sonra öyle bi isteği olmuş sürekli dinlediğini izlediğini yazmış arkadaş.ben onun üzerine böyle bi yorum yaptım.hala da aynı yorumum geçerli.hem izleyip izleyip tahrik olcak belki hem de benden böyle bi isteği olcak.bi yerimi kaldırmazdım ben kimse kusura bakmasın.ben o kibi izleyip de böyle bi isteği olduğu içn bu kadar tepki verdim.yoksa gayet normal bi istek diğer türlü.klipte normal değil yani.iki üç tane kız falan töbe töbe....
bilip bilmeden yazmadım ben o kibi izledikten sonra öyle bi isteği olmuş sürekli dinlediğini izlediğini yazmış arkadaş.ben onun üzerine böyle bi yorum yaptım.hala da aynı yorumum geçerli.hem izleyip izleyip tahrik olcak belki hem de benden böyle bi isteği olcak.bi yerimi kaldırmazdım ben kimse kusura bakmasın.ben o kibi izleyip de böyle bi isteği olduğu içn bu kadar tepki verdim.yoksa gayet normal bi istek diğer türlü.klipte normal değil yani.iki üç tane kız falan töbe töbe....
eşinizin fetiş istekleri var sanırım. klipte göz maskeleri, kelepçe,kırbaç gırla çünkü
bence bu isteği gerçekleştirin. giyin jartiyeri,takın o maskeyi, bağlayın ellerini
hem dans edin hemde vurun. yer misin yemez misin hesabıyalnız hınç aldığınız fazla belli olmasın
eşiniz tatmin olur, sizde döverek intikamınızı alırsınız
o klipten sonra böyle bir istekte bulunduysa eşin,biscolata reklamındaki erkeklerin vücutlarından bahset ...
o zaten mesajı alacaktır
bu arada evde biscolata yemeğide yasakladı haz duyuyomuşum onu yerken
kuruntu
kusura bakmayın ama bu cümleye çok güldüm :))
şu klibi bide ben izleyeyim durun bakıyım
klip erotik yavv acayip yanibundan memnun olmayan erkek olur mu yaa ama o klibi izledikten sonra bunu size hissettire hissettire istemesini hoşbulmadım
kadınları tamamen sex objesi gibi gösteren bi klip cnm bişi yok yani
Gülmekten alamadım kendimi yorumlar çok hoş :) evlilikte böyle isteklerimi oluyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?