Ev sanki onun gibi davraniyor.
Kayınvalidemle aynı evde oturacağım, annem evi temizleyecek ve benim eşimlr anası oturup anamın arkasından olur olmaz konuşacak..! O kadını evimden kovar bir daha da asla evime almam..Oğlu da gitsin anasını anasının kendi evinde görsün o zaman.. Ne münasebet canım.!
Edit: siz ev kurdunuz da kayınvalide mi size yerleşti yoksa siz mi onun evine yerleştiniz..? Eğer ev sizin değilse kesinlikle ayrı eve çıkmanız şart..
Sizin eşinizde merhamet yok.. Kolundan tutup dışarı atmak çok ağır.. Ben o eve geri girmezdim..Ben temizletmedim ben yapamadigim icin annem gelip yapmak istedi hatta ben yapma birak o yapsin dedim ama dinlemedi laf olmasin dedi yaptı. Koltuguma buhar makinesi annem temizlik yaparken hasar vermis kayinvalidem kalkmis bgn bana yepyenu koltuk gitti niye yaptiki diye söylendi. Esim de ayni sekilde. Ben nasi ayni evde olmayi kabul ettim hic bilmiyorum. 5 aylij hamileyken esimme ayni evde yasamak istemedigimi soyledim beni kolumdan tutup evden disari atti. Ailem bilmiyor.
Eşler arasında senin benim varsa zaten olmaz o iş.. Ha kadının ha erkeğin evi bana göre.. Kirada oturduklarını var saydım ben daha çok aslında..Kimi kimin evinden kovcak. Kovması için konu sahıbının kendi evi olması lazım (eşinin degıl bizzat kendısının) gerçi kendı evı olsa kv ıle yasayacak bırı olmazdı zaten genelde bızım toplumda erkegın evı olur kadın yerleşir. :) Adamın evınden anasını kovmak sıkar biraz.
Hemende çocuk yapılmış. Ayrı ev hayal, çocuk olmasa bi dk durmam dıye dert yanıp yanıp oturcak orada artık.
Çalışıyor musunuz?Ev esimin üstüne. Kredisini ödüyoruz. Kayninvalidem esinden bosanip ogluna güvenmiş ekmek elden su gölden yaşıyor. 2000tl geliri olmasina ragmen ev icin tek kuruş harcamiyor. Kendi cep telefonu faturasina kadar esim oduyor.
Evet calisiyorum suan dogum iznindeyimÇalışıyor musunuz?
Bunun bir caresi olmali. Ben dayanamiyorum nankorluklerine. Ailem.her destegi verdi bgne kdr. Yaranamadilar.Hayatını karartma kararını beraber oturma teklifini kabul ettiğin an özgürlüğünü de kaybettin maalesef artik ana oğulun esiri olmuş sun
O zaman neden geri döndünüz sizi kapıya koyduğunda.? Sizden bu cesareti almış eşiniz..? Ezdirmeyin kendinizi.. Susmayın.. Kapının çnünr koyulmak ne demek ya? Ben olsam doğumu annemin yanında yapardım.. Lohusalık bitene kadar da o eve dönmezdim.. İznim dolduktan sonra maaşımı almaya başlayınca da boşardım o adamı.. Böyle bir adamdan merhametli bir baba da çıkmaz..Evet calisiyorum suan dogum iznindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?