• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

iki hata üstüste yapmışssın hem birlik hem hemen çocuk acelen neydı kuzum bu tiplere yaranılmaz degıstırmek için çabalamayın degısmıyorlar
 
Bazıları da evlenir onu büyüten atalarını saymaz sevmez yok sayar kimileride seninki gibi anası her şeyi ama karisi hiç-bir şeyi gibi yok sayarak yaşamak ister bunun ortası yokmu ? Ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir
Gercekten ortasi yok galiba benim buyuk kaynim dugun gecesinden sonra ailesinin evine adim dahi atmamis.. Kv kp yazik ilkokula baslayan torunlari var yuzunu dahi gormediler bugune kadar bir de boyle tipler var iste Allah islah etsin..
 
Benim anneme laf edecekler sonra da ben onlarla aynı evde yaşayacağım. Başlarına yıkarım o evi onların.
 
Sende de hata var. Kayınvaliden temizlesin aynı evdeyseniz. Kocanla kaynananın pisliğini annen mi temizliyor ne münasebet nasıl izin verdin buna niye çağırdın?
 
Pardon da o ev 1 senedir hiç temizlenmiyor mu ki anneniz geliyor kayınvalidenizin evini temizliyor ne alaka seni kendi evin olsa neyse bu zamana kadar pis miydi eviniz. Bir de buhar makinesi getirip koltukları temizliyor çok abes ve abartı bir durum yani. Kendi seçiminizim sonucunu yaşıyorsunuz kayınvalidenizi tanımadan aynı evde yaşamayı kabul etmişsiniz yapacak bir şey yok. Ayrı eve çıkacaksınız.
 
bir kadının en güzel anındır ya hamilelik çok tatlı bir anniş oluyosun sonuçta nasıl insanlar ya bunlar eşin annesinden dolayı belki sana böyle davranıyo olabilirmi annesi kıskanıyor diye seni .bide çok fena çekemezlik var aileni belli bir insan bişeyi yapamazsA başkasının yaptığını kıskanır ama çok cahil terbiyesiz insanlarmış anne oğul allah sabır versin sana seni kapıya koyduğunda çekip gitseydin görürdü nasıl oluyomuş it herif çok kızdım ya annesiyle otururdu senle dalga geçtiğinde sende dalga geç sen ondan korkma neyden korkuyosun bağır çağır çık evden yada başka odada git muhattap olma o insansa seni merak edip pişman olucaktır.
 
Aranizda problem ne bilmiyoruz ama kv Lerin %90 I ne kadar konussanda bildigini okur.
Baba evine git telfn et ya bosanirz yada ayri ew diye.. gerisi esine kalmis.. baska care gorunmuyor
 
Dogum yaptim 10 gunluk oldu bebeğim. Dun anneni istemiyorum ayri ev istiyorum dedim çocuğu da alip annenin evine gidebilirsin dedi. Suan konuşmuyoruz.
 
Dogum yaptim 10 gunluk oldu bebeğim. Dun anneni istemiyorum ayri ev istiyorum dedim çocuğu da alip annenin evine gidebilirsin dedi. Suan konuşmuyoruz.
ONA CEVABIN SEN DEFOL GİT OLMALI EŞEK GİBİDE BENİ BAKICAKSIN DİCEKSİN YA NASIL Bİ İNSAN BU YA ON GÜNLÜK EVLADINDAN NASIL AYRILABİLİYO
 
10 günlük bebekle gitmek inanin ki o kadar kolay değil. Aglamaktan helak oldum.
canım benim Allah analı babalı buyutsun .. Bebeğin sen mutsuz oldukça huysuzlanacak. Yasadiklarinin aynısını yaşadım bebeğim 20.gunlukkken. Ben mutsuz oldukça bebeğim ağlıyordu. Su anda bebeğinden daha önemli.bisey yok inan ki. Esinle ayrı ev imkanı kesinlikle yok mu. Esinle güzelce konuşsan anlamaz mi. Annesi yasli mi kendine bakamaz mi. Yazılanların hepsini okumadim belki anlatmışsındır.. Seni cok iyi anlıyorum cok zor bir durm.. Erkekler bebeklerinden cok cabuk vazgeçebiliyor ne yazıkki. Sen su anda sağlıklı düşünemiyorsun zaten lohusalık öyle birşey ki hormonlarin oyun oynuyor resmen. Su anda yapman gereken öncelikle derin nefes al bebeğine odaklan sakin kafayla düşün ve sakin bir şekilde eşini karşına al konuş. Üzüntülerini yaşadıklarını anlat suçlayıcı bir dil kullanmadan. Allah yardımcın olsun
 
sana böyle diyeceğini biliyordun ama bunu söylerken. annesinden vazgeçmeyeceğini biliyordun gitmeye hazır değildin madem keşke söylemeseydin.

ben olsam kalkar giderdim. sizin evliliğiniz asla düzelmez. o kadın gitse de adam adam değil bir kere. ondan ne sana doğru düzgün koca ne de kızına düzgün baba olur. kalırsan olan yıllarına olur yine, bir gün yine kalkıp gidip neden yıllarca çektiğine kahredersin.

annen baban arkadaymış kalk git.
 
Bebek dogunca adamın sihirli değnekle değişeceğini mi sandın.Anneni istemiyorum deyince tamam hayatım hemen evi ayırıyorum mu diyecekti.Biraz akıllı olun ya .Gözünü karartmadan sonuç alamazsın,yeni doğum yapmışsın kolay değil gemileri yakmak o zaman vakti gelip güçlenene kadar susacaksin.
 
E ne diyelim o zaman, bundan sonra olacak daha kötü yasantinda basarilar dilerim.... Amann haaaa sakin gitme kocaciginin yanindan, amannn sakin ailene gitme..... Kirk tane bahane vardir simdi gitmemek icin.....
Suan zaten ayni evin icinde konuşmadan yasiyoruz.
 
hem çalışıyorsun hem ayakların üzerinde duruyorsun hem de kolundan tutup dışarı koyan adama koşa koşa geliyorsun. bence insanın en büyük kazancı gurur hayatta. o olmayınca hiçleşiyor işte.
 
Back
X