- 11 Ağustos 2008
- 12.109
- 1.236
- 773
sen annene değil kendine yardım istiyorsun ama,yanlış olan o[B]
annem şuanda ikisinede bakıyor benim yardım istediğim kendi torunu arkadaşlarrr![]()
Beni niye yanlış anlıyorsunuz kii ???[/B]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen annene değil kendine yardım istiyorsun ama,yanlış olan o[B]
annem şuanda ikisinede bakıyor benim yardım istediğim kendi torunu arkadaşlarrr![]()
Beni niye yanlış anlıyorsunuz kii ???[/B]
Hayatta kimsenin beni enayi yerine koymasına izin vermem biraz katı düşünceli olabilirim ama böylee
Kaynatamı çok severim bilir çok sevdiğimi ama o bile bazen benim annemi babamı enayi yerine koyuyoo
konu açıldı bişey oldu aklıma gelirse söylerim kaynatamın dediği laf şuu dedesi bakar ona :)) niye hep benim annem neden benim babam minik yaramaz olduğu için babam bile ben işten eve gidene kadar evden çıkmadığı oluyo anneme yardımcı olabilmek için benim annemde bakamam demişti ama kıyamadı bana kimseye vermem dedi bakıyo e peki neden bunu kaynanam demiyoo neden ??
Çünkü düşünceleri ne kokalım ne bulaşalım çocuğu sevelim bumudur yanii böyle bi düşünce tarzı varmı ??? benim annem koah hastası kolunda kas yırtığı var 60 yaşında babamm kaynanam 45 kayınpeder 55 yaşında neden yapmasınlarr niye ilgilenmesinlerr oğlunun çocuğu onların kanı canı anlamıyorum bunu nasıl anlamıyorsunuz konuyu başka yerlere çekiyorsunuzzz
Ki benim büyük oğlumuda annem büyüttü yoruldu artıkk insaf yaaa(
Sizi başkasıyla evliyken bile gelin olarak kabul etmiş bir kadını bu şekilde yargılıyorsanız bizim yorumumuzu da mazur görün... O seni gelinim demiş kabul etmiş sen hala çocuğuma bakmıyor diye yerin dur. Senin şeytanın büyük arkadaşım otur dua et. Fesat düşüncelerden ancak kurtulursun.![]()
bakıcı tutun madem ya da işinizden ayrılıp kendiniz bakın. ne kolay k.valideye anneye çocuk baktırmak..
cvbını alamadığım konu üzerine şahsen ben cevap yazmazdım ben kendi adıma konuşuyorum
Seni alakadar etmezzz sen kendi işine bak
Yöneticilerr bazı arkadaşlar seviyeyi düşürdükleri için konumu kapatabilirmisinizz
anlatamadım galibaaa
anlatamadım galibaaa