- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
Ben bana işi düştüğünde canım ciccim güzelim oluyorsam her işine koşuyosam o benim çocuğumada bakmak zorunda değil onuda biliyorum ama siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuzzz
Burda farklılık yaratıcaksınız diye negatif yorumlarda bulunmayın lütfen yada hiç bulunmayın beni üzüyorsunuz ben buraya derdimi yazdım negatif yorum yapıp beni sinirlendirecek sonra şahsi kavgaya neden olucak
evet ben ölürmüsün diyorum salak ta diyorum yeri geldiğinde aşkım canım dediğim gibi
oldu... kimse sizi eleştirmesin yanlışlarınızı söylemesin.. sizinde bu fevri davranışlarınız sürsün gitsin öyle mi!!!!!!! benim kayınvalidemin çocuğum üzerinde annemin milyonda biri kadar bile hakkı yoktur..ama ben asla eşimin karşısına geçip ara anneni sor, ben ona surat yapıcam gibi bişey demem.. kendime yakıştırmam.. herkes torun bakmayı istemeyebilir..ne olurs olsun o eşinizin annesi.. aranızda herşey sorun oluyor gibi ve siz de biraz ortalığı karıştırıyor gibisiniz.. eve gelen ne kim olursa olsun misafirdir.. güler yüzü hakeder..onun yaptıklarına misilleme yapmak tehdit etmek çok kolay değil mi????bi de sabırlı hoşgörülü olmayı deneseniz diyorum.. ayrıca eşin salak değil ama sana çok taviz verdiği belli kıymetini bil.. ben senin yaptıklarını yapsam eşimden önce bir güzel laf işitir sonra suratsız tavırlarına maruz kalırdımm