Eşim ve kaynanam beni çekiştirmiş

Ben bana işi düştüğünde canım ciccim güzelim oluyorsam her işine koşuyosam o benim çocuğumada bakmak zorunda değil onuda biliyorum ama siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuzzz
Burda farklılık yaratıcaksınız diye negatif yorumlarda bulunmayın lütfen yada hiç bulunmayın beni üzüyorsunuz ben buraya derdimi yazdım negatif yorum yapıp beni sinirlendirecek sonra şahsi kavgaya neden olucak
evet ben ölürmüsün diyorum salak ta diyorum yeri geldiğinde aşkım canım dediğim gibi

oldu... kimse sizi eleştirmesin yanlışlarınızı söylemesin.. sizinde bu fevri davranışlarınız sürsün gitsin öyle mi!!!!!!! benim kayınvalidemin çocuğum üzerinde annemin milyonda biri kadar bile hakkı yoktur..ama ben asla eşimin karşısına geçip ara anneni sor, ben ona surat yapıcam gibi bişey demem.. kendime yakıştırmam.. herkes torun bakmayı istemeyebilir..ne olurs olsun o eşinizin annesi.. aranızda herşey sorun oluyor gibi ve siz de biraz ortalığı karıştırıyor gibisiniz.. eve gelen ne kim olursa olsun misafirdir.. güler yüzü hakeder..onun yaptıklarına misilleme yapmak tehdit etmek çok kolay değil mi????bi de sabırlı hoşgörülü olmayı deneseniz diyorum.. ayrıca eşin salak değil ama sana çok taviz verdiği belli kıymetini bil.. ben senin yaptıklarını yapsam eşimden önce bir güzel laf işitir sonra suratsız tavırlarına maruz kalırdımm

Hayatta kimsenin beni enayi yerine koymasına izin vermem biraz katı düşünceli olabilirim ama böylee
Kaynatamı çok severim bilir çok sevdiğimi ama o bile bazen benim annemi babamı enayi yerine koyuyoo
konu açıldı bişey oldu aklıma gelirse söylerim kaynatamın dediği laf şuu dedesi bakar ona :)) niye hep benim annem neden benim babam minik yaramaz olduğu için babam bile ben işten eve gidene kadar evden çıkmadığı oluyo anneme yardımcı olabilmek için benim annemde bakamam demişti ama kıyamadı bana kimseye vermem dedi bakıyo e peki neden bunu kaynanam demiyoo neden ??
Çünkü düşünceleri ne kokalım ne bulaşalım çocuğu sevelim bumudur yanii böyle bi düşünce tarzı varmı ??? benim annem koah hastası kolunda kas yırtığı var 60 yaşında babamm kaynanam 45 kayınpeder 55 yaşında neden yapmasınlarr niye ilgilenmesinlerr oğlunun çocuğu onların kanı canı anlamıyorum bunu nasıl anlamıyorsunuz konuyu başka yerlere çekiyorsunuzzz
Ki benim büyük oğlumuda annem büyüttü yoruldu artıkk insaf yaaa :((

Anne baba olmak fedakar olmak değilmidir ???
Niye herkes bu kadar katı bu kadar düşüncesizzz benim anneme babama yazık değilmi elimde olsa hemen kreşe varicem ki ben aybaşını nasıl getircem diye düşünüyorum ??

bazı konularda haklı olabilirsin.sonuçta annenede yazık.kadın ikinci çocuğunu büyütüyor hasta haliyle
o halde bide.ama kayınvaliden bakmak istemiyorsada yapacak bişey yok.ben sizin yerinizde olsam haftasonu arada bir
den ziyade haftaiçi arada bir kayınvaliden baksa annene destek olsa diye düşünürdüm.
burda bi çok kişinin rahatsız olduğu.haftasonu evdesiniz zaten.siz rahat gezeceksiniz diye çocuğa bakmak zorunda değil düşüncesi
dediğim gibi inşallah kayınvalideniz insafa gelirde en azından haftaiçi annenizi rahatlatır.

Yok arkadaşımm gelmesin bak eşim 1 aydır çalışmıyor ben ay başında ne yapacağım diye düşünüyorum bi kere olsunda ihtiyacınız varmı diye sormuyo nasıl bir annelik bu hadi bana sormuyo çocuğun ihtiyacı varmı bile sormuyoo ne gerek var kii gelicek benim evimeee benim evim her eşyasını alnımın teriyle aldımm bir parça bişey görmedimm hiç birşey görmedim diye belkide çocukta biraz yardımını görürüm yalnız bırakmaz beni dedim ama yokkk

Arkadasım sen herseyi bir karsılıga dayatmıssın..
Cocuguma bakmadıgı icin sevmesin cünkü yapmacık geliyor demissin..
Bazıları da cocugumu ben yetistiricem, kaynanam kendi dogurdu sanıyor herseye karısıyor, sürekli almak istiyor diye hayıflanıyor..
Evime gelmesin cünkü 1 aydır ne yaptınız sormadı demissin peki sen nasıl bir gelinsin?
Sen her kötü anında onların yanında mıydın?
Yoksa bu kara gün dostu olaylarını sadece es ailelerine mahsus oldugunu mu düsünüyorsun?
Nedense kötü günlerde aranmayınca kayınvalide' nin de bir oglu oldugu, canı oldugu (kocanın annesi) akla geliveriyor.

Benide anaannem büyütmüs hatta rahmetli babaannem anneme cok cektirmis ama annem ne saygıda kusur etmis, ne' de el' den ayaktan düstügünde bakmam demis.. Bu insanın icinden gelmeli!
O bunu yapmadı, bende bunu yapmıycam ne kadar saglıklı bir düsünce?
Esiniz size izin vericek mi? Ve siz böyle yaparak bir cözüm bulabilecek misiniz?
O' nun yerine kayınvalidenizin hatalı oldugu yerleri bizzat kendisine söyleyin oturup sorunları konusun bari bir cözüm yolu bulmus olursunuz..
Laftan anlamadı diyorsanız o zaman surat yaparsınız, soguk davranırsınız.. Gerekirse de hic görüsmezsiniz!

Son düzenleme:
Bazıları da cocugumu ben yetistiricem, kaynanam kendi dogurdu sanıyor herseye karısıyor, sürekli almak istiyor diye hayıflanıyor..
Evime gelmesin cünkü 1 aydır ne yaptınız sormadı demissin peki sen nasıl bir gelinsin?
Yoksa bu kara gün dostu olaylarını sadece es ailelerine mahsus oldugunu mu düsünüyorsun?
Nedense kötü günlerde aranmayınca kayınvalide' nin de bir oglu oldugu, canı oldugu (kocanın annesi) akla geliveriyor.

Benide anaannem büyütmüs hatta rahmetli babaannem anneme cok cektirmis ama annem ne saygıda kusur etmis, ne' de el' den ayaktan düstügünde bakmam demis.. Bu insanın icinden gelmeli!
Esiniz size izin vericek mi? Ve siz böyle yaparak bir cözüm bulabilecek misiniz?
O' nun yerine kayınvalidenizin hatalı oldugu yerleri bizzat kendisine söyleyin oturup sorunları konusun bari bir cözüm yolu bulmus olursunuz..
Laftan anlamadı diyorsanız o zaman surat yaparsınız, soguk davranırsınız..

Bayanın diğer konularını okudum yanlış anlamadıysam ilk eşinden 1 bu eşinden 1 çocuğu var. 2. evliliğini aldatarak gerçekleştirmiş yargılamıyorum tabiki. Sadece değişik bir kişilik olduğunu belirtmek için söylüyorum. Hem nerden biliyor ki belki şimdiki kayınvalideniz ilk eşinizden olan çocuğa bakmak istemiyor. Bence burda haklı olabilir. Tek taraflı dinleyerek haklısınız diyemeyiz.

Laftan anlamadı diyorsanız o zaman surat yaparsınız, soguk davranırsınız.. Gerekirse de hic görüsmezsiniz!
Ben kötü olmıyım diye kocam konuştu her seferinde tamam dedi kaçtıı 3 5 defa hemde ben söylersem bana ters konuşur dedim kavga ederim tamam diyosun yoksun dedi kavga ettiler kurban bayramından 2 ay önce küstük bayramda yine ben götürdüm yine ben barıştırdım kocamda zaten hiçbişeyde yoktunuz bari bunda yardımcı olun dedi yine tamam dedi yine yokk

neyse bana bi mail geldi yine Aşkım paşa burda o yüzden gelemiyorum kendisi gazinoda protokol garsonu çünkü :D ben yazdım buna dalga geçicek başka birini bulamadınmı ? falan ben seni çok seviyorum geldiğimde seninle evlenicem o zaman görürsün dedi ben boşanma planları yapmaya başladım oğlumuda velayetime alıccam ama maddi durum iyi değil neyse ben aşkıma gittim askerliğine 1,5 ay kala bayburta :) gecenin 2 si ben erzurumdayım bayburta gidicek araba arıyorum neyse otobüs gelicek dediler 2,5 ta :) bindim bi uzman arkadşıyla beni almaya geldiler otobüsten indik bana nasıl sarıldı anlatamam kokusunu içime çektim bu arada ben onu tanıyorum benden 2 yaş küçük ben lise sondayken o lise 1 e başlamıştı ayakkabıların parlıyo len demiştim :D neyse oradan arkadaşına gittik çok düşündüm yaşasammı yaşamasammı çok gidip geldim sabaha kadar çok güzel bi gece geçirdim istanbula döner dönmez kendi aileme ben seviiyorum boşanıyım sizden tekrar onunla evleniyim yok dediler olmaz dediler iyi siz bilirsiniz dedim

Askerden geldi aşkım daha k...b a geldi bana koştuu :) biz evlilik planlarını yapmaya bile başladıkk eski kocama söyledim boşanmak istediğimi olmuyo zaten 2 yıldır hiç bişey yok aramızda dedim hayır falan dedi iyi dedim biz hergün aşlımlayım eşya alıyorum ütü halı falan mutfak eşyaları yeniden ev düzüyorum yanii o arada yeni bir iş teklifi geldi şansım çok iyi gidiyodu böylece tamamlandı yeni işe başladığım bankada insan kaynaklarına boşanmak için paraya ihtiyacım olduğunu sözledim personel kredisi verirmisiniz dedim verdiler biz hemen ev tutmaya gittik tuttuk eşyaları almak için bi akşam kamyonu dayadım bana ait olanları aldım ve çıktım böylece ailemde beni istemez oldu 10 ay kadar beraber yaşadık boşanır boşanmaz evlendik 26/08/2008 günü arkadaşlar kocamı sevinyorum bu arada eşimin ailesi beni hep destekledi çok zor günlerim oldu ama çok şükür mutluyuz 19 aylık ege bebikimiz var oğlumun velayetide bende annemlerlede barıştıkk benim haklı olduğumu anladılarr :)

ANNE BABALIK FEDAKARLIKTI DA NEDEN KENDİ EVLADINIZA BU FEDAKARLIGI GÖSTEREMEDİNİZ...SİZİN RUH SAĞLIĞINIZIN NORMAL OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM..

Yukarıda yazdığım KONU SAHİBİNİN DİĞER KONUSUNDAN ALINTIDIR..YANLIŞ ANLAŞILMASIN LÜTFEN..

Yukarıda yazdığım KONU SAHİBİNİN DİĞER KONUSUNDAN ALINTIDIR..YANLIŞ ANLAŞILMASIN LÜTFEN..

eski konularını bende okudum.şimdiden sonra açılan konuları okumadan,kişinin diğer konularını okuyacağım.:51:

neyse bana bi mail geldi yine Aşkım paşa burda o yüzden gelemiyorum kendisi gazinoda protokol garsonu çünkü :D ben yazdım buna dalga geçicek başka birini bulamadınmı ? falan ben seni çok seviyorum geldiğimde seninle evlenicem o zaman görürsün dedi ben boşanma planları yapmaya başladım oğlumuda velayetime alıccam ama maddi durum iyi değil neyse ben aşkıma gittim askerliğine 1,5 ay kala bayburta :) gecenin 2 si ben erzurumdayım bayburta gidicek araba arıyorum neyse otobüs gelicek dediler 2,5 ta :) bindim bi uzman arkadşıyla beni almaya geldiler otobüsten indik bana nasıl sarıldı anlatamam kokusunu içime çektim bu arada ben onu tanıyorum benden 2 yaş küçük ben lise sondayken o lise 1 e başlamıştı ayakkabıların parlıyo len demiştim :D neyse oradan arkadaşına gittik çok düşündüm yaşasammı yaşamasammı çok gidip geldim sabaha kadar çok güzel bi gece geçirdim istanbula döner dönmez kendi aileme ben seviiyorum boşanıyım sizden tekrar onunla evleniyim yok dediler olmaz dediler iyi siz bilirsiniz dedim

Askerden geldi aşkım daha k...b a geldi bana koştuu :) biz evlilik planlarını yapmaya bile başladıkk eski kocama söyledim boşanmak istediğimi olmuyo zaten 2 yıldır hiç bişey yok aramızda dedim hayır falan dedi iyi dedim biz hergün aşlımlayım eşya alıyorum ütü halı falan mutfak eşyaları yeniden ev düzüyorum yanii o arada yeni bir iş teklifi geldi şansım çok iyi gidiyodu böylece tamamlandı yeni işe başladığım bankada insan kaynaklarına boşanmak için paraya ihtiyacım olduğunu sözledim personel kredisi verirmisiniz dedim verdiler biz hemen ev tutmaya gittik tuttuk eşyaları almak için bi akşam kamyonu dayadım bana ait olanları aldım ve çıktım böylece ailemde beni istemez oldu 10 ay kadar beraber yaşadık boşanır boşanmaz evlendik 26/08/2008 günü arkadaşlar kocamı sevinyorum bu arada eşimin ailesi beni hep destekledi çok zor günlerim oldu ama çok şükür mutluyuz 19 aylık ege bebikimiz var oğlumun velayetide bende annemlerlede barıştıkk benim haklı olduğumu anladılarr :)

ANNE BABALIK FEDAKARLIKTI DA NEDEN KENDİ EVLADINIZA BU FEDAKARLIGI GÖSTEREMEDİNİZ...SİZİN RUH SAĞLIĞINIZIN NORMAL OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM..

evet bende bu konuyu önceden okumuştum şimdi siz yazınca hatırladım... yukarıda eşimin ailesi beni hep destekledi yazmış şimdi açtığı konu da bunun tam tersi.. beklentileri ve çıkar ilişkisi yüksek olan bi arkadaş galiba bu.....anlamadığım bişey de sürekli annem hasta demiş..tamam olabilir allah şifa versin ama madem bu kadar dertlisin annene acıyorsun ya bakıcıya ver (diğer harcamalarından kes) ya da kendin bakkk

Fedakarlıkla çocuğumun ne alakası var ? neyi ima etmeye çalışıyorsunuz ?

evet bende yeni okudum baştan sona kadar
herkesin kendi hayatı sonuçta.ama bana da çok ters geldi.
eski eşiniz ve ilk çocuğunuzu düşündüm.
bir arkadaşın dediği gibi anne baba olmak fedakarlık ister ...

evet bende bu konuyu önceden okumuştum şimdi siz yazınca hatırladım... yukarıda eşimin ailesi beni hep destekledi yazmış şimdi açtığı konu da bunun tam tersi.. beklentileri ve çıkar ilişkisi yüksek olan bi arkadaş galiba bu.....anlamadığım bişey de sürekli annem hasta demiş..tamam olabilir allah şifa versin ama madem bu kadar dertlisin annene acıyorsun ya bakıcıya ver (diğer harcamalarından kes) ya da kendin bakkk

Evet o kadar destek olurken şimdi neden bu kadar uzaklarrr ??
Sizce bu yüzden yadırgamış olamazmıyımm ??

evet bende yeni okudum baştan sona kadar
herkesin kendi hayatı sonuçta.ama bana da çok ters geldi.
eski eşiniz ve ilk çocuğunuzu düşündüm.
bir arkadaşın dediği gibi anne baba olmak fedakarlık ister ...

Çocuğum benimle velayetini bile almadı babası siz içerikleri ne kadar bilebilirsiniz ki ??
Kimse huzurlu yuvasını bozmazzz

Arkadaş çok biliyorsun o halde bana heray 1000 tl gibi bi rakam ek olarak göndermen gerekiyor şuanda kocamda çalışmıyoo
Akıl veren çok taaa para veren olmuyo iştee

Bayanın diğer konularını okudum yanlış anlamadıysam ilk eşinden 1 bu eşinden 1 çocuğu var. 2. evliliğini aldatarak gerçekleştirmiş yargılamıyorum tabiki. Sadece değişik bir kişilik olduğunu belirtmek için söylüyorum. Hem nerden biliyor ki belki şimdiki kayınvalideniz ilk eşinizden olan çocuğa bakmak istemiyor. Bence burda haklı olabilir. Tek taraflı dinleyerek haklısınız diyemeyiz.
Aldatmadım arkadaşım aldatmadımmm biz zaten ayrıydık sadece aynı ev içinde beraberdikkkk ay neden anlamak istemiyorsunuzzz beni o....ilan ediyorsunuzz ?

Ay benim o çocuğuma baksın dedim mi ya ben nerden uyduruyorsunuzzz ??

Back
X