- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
bu yüce görevi ben üstlenip, anladığım kadarıyla size anlatıyorum hanımlar
şimdi konu sahibinin eşinin çocukluk arkadaşı varmış. Adı da ebru'ymuş. Bu kadın da evli ve çocukluymuş. Sonra konu sahibi eşiyle beraber bir gün onlara gidecekmiş tanışmaya. Ama ebru o gün hem konu sahibinin kayınvalidesini ve kendi ailesini de çağırmış, hem de davet erken saatteymiş..o gün de konu sahibinin işi varmış,temizlikçisi gelecekmiş, kadının başka boş günü de yokmuş. Ayrıca önceden kayınvalidesi onların yanında konu sahibini azarladığı için de gitmek istemiyormuş. Eşi gitmek için zorlamış, kavga etmişler. Eşi üstüne yürümüş. Sonuçta gitmemişler. Kayınvalidesi bir gün konu sahibini aramış, bugün misafirim gelecek sen de gel demiş (onların geleceğini söylememiş). Ama konu sahibinin eşi bayramda çalıştığı için kimseyle bayramlaşamamışlar. Ayrıca konu sahibi o günü kendilerine ayırmak istiyormuş. Kayınvalidesine şu an dışardayım işim var, akşama da belki misafirim gelecek demiş. Tamam demiş kayınvalidesi. Sonra eşi aramış, normalde işi 6'da bitecekken birden işinin bittiğini söyleyip, "ebrular annemlere gelmiş oraya gidelim" demiş. Konu sahibi de hem kayınvalidesinin emrivaki yapmasına, hem de eşinin oraya gidip telefonlarına cevap vermemesine sinir olmuş. (telefonu sessizdeymiş, konu sahibi kayınvalidesinin evinde bulunan kuzenini aramış, kendi eşi, ebru'nun eşiyle tavla oynuyormuş)
benim anladığım bu, hadi kolay gelsin
tebrik ediyorum =))
Arkadaslar lütfen cok rica ediyorum Türkce'mizi düzgün bir sekilde kullanalim..
Yazmis oldugunuz yazidan hic bir sey anlamis degilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?